Reina Chalets レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

We hebben er een bezoek gebracht en er staan mooie chalets tussen.Even met de verkoper gesproken maar die was niet bereidt om uit z'n stoel te komen om ons op een normale manier te woord te staan. On... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち3の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

Wir haben ein hochwertiges Kuhnert Chalet bei Reina Chalets gekauft fÃŒr den Campingplatz Julianahoeve in Renesse. Wir sind sehr zufrieden. Willemijn und Bernhard haben alle WÃŒnsche optimal umgeset... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. シャレヌ
  2. コテヌゞ
  3. モヌビル ホヌム パヌク

圓該䌁業による蚘述

Specialist in chalets en stacaravans Persoonlijk en betrokken advies Wij verkopen Chalets, stacaravans en mobilhomes met plezier! Reina Chalets gevestigd in Tinte, nabij Rotterdam. De chalets vallen op door hun zichtbare kwaliteit en degelijkheid. Het is zelfs mogelijk om een Reina Chalet volledig naar wens samen te stellen. Wilt u een mobilhome, stacaravan of chalet kopen met een woonkamer in het midden? Reina Chalets is dé middenkamerspecialist van Nederland. Kiest u voor de kwalitatieve Reina Chalets, de sfeervolle IRM/Habitat stacaravans, de design O'hara chalets of de prachtige Mobillux Louisiane Mobilhomes? U bent bij ons ook aan het juiste adres voor bijpassende blokhutten/ tuinhuizen, onder afzettingen van chalets, opstappen, trappen, vlonders en veranda's U bent van harte welkom op ons showterrein om de chalets te beleven!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

Jammer

Onderuitgezakt heeft hij ons wel van nuttige info voorzien maar ons niet gewezen op de chalets,die wat verder stonden en nog op slot,ook te koop waren.

2026幎4月28日

Beste Piet,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Fijn om te lezen dat u onze chalets mooi vond en dat u nuttige informatie heeft ontvangen tijdens uw bezoek.

Tegelijk vinden we het jammer om te horen dat u het contact als minder gastvrij heeft ervaren. Dat is uiteraard niet de indruk die wij bezoekers willen meegeven. Op ons showterrein staan meerdere chalets opgesteld, waaronder ook modellen die afgesloten zijn. Op verschillende plekken geven borden aan dat deze chalets eveneens te bezichtigen zijn en dat wij ze graag voor bezoekers openen wanneer daar interesse in is. Mogelijk is dit tijdens uw bezoek niet duidelijk genoeg overgekomen, en dat nemen we zeker mee.

Wij proberen bezoekers altijd op een prettige en niet-opdringerige manier te helpen, maar begrijpen dat verwachtingen daarin kunnen verschillen. Dank voor uw feedback — die helpt ons om onze ontvangst en communicatie verder te verbeteren.

Team Reina Chalets

Uitstekend!

Uitstekende service en goede communicatie. In augustus 2025 is het chalet geplaatst en ik geniet er nog steeds van. Er waren wat problemen met lekkage bij de deuren, maar die zijn adequaat opgelost.

2026幎1月27日

Reina Chalets からの回答

Goedemorgen, dank voor het schrijven van de review! Fijn om te lezen dat je geniet van je mooie chalet op een heel mooi plekje. De lekkage was heel vervelend maar gelukkig hebben we dit goed op kunnen lossen. Geniet!

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisch chalet, geheel naar wens

Geweldige service, ruim assortiment om ter plaatse te kunnen bezichtigen. We vonden vrijwel direct een chalet dat geheel aan onze wensen voldeed (O'Hara 844-2). Chalet is all-in geleverd. Onderaannemers van Reina zijn super professionals, ingeschakeld voor plaatsing, aansluiting op gas/water/electra, onderbouw en de bouw van een fantastische veranda

2025幎7月15日

Reina Chalets からの回答

Fijn te lezen dat jullie blij zijn met jullie chalet! Geniet!

Eind vorig jaar een IRMchalet bij Reina

Eind vorig jaar een IRMchalet bij Reina Chalets gekocht. Van begin tot het einde een super goede service met hele fijne contacten. Reageren snel op de mail/telefoontjes. Wij raden iedereen aan om hier een chalet te kopen. Bernard en Willemijn super bedankt voor de fijne contacten!

2025幎5月1日

Reina Chalets からの回答

Dank voor deze mooie review! Jullie hebben er een fantastische plekje van gemaakt. Geniet van jullie mooie chalet!

5぀星のうち3の評䟡

Mooi chalet, communicatie kan beter

We zijn blij met ons chalet en waarderen de snelle service die Reina Chalets biedt. Wel hadden we graag duidelijkere communicatie gezien, vooral rond het betreden van het chalet en het vervangen van de stoelen.

Er was sprake van een misverstand, wat zorgde voor wat wrijving. Hopelijk wordt in de toekomst meer afgestemd met de klant. We zien de goede intenties en hopen dat dit bijdraagt aan verdere verbetering van de klantgerichtheid.

2025幎6月4日
5぀星のうち5の評䟡

Reina Chalets heeft een ruim en mooi

Reina Chalets heeft een ruim en mooi assortiment en wij hebben een fijne keuze kunnen maken. De gastvrouw, Willemijn, heeft ons geweldig geholpen bij het maken van een keuze tot en met de plaatsing van het chalet bij ons. Alle medewerkers namens Reina Chalets waren professioneel en kundig, een groot compliment waard. Wij zijn blij voor Reina Chalets te hebben gekozen. Team Camping De Croft

2025幎3月12日
5぀星のうち5の評䟡

Extra's bij ons Reina chalet.

Twee jaar geleden kochten we een prachtig chalet bij Reina Chalets, geheel tot tevredenheid ! Na één winter hadden we behoefte aan extra capaciteit verwarming. Reina heeft het geregeld met hun contacten en wij zijn weer dik tevreden. Keurig net werk geleverd en alles schoon achtergelaten, vriendelijk en voorkomend.
Alleen maar complimenten en de voorziening voldoet aan onze verwachting. DANK !

2024幎10月10日
5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben onlangs bij Reina chalets
en zijn zeer tevreden

Wij hebben onlangs bij Reina chalets een aankoop gedaan (procaro chalet ) , en zijn zeer tevreden van de zéér goede ontvangst ,van de goede service ,de eigenaar is super vriendelijk , en alles was prima geregeld , een aanrader Reina chalets ,
Als ook de firma klomp om het tot in België te brengen ,
Tevreden klanten
Marc en Martin .

2024幎6月11日

Reina Chalets からの回答

Marc en Marin, dank voor de fijne review! Geniet van jullie nieuwe chalet! Dank voor het vertrouwen.

Sehr gute Beratung und gute QualitÀt, Kauf eines Kuhnert Chalet

Wir sind sehr zufrieden.
Willemijn und Bernhard haben alle WÌnsche optimal umgesetzt. Sie sind sehr freundlich, haben einen sehr guten Geschmack, viel Geduld und konnten das Chalet mit guten Ideen optimieren. Die QualitÀt ist Ìberdurchschnittlich.
Einen herzlichen Dank fÃŒr Ihre Geduld und Ihre Expertise. Sehr empfehlenswert!!!

2024幎2月3日

Reina Chalets からの回答

Danke, dass Sie Reina Chalets Ihr Vertrauen schenken!

Chalet LAZY gekocht!

Gisteren mijn nieuwe chalet gekocht bij Bernard van Reina chalets! Ben goed en aardig geholpen en tot nu toe ook professioneel met raad en daad bijgestaan! Per 1 januari de oplevering, maar ik heb ook daar goede verwachtingen van! Bedankt zover entot gauw!
Groetjes C.W.SAUERBIER

2023幎8月22日
5぀星のうち5の評䟡

Zeer goede service en uitleg

Zeer goede service en uitleg; zijn blij met onze middenkaderchalet: hadden klein probleempje, is
Tot volle tevredenheid verholpen, durf Reina Chalets bij mijn beste vrienden aan te raden!

Groet, Arie van der Wal.

2022幎10月12日

Reina Chalets からの回答

Goed te lezen dat jullie tevreden zijn! Geniet van jullie chalet!

Blij

Super blij zijn we met ons chalet. Willemijn en Bernard hebben deze tijd voor ons genomen en deskundig met ons meegedacht en advies gegeven.
Op alle vragen kwam een spoedig antwoord. Super verliep de planning en de plaatsing van ons chalet en werd alles tot in de puntjes opgeleverd. We zijn erg content met de aanpassingen die we graag wilden.
Nu ook met de veranda.
Een aanrader om met Reina chalets in zee te gaan!

André en Nelly

2022幎5月21日

Reina Chalets からの回答

Dank voor de mooie review! We hopen dat jullie veel mogen genieten van jullie prachtige plek en mooie chalet!

5぀星のうち2の評䟡

Komt afspraken niet na, gemiste kans

Reina chalets gebeld voor informatie mbt een stacaravan. Tijdens dit telefoongesprek zijn wij tot een prijsafspraak gekomen. Ik zou het met mijn partner overleggen en hier op terug komen. Medewerker verzekerde mij ervan als er andere gegadigden voor de stacaravan zouden zijn dat hij dit zou laten weten. Ik heb Reina chalets dezelfde ochtend nog gebeld voor een afspraak. Meneer vertelde ons dat de stacaravan in de tussentijd net is verkocht. Wij betreuren het dat meneer zijn afspraak niet is nagekomen.

2022幎1月5日

Reina Chalets からの回答

Het is heel vervelend dat u het zo ervaren heeft. De vraag naar chalets en stacaravans is momenteel heel groot. Helaas is het aanbod vooral in de prijsklasse waar u zoekt heel beperkt. Zoals telefonisch aangegeven houden we het voor u in de gaten. En zullen we het laten weten als er weer een aantrekkelijke occasion in het betreffende segment beschikbaar komt.

5぀星のうち5の評䟡

Denkt mee en neemt de tijd voor je

Hopelijk wordt dit de eerste helft van ons review, want het is nog spannend of het beoogde chalet het kavel kan bereiken. Maar de contacten met Bernard waren steeds heel plezierig, hij dacht mee bij onze wensen (spiegelbeeld, separaat toilet) en kwam zelf kijken op het kavel. Als de kraan inderdaad 30 meter kan overbruggen, hopen we over een half jaar ons chalet op zijn plaats te zien zakken. Geke en Rijk van Dam

2021幎10月11日

Reina Chalets からの回答

Beste Geke en Rijk, Dank voor deze spontane review. Leuk om een review te ontvangen zonder dat we een chalet geleverd hebben! Fijn om te horen dat jullie tot nu toe plezierig contact met ons hebben! We duimen met u mee dat alles goed komt met de kraan! En dat we een mooi chalet aan jullie kunnen leveren!

5぀星のうち5の評䟡

Dat is net dat extra stapje!!

Op zoek naar een onderdeel voor onze stacaravan na heel veel omzwervingen terecht gekomen bij Reina! Dankzij Reina Chalets kunnen we verder! Niemand nam de moeite tot we hier een belletje aan gewaagd hadden. Super ervaring. Dikke dankjewel!!

2021幎5月20日

Reina Chalets からの回答

Dank voor deze mooie review!

5぀星のうち4の評䟡

wij zijn op een fijne manier geholpen

wij zijn op een fijne manier geholpen door Reina Chalets, ook na de plaatsing van ons chalet was de service en hulp optimaal. Het geeft ons vertrouwen om met met deze firma zaken te doen.

2021幎5月8日

Reina Chalets からの回答

Dank voor de review! Veel plezier met jullie nieuwe Chalet. Hopelijk kunnen jullie snel van mooi zomers weer gaan genieten!

Uitstekend

Wij zijn zeer tevreden met onze chalet van Reina Chalets
En ze geven een goede service

2021幎5月6日

Reina Chalets からの回答

Dank voor de review. Hopelijk kunnen jullie snel van mooi zomers weer gaan genieten in jullie nieuwe chalet!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。