Det gik hurtigere end forventet med at inddrive vores refusion. Kommunikationen var lidt besvÊrlig i begyndelsen af processen - det var svÊrt at forklare prÊcis hvad vores oplevelse med flyselskabet... ãã£ãšèŠã
God information om forlÞbet og opfÞlgning på sagen. Rejseforsinkelse bliver ved at sende krav, når de mener, det er rimeligt at forvente kompensation. Og vandt også sagen for os til sidst.
Det er supernemt at oprette en sag, og jeg er blevet godt orienteret om processen undervejs. Det tog i mit tilfÊlde ret lang tid, men det var flyselskabet der trak den i langdrag.
Efter at have henvendt os og indsendt turens rejsedokumenter, tog Rejseforsinkelse over og klarede hele det videre forlÞb. Og blev ved med at arbejde for vores situation. Hvilket de gjorde rigtig godt... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Du kan have ret til en kompensation på op til 4.500 kr. hvis dit fly er blevet forsinket, aflyst eller overbooket indenfor de seneste 3 år. Rejseforsinkelse.dk tilbyder flypassagerer at overdrage deres krav på kompensation og refusion til os. Efter kreditorskiftet sÞrger vi for at inddrive kompensation og refusion fra flyselskaberne efter bestemmelserne om passagerrettigheder og forbrugerbeskyttelse. Vi garanterer, at ingen har hÞjere betalingsprocent end vores selskab, når vi får overdraget dit krav rettet mod flyselskabet.
Vestergade 5B, 8000, Aarhus C, ãã³ããŒã¯
- +45 70 66 66 00
- kontakt@rejseforsinkelse.dk
- rejseforsinkelse.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Rart at Rejseforsinkelse ikke gav op
Rart at Rejseforsinkelse ikke gav op - overfor et kÊmpende flyssleskab. Godt gået.
Det fungerede nemt og der var godâŠ
Det fungerede nemt og der var god kommunikation med forlÞbet.
Super service alt kÞre på skinner Tak.
Rejseforsinkelse i Helsinki.
Da vi var på vej til UAS med mellemlanding i Helsinki blev vores afgang forsinket, med flere timer, skulle vÊre lettet 12.35 men kom fÞrst afsted ca 16,00.
havde aldrig selv kunne klare at sÞge erstatning for forsinkelsen, men det blev klaret af Rejseforsinkelse .dk
SÃ¥ derfor en tilfreds kunde.
Mvh. Henning Larsen
At I har stÃ¥et for hele processen og atâŠ
At I har stået for hele processen og at vi fik erstatning for aflyst fly. Så vores rejse blev 2 dÞgn forsinket.
Man skal dog vÊre opmÊrksom på at det er en ret stor procentdel af erstatningen I skal have for at behandle sagen.
Det har taget 10 måneder at nå til mål.
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt, meget effektivt og vi skulle ikke gÞre noget andet end at se i vores mails om der var sket noget. Kan varmt anbefale Rejseforsinkelse.dk
Super nemt og professionelt!
Fantastisk indsats
Fantastisk indsats, der gav resultat til trods for KLM i flere omgange nÊgtede at imÞdekomme kravet. Vil til enhver tid anbefale at bruge firmaet i stedet for at bruge tid på det selv.
Personligt ville jeg have opgivet.
Hurtig og reel behandling
Rejseforsinkelse.dk ordnede vores krav til flyselskaber på en hurtig og god måde.
Jeg tror ikke vi selv havde fået selskabet til at betale.
Stort engagement fra RejseforsinkelsesâŠ
Stort engagement fra Rejseforsinkelses side med lÞbende orientering over 10 måneder om sagens forlÞb og status på sag mod Britsh Airways om krav om erstatning for flyaflysning og utilfredsstillende ombooking og besvÊrligheder til fÞlge på USA tur. Positivt udfald med en tilfredsstillende erstatning. Stort tak for det.
Flyforsinkelse ca 8 timer
Vores fly måtte returnere til Alicante lufthavn efter ca 8 minutter i luften pga tekniske problemer. 8 timer gik der, fÞr andet fly afhentede os. Flyforsinkelse.dk sÞrgede for kompensation.
Nent og hurtigt
Nem og overskuelig hjemmeside. Fik lÞbende opdatering på min sag og kompensation udbetalt efter kun en måned
Professionelle og aktive
Rejseforsinkelse dukkede - heldigt nok - op i mit feed, sidste år, da jeg havde mest brug for det, efter en meget forsinket tur med Norwegian. De har hele tiden sÞrget for at holde mig opdateret om sagen, hvilket har vÊret rigtig rart. Vi fik svar på i sidste måned at sagen faldt ud til vores fordel, og vi modtager kompensation. Vi har vÊret glade for deres hjÊlp.
Jeg fik min kompensation
Jeg fik min kompensation selvom lufthansa har prÞvet at nÊgte sagen.
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse! Meget professionelle og tog sig af hele forlÞbet. STOR anbefaling herfra :-)
Super godt tilfreds
Got my case resolved in my favor
Got my case resolved in my favor, even after Wizz Air initially denied the claim. Iâm very happy with the service and would definitely recommend it.
Super nemt og ret hurtige svartider
Jeg er vild imponeret over denâŠ
Jeg er vild imponeret over den vedholdende indsats der er gjort, for at honorere den tid jeg mistede på min korte tur til Amsterdam.
Tak for jeres kamp mod flyselskabet for migð¥³ðð
Meget glad for den service som jeg harâŠ
Meget glad for den service som jeg har fået. Formentlig ville jeg ikke selv have vÊret i stand til at opnå kompensation