God information om forlÞbet og opfÞlgning på sagen. Rejseforsinkelse bliver ved at sende krav, når de mener, det er rimeligt at forvente kompensation. Og vandt også sagen for os til sidst.
Det gik hurtigere end forventet med at inddrive vores refusion. Kommunikationen var lidt besvÊrlig i begyndelsen af processen - det var svÊrt at forklare prÊcis hvad vores oplevelse med flyselskabet... ãã£ãšèŠã
Det er supernemt at oprette en sag, og jeg er blevet godt orienteret om processen undervejs. Det tog i mit tilfÊlde ret lang tid, men det var flyselskabet der trak den i langdrag.
Efter at have henvendt os og indsendt turens rejsedokumenter, tog Rejseforsinkelse over og klarede hele det videre forlÞb. Og blev ved med at arbejde for vores situation. Hvilket de gjorde rigtig godt... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Du kan have ret til en kompensation på op til 4.500 kr. hvis dit fly er blevet forsinket, aflyst eller overbooket indenfor de seneste 3 år. Rejseforsinkelse.dk tilbyder flypassagerer at overdrage deres krav på kompensation og refusion til os. Efter kreditorskiftet sÞrger vi for at inddrive kompensation og refusion fra flyselskaberne efter bestemmelserne om passagerrettigheder og forbrugerbeskyttelse. Vi garanterer, at ingen har hÞjere betalingsprocent end vores selskab, når vi får overdraget dit krav rettet mod flyselskabet.
Vestergade 5B, 8000, Aarhus C, ãã³ããŒã¯
- +45 70 66 66 00
- kontakt@rejseforsinkelse.dk
- rejseforsinkelse.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Super let at bruge
Efter en aflyst afgang valgte jeg at bruge Rejseforsinkelse til at hjÊlpe mig med at få kompensation. Og det var super let, og ja det lykkedes dem at få min kompensation. Så hvis jeg oplever forsinkelser eller aflysninger en anden gang, bruger jeg naturligvis Rejseforsinkelse.dk igen
En lang proces der endte pÊnt
Det var en lang proces 10-11 måneder siden forsinkelsen , men det var forventeligt jvf. den gode kommunikation i forlÞbet . Tak for HjÊlpen.
Super godt gÃ¥et ð
Super godt gÃ¥et ð
Selv om KLM ikke var så samarbejdsvillige. Blev rejseforsikring.dk ved.
Og vi fik 4300 kr retur for 12 timer i Amsterdam lufthavn.
Ud af en samlet flybillet på 9900 kr.
Super godt arbejde ðð
Nemt at fÃ¥ eksperter til at hÃ¥ndtereâŠ
Nemt at få eksperter til at håndtere ens sag - Tak for hjÊlpen
Great work on this case
Great work on this case - it was apparently quite a fight. So of my other cases was not able to follow the cases at they were not based from Denmark. This would have been good to know as it was quite a job to find all the material.
I er bare gode
I er bare gode til det i laver, tager lidt tid, men sådan skal det jo vÊre⊠tusind tak ⊠det 2 gang I har hjulpet mig
Alt har bare virket som det skulle :)
Alt har bare virket som det skulle :)
FÞrst fik de afslag fra Pegasus men fortsatte og endte med vi fik penge udbetalt ca en måned efter :)
1000 tak for hjÊlpen :)
Vi fik kompensation som man aldrigâŠ
Vi fik kompensation som man aldrig ville orke at kÊmpe med flyselskabet selv, tak!!
5 minutters arbejde gav os over 14.000âŠ
5 minutters arbejde gav os over 14.000 i kompensation, godt arbejde af Rejseforsinkelse.dk ðð
fin behandling
Fantastisk hjÊlp- og hele tidenâŠ
Fantastisk hjÊlp- og hele tiden orienteret om hvor vi var i processen
Super service -
Rejseforsinkelse rejste kun krav omâŠ
Rejseforsinkelse rejste kun krav om almindeligt standard krav pga forsinkelse. Flyselskabet havde rådet os til at kÞbe nye billetter til anden afgang som så var overbooket. Det krav rejste Rejseforsinkelse ikke. Svarer ikke på mails og kan ikke ringes op. ForfÊrdelig uprofessionelt. Nu må vi så selv i gang med at få billetterne refunderet.
meget hurtig behandling af sagen og godâŠ
meget hurtig behandling af sagen og god tilbagemelding tak for hjÊlpen