企業情報

1. 化粧品産業
  2. 医師

当該企業による記述

Rejuvenate er en kosmetisk speciallægeklinik i Rødovre Centrum der tilbyder behandlinger med botox og filler i ansigtsregion. Rejuvenate er for alle voksne der ønsker en æstetisk udbedring af ansigtet, uden brug af kirurgi. Behandling foretages kun af læger, så du er i trygge hænder.

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Meget dårlig og uprofessionel læge

Meget dårlig og uprofessionel læge. Kan på ingen måde anbefales.

2025年12月2日
Rejuvenate ロゴ

Rejuvenate からの回答

Kære Thor
Jeg kan ikke genkende din anmeldelse, da du hverken er konsulteret eller behandlet hos Rejuvenate før.

Vh
Gazelle Doroudian

Anmeldelse nr. 2

Kære Gazelle

Jeg har ikke skrevet min anmeldelse til den forkerte klinik. Det er netop din klinik, jeg refererer til, og oplevelsen står meget klart for mig.

Jeg var til konsultation hos dig sammen med min mor. At du ikke kan genkende mig eller huske situationen, ændrer desværre ikke på min oplevelse – det understreger snarere den manglende opmærksomhed, jeg allerede beskrev i min anmeldelse.

Jeg tager ikke fejl af hverken klinik eller læge. Og nej, det er ikke let at forveksle en læge ved navn Gazelle med en anden.

Min anmeldelse er skrevet ærligt og ud fra min personlige oplevelse, som jeg står fuldt ved.

Venlig hilsen
Maria

2025年12月14日
Rejuvenate ロゴ

Rejuvenate からの回答

Kære Maria
Jeg ser mange patienter hver eneste dag, og på trods af det, husker jeg så godt som alle der har været hos mig før, specielt i rejuvenate og helt særligt hvis én har haft en dårlig oplevelse. Din beskrivelse kan jeg endnu ikke genkende, men jeg vil da gerne tilbyde en dialog herom. Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 52407752

Vh
Læge, Gazelle Doroudian

5つ星のうち1の評価

They got my money and no knee brace

They got my money and no knee brace. March 31. Yesterday they tried to get 37 and change I did chat just now they wanted me to put 5 down on my card and charge me money this was their chat help me I got scammed all my money and they sent it to Bitcoin and Cashapp knew who got my money and did not reburse me due to it went to bitcoin

2025年3月31日

Jeg kan se

Jeg kan se, at der er stor forskel på, hvordan læge Gazelle behandler sine patienter i sin private klinik og som læge i almen praksis i det offentlige. Gazelle er chokerende usympatisk, uprofessionel og decideret ligeglad med sine patienter i det offentlige, og jeg håber derfor, at man prøver en offentlig konsultation af med hende, så man kan vurdere, om hun er et menneske, man ønsker behandling af i privat regi.

2025年3月24日
5つ星のうち5の評価

Great experience

The staff here are very knowledgeable about all the procedures and products… the newest technology makes it almost painless… such a great experience… more appointments to come! Wonderful results!!!

2024年8月13日
5つ星のうち5の評価

ELSKER!

Fantastisk oplevelse! Lægen er utroligt venlig og imødekommende. Hendes professionelle tilgang skaber en virkelig tryg atmosfære, især for en første gangs kunde som mig. Og resultaterne efter behandlingen er intet mindre end fantastiske! 😍 Kan helt klart anbefale dette sted.

2023年11月30日

Trustpilot エクスペリエンス