レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fine designertasker, som de er 100% Êrlige omkring. Hurtig sikker afsendelse. Har selv handlet privat med egne LV tasker siden de fik butik i KÞbenhavn- og kender modeller mv - det er det samme her... もっず芋る

Smukke vedligeholdte tasker og suverÊn service! Jeg bestilte en LV bucket og den er simpelthen bare sÃ¥ fin😍 Servicen er i top og det samme er taskerne!

䌁業情報

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

36件のレビュヌ

Fine designertasker

Fine designertasker, som de er 100% Êrlige omkring. Hurtig sikker afsendelse.
Har selv handlet privat med egne LV tasker siden de fik butik i KÞbenhavn- og kender modeller mv - det er det samme her, og den service de yder er helt ud over det normale.
Helt klar en anbefaling herfra 👍🏻‌

2026幎4月13日
自発的なレビュヌ

Jeg har efterhÃ¥nden kÞbt flere tasker

Jeg har efterhånden kÞbt flere tasker hos Reloved Bags, og jeg er virkelig glad for mine kÞb. Udvalget er super fint og taskerne lever altid op til forventningerne. De er flotte, velholdte og prÊcis som beskrevet. Det fÞles trygt at kÞbe brugte designertasker her, fordi man kan mÊrke at der er styr på kvalitet og Êgthed. Samtidig er servicen god og hele kÞbsoplevelsen er nem og professionel.

Jeg kan klart anbefale Reloved Bags til andre, der drÞmmer om en designertaske til en mere overkommelig pris. Jeg kommer helt sikkert til at handle der igen 💕

2026幎3月6日

100 pct tilfreds fra start til slut

KÞbte en mulberry taske pÃ¥ live auktion og fra start til slut var det en super oplevelse!fordi de blev forsinket med leveringen en enkelt dag, gav de besked om det og sendte en meeeget fin gave med selve tasken jeg havde kÞbt. Det var meget hurtig levering, rigtig god kommunikation og i Þvrigt var tasken fuldstÊndig som beskrevet og mere til! MÃ¥ske lidt konstruktiv kritik ; jeg ville foretrÊkke der var et “bedre” autencitetsbevis end den der fÞlger med som er et autenticitets-tag der sidder pÃ¥ tasken . Kunne godt have tÊnkt mig at det var mere detaljeret og at der pÃ¥ beviset kunne stÃ¥ hvilken taske det er osv i stedet for de fÃ¥ oplysninger der stÃ¥r pÃ¥.men det er ogsÃ¥ kun en detalje - jeg anbefaler 100 pct relovedbags!!

2026幎2月25日

LV-taske

Jeg har kÞbt en LV-taske, som kom i rigtig fin stand – helt som beskrevet og som vist pÃ¥ billederne. Jeg er meget glad for tasken, og den lever op til mine forventninger.
Det eneste minus er, at den har en trÊls lugt af kÊlder, som jeg håber aftager med tiden.
Alt i alt en god oplevelse, og tasken er helt klart fin til prisen.

2025幎11月18日

Virkelig tilfreds🌻

Jeg har bestilt hos dem to gange nu, og har haft virkelig god oplevelse af dem begge gange. Det er billige priser og gode tasker🀩 er allerede pÃ¥ udkig efter den nÊste taske fra dem, det bliver kun dem jeg kÞber vintage tasker fra i fremtiden ogs🀍 Deres service er ogsÃ¥ helt vildt god, de svarer ekstremt hurtigt pÃ¥ Instagram🀩

2025幎7月16日
自発的なレビュヌ

Det er ikke sidste gang, jeg handler hos Relovedbags.

Jeg oplevede en super service hos Relovedbags. De var super sÞde og hurtige til at svare på mine spÞrgsmål - og hjalp endda ekstra med en reservering, da noget gik galt i min bestilling.

Tasken blev fremsendt super hurtigt. Den kom frem i virkelig i super god stand og nÞjagtig, som de havde beskrevet den.

Jeg fik den tjekket hos LV på StrÞget og de var meget enige i at jeg havde fået kÞbt mig en fin Êldre dame i meget god stand, og efter ekspedientens udsagn enormt god stand.

Det eneste jeg kan kommentere på er at den blev sendt i en plastic-pakkepose uden dustbag og ikke i en papkasse - så jeg frygtede lidt for standen efter en tur med GLS, men bobleplasten omkring tasken og havde reddet den for det plastic posen var forslået.

Det er ikke sidste gang, jeg handler hos Relovedbags. Jeg kan klart give dem mine anbefalinger.

2025幎5月22日
自発的なレビュヌ

Smukke tasker og fantastisk service!

Reloved Bags er den fÞrste second-hand butik, hvor jeg virkelig synes, at pris og stand hÊnger sammen – taskerne ser endda sÃ¥ flotte ud, at de fÞles billige! Jeg kÞbte en LV Reporter crossbody i fantastisk stand, men oplevede desvÊrre nogle fejl, der ikke var nÊvnt i beskrivelsen. Kundeservicen var dog intet mindre end fremragende! De svarede hurtigt, var utrolig sÞde og forstÃ¥ende, og vi fandt en lÞsning, der gjorde alle glade. Jeg handler der helt sikkert igen – tryg og god service samt smukke designertasker til skarpe priser!
Tak til Sabine og Co., for at give mig en rigtig god shoppingoplevelse, samt en LV taske, som jeg elsker 🩷

2025幎1月20日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。