レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Product was perfect. Alleen op de website staat voor 12u besteld, volgende dag geleverd. Ik heb op woensdagavong besteld en het net 1 week later op woensdagavond geleverd gekregen. Bestelde mon... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik kocht een refurbished laptop voor 408 euro, maar was een beetje sceptisch over de staat ervan omwille van de online beschrijving (4 sterren conditie, wat via mail aan mij werd uitgelegd als zij... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb al een paar aankopen bij Remark geplaatst, en ben nog steeds zeer tevreden, snel geholpen, snelle reacties op mijn mails en zeer snelle levering Ik kan Remark absoluut aanbevelen. Budget vri... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

ik heb 3 identieke laptops gekocht op enkele weken tijd (twee in "nette staat" om te gebruiken, eentje in de staat "zichtbare schade" om reserveonderdelen uit te halen). De twee laptops in nette staat... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞭叀パ゜コン店

圓該䌁業による蚘述

In 2016 heeft Remarkt BV een reorganisatie ondergaan. Anno 2018 zijn we een jong dynamisch bedrijf welke zich richt op meer dan een winstgevende organisatie. Allereerst willen we de klanten een kwalitatief product leveren voor een aantrekkelijke prijs. Dit doen we door de juiste protocollen te hebben opgesteld om een product vanaf de ingangscontrole tot en met levering bij de klant volwaardig af te leveren. Daarnaast vinden we het als jong en dynamisch bedrijf erg belangrijk om jongeren met minder toekomstperspectief op de arbeidsmarkt een kans te bieden. Hierdoor zijn al diverse jongeren succesvol op de arbeidsmarkt terecht gekomen. Wat bieden wij: - Refurbished laptop/ ipad/ pc/ monitoren en onderdelen - Voor 12.00uur besteld, is de volgende dag in huis - Grootste assortiment refurbished monitoren in Nederland - 14 dagen niet goed - geld terug garantie - 3 maanden garantie - Staffelkortingen - Goede prijs/ kwaliteit verhouding - Internationale zendingen - Zowel particulier als groothandel

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

De snelle levering is overdreven na 5

De snelle levering is overdreven na 5 dagen nog niets te zien van mijn bestelling
En dat is niet zo erg maar laat dan tenminste iets weten dat het later komt
En versturen met PostNL maar geef dan een track en trees nr
En drie dagen een mail te hebben gestuurd nog geen antwoord gehad dat is niet klantvriendelijk

2025幎5月31日

Slechte communicatie

Ik koop twee laptops. Daarna krijg ik een bericht dat er 1 niet kan geleverd worden. Ik stuur een mail dat ik graag het geld van de ene laptop terugbetaald wil hebben en dat de andere opgestuurd mag worden.
Ik krijg geen bericht terug en de laptop die geleverd moet worden zie ik ook niet. En telefonisch is Remarkt niet bereikbaar. Hoe moet het nu verder?

2025幎4月23日
5぀星のうち3の評䟡

Goed produkt.

Goed produkt.
Weet wel dat het geen nieuwe is maar heb toch twee mankementen vastgesteld:
1° batterij is leeg na 1/2 uur.
2° laptop warmt enorm op.
Zou volgens mij niet mogen gebeuren met een refurbished apparaat.
Werkt wel snel en de geïnstalleerde programma's werken goed.

2025幎3月26日

Slechte service

Ik had 4 refurbished HGST 10 TB schijven besteld en na 2 maanden gebruik zijn er al 2 gecrashed terwijl ze niet intensief worden gebruikt (Worden gebruikt als wekelijkse back-up).
Een schijf die crashed kan altijd, zelfs een nieuwe. Maar 2 uit een lot van 4 doet me toch twijfelen aan de kwaliteit.
Ik heb gevraagd om ze terug te nemen en terug te betalen, maar dat willen ze niet. Krijg steeds een standaard antwoord en zijn niet voor reden vatbaar. Terabyte doet zelfs nog geen moeite om te antwoorden.
Was mijn eerste en ook laatste aankoop bij hen.
€ 400,00 weggegooid.

2025幎3月14日