Ordern gÃ¥r snabbt igenom utan en massa "moderna" företeelser som bara komplicerar. Produkterna motsvarar förvÀntningarna jag hade, dvs utmÀrkta. Och till sist men inte oviktigt, önskemÃ¥l om feedback... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Köpte service kitt till min grÀsklippare var smidigt med samtliga produkter i ett paket, sÃ¥ man slipper leta runt efter varje enskild artikel. Allt fanns med, vilket sparade bÃ¥de tid och gjorde bestÀl... ãã£ãšèŠã
Har bestÀllt frÃ¥n Rembutiken förut utan problem men senaste bestÀllningen sÃ¥ saknades det grejer. Och nu verkar inte finns nÃ¥n kundtjÀnst för dom svarar inte pÃ¥ mail av nÃ¥n anledning. Har skickat... ãã£ãšèŠã
Rembutiken Àr alltid vansinnigt snabba! NÃ¥got jag vÀrderar vÀldigt högt i min köpupplevelsen. Aviseringar med orderstatus gillar jag ocksÃ¥, lÀttare att följa bestÀllningen. Oftast kommer den dagen eft... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
RemButiken.se sÀljer transmissionsprodukter som kilremmar & kuggremmar på nÀtet. Vi har Àven ett enormt utbud av grÀsklipparknivar, robottillbehör, spÀnnrullar och drivremmar till bland annat Stiga, Husqvarna och MTD.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mycket snabb leverans
Snabba leveranser och alltid tröttâŠ
Snabba leveranser och alltid trött prylar,rekommenderar rembutiken
Snabb frakt och bra passform pÃ¥ allaâŠ
Snabb frakt och bra passform på alla produkter.
Ni har bra kvalitet och ett brettâŠ
Ni har bra kvalitet och ett brett sortiment av remmar och lager mm till bra priser.
Enkelt att bestÀlla samt snabb leverans.
Enkelt att bestÀlla samt snabb leverans.
Snabb leverans,billig och en braâŠ
Snabb leverans,billig och en bra produkt för pengarna.
Tok kontakt med kundeservice da reimaâŠ
Tok kontakt med kundeservice da reima jeg bestilte var 1 cm for lang, viste til korrekt målemetode var gjort. Etter dette gadd de ikke svare. Kan derfor ikke anbefale å kjÞpe avx pix-force reimene deres.
Mycket bra priser
Mycket bra priser, grymt bra grejer det jag köpt,,och super snabb leverans..rekommenderas starkt..
A28 711 vart till 710
Hade bestÀllt en 711 rem men fick 710 men efter lite skruvande så passade den om Àn att den var lite vÀl spÀnd men den töjer vÀl ut sig.
Snabb och bra leverans var det och jag har handlat hÀr förr och kommer att handla igen.ðð
Hurtig levering af rem
Hurtig levering af rem - god service, meget glad kunde!
Snabb leverans med bra produkt.
Generellt bra produkter
Generellt bra produkter med ett svårslaget pris/prestanda-förhållande. Enstaka grejor har varit något tveksamma men i det stora hela får man vara mycket nöjd.
Fungerande internethandel
Hos Rembutiken.se fungerar Internethandeln. Mina bestÀllda grejor skickades som förvÀntat, dÀrför har jag lÀnkat butiken i min dator om fler bestÀllningar behövs.
Super snabb leverans
Har inte provat grejerna Àn men bestÀllde på söndag och fick det på tisdag.
OvÀntad snabb leverans
OvÀntad snabb leverans. Fattar inte hur det kunde gå så snabbt.
Delarna passade perfekt.
Rembutiken.Ett pålitligt företag
Jag bestÀllde en drivrem från rembutiken.se till min åkgrÀsklippare. Den visade sig dock vara lite för kort.
Jag mejlade Rembutiken och fick snabbt svar från Johan som löste allt till största belåtenhet.
Ulf Jonsson Vilhelmina
Snabba leveranser
Snabba leveranser. Konkurrenskraftiga priser. Bra lagerhållning.
Snabbt leverans och bra kvalitÀt
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ