RemButiken.se レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ordern gÃ¥r snabbt igenom utan en massa "moderna" företeelser som bara komplicerar. Produkterna motsvarar förvÀntningarna jag hade, dvs utmÀrkta. Och till sist men inte oviktigt, önskemÃ¥l om feedback... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Köpte service kitt till min grÀsklippare var smidigt med samtliga produkter i ett paket, sÃ¥ man slipper leta runt efter varje enskild artikel. Allt fanns med, vilket sparade bÃ¥de tid och gjorde bestÀl... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Har bestÀllt frÃ¥n Rembutiken förut utan problem men senaste bestÀllningen sÃ¥ saknades det grejer. Och nu verkar inte finns nÃ¥n kundtjÀnst för dom svarar inte pÃ¥ mail av nÃ¥n anledning. Har skickat... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Rembutiken Àr alltid vansinnigt snabba! NÃ¥got jag vÀrderar vÀldigt högt i min köpupplevelsen. Aviseringar med orderstatus gillar jag ocksÃ¥, lÀttare att följa bestÀllningen. Oftast kommer den dagen eft... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 乗り物・運茞

圓該䌁業による蚘述

RemButiken.se sÀljer transmissionsprodukter som kilremmar & kuggremmar på nÀtet. Vi har Àven ett enormt utbud av grÀsklipparknivar, robottillbehör, spÀnnrullar och drivremmar till bland annat Stiga, Husqvarna och MTD.

• Industrigatan 6B, 52230, Tidaholm, スりェヌデン

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 39ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde ett kniv och drivremspaket med fel detaljer i.

BestÀllde ett kniv och drivremspaket till en Stiga Villa med 85M klippbord. Remmen mellan knivarna verkade lite lång och mycket riktigt, vid uppstart så slog knivarna i varandra och de nya spetsarna blev skrot. Så nu Àr det bara att börja om ifrån början.. Vill varna andra för att handla av denna butik!! Köp orginal delar, garanterat korrekt passform. Kommer aldrig att handal av denna butik igen!

2024幎7月1日

RemButiken.se からの回答

Jag besvarade ditt mejl den 1/7 och har inte fått någon återkoppling (trots att du har lÀst mejlet). Enligt de bilder och information som du har skickat till oss så har du köpt fel tandrem (fel bredd) till ditt klippaggregat och dessutom inte justerat remspÀnnaren och dÀrför Àr inte remmen korrekt monterad.

I ditt fall hade det inte hjÀlpt med några originaldelar, inte heller att köpa delarna från någon annan butik eftersom detta Àr felmonterat från första början.

5぀星のうち1の評䟡

Handla inte av detta kÀllarföretaget

Handla inte av detta kÀllarföretaget. De satsar på kvantitet istÀllet för kvalitet och bryr sig inte om de missnöjda kunderna. Jag har handlat tidigare utan problem, men nÀr det sen blir problem Àr det ett ytterst drygt bemötande du får.

Jag bestÀllde en kniv till en grÀsklippare, nÀr jag ska pack upp den för att montera den så ser jag att det Àr en helt annan kniv. Den har rÀtt artikelnummer på en tydlig lapp, men fel mått.

Hade det då varit ett företag som var måna om sina kunder så hade kundtjÀnst tex svarat "Oj, ursÀkta oss, vi måste ha mÀrkt upp produkten felaktigt", och antigen sagt "Du behöver inte skicka tillbaka den, en ny kommer på posten", eller vi skickar retursedel och drar av kompenserar mer Àn bara ny produkt.

Icke RemButiken.se, de skriver istÀllet att du får sjÀlv stå för returfrakten vid retur, vid påpekande om att det tÀnker jag inte göra så skickar de en retursedel, hela tiden med tonen att det Àr JAG som gjort fel :)

Nåja jag ser på antalet vÀxande kritiska omdömen att det inte bara Àr jag som Àr irriterad. Detta företaget ska inte bedriva handel och varje gång de gör ett misstag så kommer trogna kunder som jag bli förbannade och aldrig mer att handla hÀr.

2024幎6月27日

RemButiken.se からの回答

Har tittat igenom mejlhistoriken nu och ser att du fick ett autosvar först och dÀrefter svarade vi med att du skulle skicka in en bild och om den visar att kniven var felaktig så står vi givetvis för returfrakten.

Det stÀmmer också att produkten inte stÀmde helt överens med produktbilden nÀr vi jÀmför dina bilder, men det var ingenting som påverkade funktionen.

Vi erbjöd dig 20% rabatt på kniven alternativt att returnera den på vår bekostnad, men det vi fick till svar från dig var att det var för jobbigt, krav på pengar, att vi skulle åka hem till dig och hÀmta produkten samt polisanmÀlan för bedrÀgeri och att du kunde tÀnka dig att behålla kniven om vi återbetalade allt. Om du returnerar produkten med returfraktsedeln som du fick samma dag så kommer vi givetvis att kreditera dig.

För att förtydliga skillnaden på retur och reklamation så står kunden för fraktkostnaden på en retur, men vi står för fraktkostnaden på en reklamation då detta Àr två helt olika saker och i ditt fall Àr det en reklamationsfråga och ingen vanlig retur.

Kanon

Bra att ha å göra med och riktigt snabb leverans!

2024幎6月16日

Tack och vÀlkommen igen!

Butiken att besöka

Butiken att besöka. Stort utbud till bÀsta priser och snabb leverans 👌

2024幎5月27日

Tack för grym feedback!

5぀星のうち5の評䟡

NÀr jag bestÀllde mina varor tog det

NÀr jag bestÀllde mina varor tog det Inte 18 tim förrÀn det fanns i min brevlåda....
DÀr Àr inget företag inom denna bransch som kan slå dessa lev. Tiderna....

Mvh T

2024幎5月16日

HÀrligt nÀr allt funkar!

Toppen!

Smidig sökning och snabb leverans!

2024幎5月17日

RemButiken.se からの回答

Tackar, precis som det ska vara!

5぀星のうち5の評䟡

Det var en snabb service samt att min

Det var en snabb service samt att min son har köpt mycket av er sÃ¥ han tipsade mig om er ...o dÀrför bestÀllde jag av er. Kanonservice bra pris o mycket delar . Återkommer flera gÃ¥nger var sÃ¥ sÀker :-)

2024幎5月7日

Du Àr vÀlkommen åter!

5぀星のうち3の評䟡

Totalt fravÊrende er ordnet seg.

Totalt fravÊrende
2-4 dager blir fort til 10 dager, måtte kjÞre retur angrefrist for å stoppe den. FB siden er ikke oppdatert siden jul 23. Lite betryggende!
Noe rot med mobil nr. Ingen oppdateringer på min side som sa noe konkret om forsinkelse eller årsak.
Ting ble ordnet til slutt og pengene tilbake.
To ting som må forbedres, epost om sendinger med sporingsnummer og min side med leveranse info med sporingsnummer.
Så var de Sosiale mediene da, har du en kanal, side eller annet SÅ HOLD Den AKTIV, mer skade enn gevinst om det ikke oppdateres.

2024幎5月13日

RemButiken.se からの回答

2-4 dagar Àr endast berÀknad leveranstid, vilket vi nu har Àndrat till 2-6 dagar eftersom vissa paket drog ut på tiden och det Àr givetvis olyckligt nÀr det tar upp till 10 dagar, men det hÀnger mycket på PostNord med utdelningsdagar, avstånd och liknande.

Vi prioriterar kontakten med våra kunder och att få ivÀg ordrar så snabbt som möjligt i stÀllet för att lÀgga denna tid på Facebook och dÀrför kan uppdateringar på sociala medier dröja emellanåt.

Vi skickar alltid ut leveransmejl med kollinummer och spårningslÀnk så fort paketet Àr packat och skickat, dock hÀnder det tyvÀrr att dessa mejl fastnar i spamfilter och liknande.

5぀星のうち4の評䟡

Mycket bra priser och bra produkter

Mycket bra priser och bra produkter, mycket snabb leverans vilket Àr ett stort plus. Det enda negativa Àr att saker man hittar på andra stÀllen med liknande sortiment inte alltid finns hÀr.

2024幎5月2日

RemButiken.se からの回答

Tack för bra feedback! Vad Àr det för något som du saknar i vårt sortiment?

5぀星のうち1の評䟡

Enormt otrevlig kundservice som svarar

Enormt otrevlig kundservice som svarar med spydiga mail. Omöjligt att Reklamera en helt vÀrdelös produkt. Handla inte hÀr, iaf inte drivremmar. Absolut vÀrsta bemötande jag nånsin varit med om.

2024幎4月18日

RemButiken.se からの回答

Har tittat på din konversation med oss och normalt sett Àr det inga problem att reklamera en variatorrem till en snöskoter.

Problemet som har uppstått i detta fall Àr att du inte lÀngre har kvar produkten som du vill reklamera och då Àr det tyvÀrr inte möjligt eftersom vi inte har något att ta vidare till leverantörer och tillverkare.

Med vÀnlig hÀlsning
Kundservice