Ordern gÃ¥r snabbt igenom utan en massa "moderna" företeelser som bara komplicerar. Produkterna motsvarar förvÀntningarna jag hade, dvs utmÀrkta. Och till sist men inte oviktigt, önskemÃ¥l om feedback... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Köpte service kitt till min grÀsklippare var smidigt med samtliga produkter i ett paket, sÃ¥ man slipper leta runt efter varje enskild artikel. Allt fanns med, vilket sparade bÃ¥de tid och gjorde bestÀl... ãã£ãšèŠã
Har bestÀllt frÃ¥n Rembutiken förut utan problem men senaste bestÀllningen sÃ¥ saknades det grejer. Och nu verkar inte finns nÃ¥n kundtjÀnst för dom svarar inte pÃ¥ mail av nÃ¥n anledning. Har skickat... ãã£ãšèŠã
Rembutiken Àr alltid vansinnigt snabba! NÃ¥got jag vÀrderar vÀldigt högt i min köpupplevelsen. Aviseringar med orderstatus gillar jag ocksÃ¥, lÀttare att följa bestÀllningen. Oftast kommer den dagen eft... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
RemButiken.se sÀljer transmissionsprodukter som kilremmar & kuggremmar på nÀtet. Vi har Àven ett enormt utbud av grÀsklipparknivar, robottillbehör, spÀnnrullar och drivremmar till bland annat Stiga, Husqvarna och MTD.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Sjukt snabba leveranser.
Sjukt snabba leveranser.
Jag har inte haft några problem.

RemButiken.se ããã®åç
BestÀllde ett kniv och drivremspaket med fel detaljer i.
BestÀllde ett kniv och drivremspaket till en Stiga Villa med 85M klippbord. Remmen mellan knivarna verkade lite lång och mycket riktigt, vid uppstart så slog knivarna i varandra och de nya spetsarna blev skrot. Så nu Àr det bara att börja om ifrån början.. Vill varna andra för att handla av denna butik!! Köp orginal delar, garanterat korrekt passform. Kommer aldrig att handal av denna butik igen!

RemButiken.se ããã®åç
Handla inte av detta kÀllarföretaget
Handla inte av detta kÀllarföretaget. De satsar på kvantitet istÀllet för kvalitet och bryr sig inte om de missnöjda kunderna. Jag har handlat tidigare utan problem, men nÀr det sen blir problem Àr det ett ytterst drygt bemötande du får.
Jag bestÀllde en kniv till en grÀsklippare, nÀr jag ska pack upp den för att montera den så ser jag att det Àr en helt annan kniv. Den har rÀtt artikelnummer på en tydlig lapp, men fel mått.
Hade det då varit ett företag som var måna om sina kunder så hade kundtjÀnst tex svarat "Oj, ursÀkta oss, vi måste ha mÀrkt upp produkten felaktigt", och antigen sagt "Du behöver inte skicka tillbaka den, en ny kommer på posten", eller vi skickar retursedel och drar av kompenserar mer Àn bara ny produkt.
Icke RemButiken.se, de skriver istÀllet att du får sjÀlv stå för returfrakten vid retur, vid påpekande om att det tÀnker jag inte göra så skickar de en retursedel, hela tiden med tonen att det Àr JAG som gjort fel :)
Nåja jag ser på antalet vÀxande kritiska omdömen att det inte bara Àr jag som Àr irriterad. Detta företaget ska inte bedriva handel och varje gång de gör ett misstag så kommer trogna kunder som jag bli förbannade och aldrig mer att handla hÀr.

RemButiken.se ããã®åç
Bra kvalitet och snabb leverans!

Butiken att besöka
Butiken att besöka. Stort utbud till bÀsta priser och snabb leverans ð

RemButiken.se ããã®åç
NÀr jag bestÀllde mina varor tog detâŠ
NÀr jag bestÀllde mina varor tog det Inte 18 tim förrÀn det fanns i min brevlåda....
DÀr Àr inget företag inom denna bransch som kan slå dessa lev. Tiderna....
Mvh T

RemButiken.se ããã®åç
Det var en snabb service samt att minâŠ
Det var en snabb service samt att min son har köpt mycket av er sÃ¥ han tipsade mig om er ...o dÀrför bestÀllde jag av er. Kanonservice bra pris o mycket delar . Ã
terkommer flera gånger var så sÀker :-)

RemButiken.se ããã®åç
LÀtt att bestÀlla och dom har snabbaâŠ
LÀtt att bestÀlla och dom har snabba leveranser. Det Àr bra kvalitet på delarna som dom sÀljer.

RemButiken.se ããã®åç
Totalt fravÊrende er ordnet seg.
Totalt fravÊrende
2-4 dager blir fort til 10 dager, måtte kjÞre retur angrefrist for å stoppe den. FB siden er ikke oppdatert siden jul 23. Lite betryggende!
Noe rot med mobil nr. Ingen oppdateringer på min side som sa noe konkret om forsinkelse eller årsak.
Ting ble ordnet til slutt og pengene tilbake.
To ting som må forbedres, epost om sendinger med sporingsnummer og min side med leveranse info med sporingsnummer.
SÃ¥ var de Sosiale mediene da, har du en kanal, side eller annet SÃ
HOLD Den AKTIV, mer skade enn gevinst om det ikke oppdateres.

RemButiken.se ããã®åç
LÀtt att hitta produkter pÃ¥ eranâŠ
LÀtt att hitta produkter på eran hemsida och snabb leverans.

RemButiken.se ããã®åç
Mycket bra priser och bra produkter
Mycket bra priser och bra produkter, mycket snabb leverans vilket Àr ett stort plus. Det enda negativa Àr att saker man hittar på andra stÀllen med liknande sortiment inte alltid finns hÀr.

RemButiken.se ããã®åç
Jag handlat mÃ¥nga gÃ¥nger hos er alltidâŠ
Jag handlat många gånger hos er alltid lika nöjd.LÀtt att bestÀlla,snabba leveranser,bra kvalitet på varorna.Mvh Johnny

RemButiken.se ããã®åç
Enormt otrevlig kundservice som svararâŠ
Enormt otrevlig kundservice som svarar med spydiga mail. Omöjligt att Reklamera en helt vÀrdelös produkt. Handla inte hÀr, iaf inte drivremmar. Absolut vÀrsta bemötande jag nånsin varit med om.

RemButiken.se ããã®åç
Enkelt att hitta, bra pris, snabb leverans
Köpte en sats med både grÀsklipparknivar och drivremmar till min Husqvarna Rider. Bra pris, snabb leverans och passade perfekt. Smidigare kan det inte bli.

Utmerket service og utvalg
Utmerket utvalg av deler til gressklippertraktorer med mer og ikke minst service. Rask levering til Norge.

Hade en vara med 3 Ã¥rs garanti somâŠ
Hade en vara med 3 års garanti som snart gått ut. Och det var inga problem alls att få en ny och reklamera den gamla

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹