RemButiken.se skickade en vara med fel emballage. Posten meddelar oss att lontakta sÀljare. Det gÃ¥r inte. Varken mail eller över en timma i chatt. Telefon nedlagt. SÃ¥ tyvÀrr sÃ¥ föll mitt omdöme som en... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Köpte service kitt till min grÀsklippare var smidigt med samtliga produkter i ett paket, sÃ¥ man slipper leta runt efter varje enskild artikel. Allt fanns med, vilket sparade bÃ¥de tid och gjorde bestÀl... ãã£ãšèŠã
Ordern gÃ¥r snabbt igenom utan en massa "moderna" företeelser som bara komplicerar. Produkterna motsvarar förvÀntningarna jag hade, dvs utmÀrkta. Och till sist men inte oviktigt, önskemÃ¥l om feedback... ãã£ãšèŠã
Rembutiken Àr alltid vansinnigt snabba! NÃ¥got jag vÀrderar vÀldigt högt i min köpupplevelsen. Aviseringar med orderstatus gillar jag ocksÃ¥, lÀttare att följa bestÀllningen. Oftast kommer den dagen eft... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
RemButiken.se sÀljer transmissionsprodukter som kilremmar & kuggremmar på nÀtet. Vi har Àven ett enormt utbud av grÀsklipparknivar, robottillbehör, spÀnnrullar och drivremmar till bland annat Stiga, Husqvarna och MTD.
é£çµ¡å
Industrigatan 6B, 52230, Tidaholm, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- rembutiken.se
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bra priser och snabba leveranser

RemButiken.se ããã®åç
Rabattkoden och telefonsupport och filhantering
Rabattkoden Àr giltig i ett år från och med idag och gÀller på hela sortimentet, med undantag för redan prissÀnkta produkter. (har nÀstan bara prissÀnkta varor). Glöm rabatten då!!!
Vilseledande uppgifter före. (10% rabatt nÀsta köp.)
Ingen telefon support! Tel.nr. finns på hemsidan.
Sågfilarna saknade skyddshöljena. Hackade löst mot varandra. Jag gammal filare vet hur filarna skall handskas med.

RemButiken.se ããã®åç
En sida som faktiskt Àr sÃ¥ enkel attâŠ
En sida som faktiskt Àr sÃ¥ enkel att hitta pÃ¥ och handla av som det ska vara. Och super snabb fraktðð

RemButiken.se ããã®åç
Snabb leverans bra respons pÃ¥ produkâŠ
Snabb leverans bra respons på produk frågor och såklart dom har bra priser, jag återkommer fler gånger.

RemButiken.se ããã®åç
LÀtt att hitta rÀtt produkt i butiken
LÀtt att hitta rÀtt produkt i butiken. Bra pris. Produkterna passade vid montage. LivslÀngden kan jag inte sÀga något om Ànnu.

RemButiken.se ããã®åç
LÀtt att söka o hitta rÀtt reservdelar
LÀtt att söka o hitta rÀtt reservdelar, bra priser kanske billigaste, lÀtt att bestÀlla o följa order, mycket snabb leverans, mycket nöjd

RemButiken.se ããã®åç
LÀtt att hitta det jag behöver
LÀtt att hitta det jag behöver. Bra sortiment, inte första eller sista gången jag shoppar på rembutiken

Har anvÀnt delen jag köpte ca 1 timmaâŠ
Har anvÀnt delen jag köpte ca 1 timma och den funkar fint hittills. Ska snart öka anvÀndningen och hoppas den funkar lika bra då. Har inte behövt sÀnda tillbaka något köp Ànnu till Rembutiken, men om jag skulle behöva det så hoppas jag det ska funka bra utan mankemang.

RemButiken.se ããã®åç
Blixtsnabba leveranser och bra utbud!
Rembutiken Àr alltid vansinnigt snabba! Något jag vÀrderar vÀldigt högt i min köpupplevelsen. Aviseringar med orderstatus gillar jag också, lÀttare att följa bestÀllningen. Oftast kommer den dagen efter. Sen gillar jag Klarna som betalalternativ. Utbudet Àr riktigt bra och jag hoppas det kommer breddas ytterligare med tiden men det fyller gott mina behov!

Kabelsökare bra hjÀlpmedel
Tekniska problem med en kabelsökare löstes på ett smidigt och snabbt sÀtt, bra respons från leverantören.

Så suverÀn service!
Så suverÀn service! Köpte hus i somras och fick en gammal Jonsered åkgrÀsklippare på köpet, vilken Àr lite trixig att hitta delar till för en novis som mig. Hörde att rembutiken var bra. Och namnet till trots har de allt som behövs, inte bara remmar!
Har aldrig varit med om maken till snabb mejlrespons. FÃ¥r svar pÃ¥ 10-15 minuter med exakt vilka delar som behövs. SÃ¥ jag kan nog tycka de Àr blygsamma med sitt autosvar om att det kan ta 24 timmar innan de svarar. ð
NÀr bestÀllningen vÀl Àr lagd sÃ¥ Àr det dessutom snabba leveranser och support om nÃ¥got blivit fel. Livet med Jonsered-maskin kÀnns mycket lÀttare nör Rembutiken finns! ð

RemButiken.se ããã®åç
Snabb leverans och stort urval.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹