Meestal online auto parts bestellen krijg je wel eens de verkeerde. Ik wilde de gok weer eens wagen met remblokken. Ik bestelde blokken voor een Peugeot Partner benzine van 2001. Na bestelling ke... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Na telefonisch contact wederom goed geholpen. Samen het juiste artikel uitgezocht en daarna besteld. Netjes bevestigd via de mail en de volgende dag in huis. Bestelproces loopt soepel en je word... ãã£ãšèŠã
Na check met kenteken evenzo de verkeerde onderdelen ontvangen. Terugzenden geen probleem maar je moet dan wel even zelf 15 euro portokosten betalen. En dit door een fout van remsdiscounter. Niet omda... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Aanrader
goede service en coulant. denken mee telefonisch goed contact gehad en men denk goed mee.
Jammer dat ik voor 2 zelfde auto's 4 contacten voor de slijtagesensors besteld heb! ⬠20,- voor niets
Hier is per auto maar 1 nodig!
dus zou ook wel een melding / waarschuwing van kunnen op de site!
De beste!
Ik ben heel tevreden met jullie,
Altijd na controle of de onderdelen op de auto passen en hele snelle levering!
Top top top
goede service
ik hadhet verkeerde onderdeel besteld. even gebeld, was meteen opgelost
goede service, spullen snel geleverd, bedankt
volgende keer weer
Prima service- snelle bezorging
Prima service- snelle bezorging! Remdiscounder houdt je goed op hoogte van het verloopt vanaf het moment van bestelling. Ik ben tevreden.
prima en snel geleverd
wiellagers voor de audi a4âŠ
Gisteren wiellagers voor de audi a4 besteld. levering is lekker snel, heb de lagers al in de auto.
Goede service en zeer snel thuis.
Heel goed en snel en snel recaties ebâŠ
Heel goed en snel en snel recaties eb terug storte helemaal top en na checke alles goed helemaal top
Helemaal top
Helemaal top. Brembo remschijven voor een heule nette prijs, snelle verzending, netjes. Ik heb geen 5 sterren gegeven omdat ik na de bestelling alsnog mijn chassisnr. moest doorgeven omdat ik anders de verkeerde remblokjes had gekregen, op je kenteken bestellen werkt dus niet helemaal 100%. Ben er over gemaild en na een kleine bijbetaling zijn alsnog de juiste blokjes opgestuurd.
Super snelle levering
Zeer snel en netjes geleverd nou nogâŠ
Zeer snel en netjes geleverd nou nog hopen dat alles klopt en past maar dat zal wel, ben zeer tevreden mvg loek
Produkt ziet er goed uit maar verpakking matig
Gisteren schijfrem setje besteld en vandaag in huis. Keurig! Over de kwaliteit kan ik nog niets vermelden daar het nog niet gemonteerd is, wel zijn ze mooi gecoat. De remschijfboutjes ontbreken, ik ben gewent dat die altijd worden bijgeleverd. De kartonnen doos waarin e.e.a. zat was erg summier dichtgeplakt..maar 1 kort strookje tape in lengterichting eroverheen..de doos hoeft maar 1 keer te vallen en de onderdelen vallen eruit. Wel netjes bus remmenreiniger en ceramisch vet erbij.
Duidelijke website
Duidelijke website, goed bereikbaar middels de zoekfunctie
Nacontrole vindt ik super, dan weet je zeker dat je het goede besteld hebt
Versturen ook goed, hier bestel ik zeker meer in de toekomst
Super snel tuut tuut!!
Ik heb gisteren een remschijvenset besteld, en door de Super service vandaag ontvangen. Echt daad bij het woord ððœððœ
Het telefonisch contact verloopt snelâŠ
Het telefonisch contact verloopt snel een duidelijk. Helaas tot twee keer toe de verkeerde remblokken binnengekregen en de juiste die nodig waren kon ik niet gemakkelijk vinden
Snel in huis
Snel in huis, mooie kwaliteit voor scherpe prijs!
Ik ben heel blij 17-2-21 besteldâŠ
Ik ben heel blij 17-2-21 besteld 18-2-21 ontvangen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ