Det mÃ¥ jeg sige Der var ingen problem at ringe inde til dem og hÞrer om jeg hjÊlp de var med pÃ¥ at hjÊlpe helt fra start har hellere aldrig haft problem eller noget nÃ¥r jeg har ringet ind altid... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De har en fin side om hvordan man tilfÞjer sit kort til MobilePay remember dk/kreditkort/digitale-tjenester/mobilepay Fra 1/9-2025 tager de 2% gebyr for at bruge kortet til betalinger af kategorien... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Altid nemt at få kontakt med venlige og dygtige medarbejdere, får den hjÊlp og vejledning jeg har brug for.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dejligt at blive betjent af prof. Jeg takker fordi i tog jer tiden med mit problem.Go weekend.
äŒæ¥ãåçããŸãã
re:member tilbyder både kreditkort og forbrugslån. re:member handler om dig og dine behov. Det handler om, at du skal få adgang til innovative betalings- og finansieringslÞsninger som giver dig valgfrihed og kontrol, men som samtidigt gÞr din hverdag enklere. Siden starten har vi tilbudt moderne betalingslÞsninger for et aktivt liv. Og det fortsÊtter vi med. Du bestemmer selv hvilken lÞsning som passer dig bedst, hvordan du vil betale og hvad du synes er vigtigt.
Postboks 89, 2770, Kastrup, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 90ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Glad for at hÞre at i har kontrol på udlands trÊk på kortet

re:member Danmark ããã®åç
Hurtig hjÊlp fra kundeservice,og god og fyldig betjening.

re:member Danmark ããã®åç
Venlig og hjÊlpsom medarbejder, fik svar på mit spÞrgsmål og hjÊlp til at få det lÞst

re:member Danmark ããã®åç
Hurtig svartid og meget hjÊlpsom

re:member Danmark ããã®åç
Jeg havde oplevelsen af at blive forsÞgt trukket rundt i manegen med speedtalk, af en fortravlet kundeservice medarbejder. Fik at vide at indbetalingen ikke dÊkkede den krÊvede indbetaling, hvilket er forkert. Hele restsummen var dÊkket ind, endda over. Problemet blev lÞst, men jeg fÞlte mig affÊrdiget. ð§

re:member Danmark ããã®åç
Jerg mÞdte en kompetent medarbejder der gennemfÞrte de Êndringer jeg havde brug for.

re:member Danmark ããã®åç
Fin.fin service jeg fik alt den hjÊlp og mere til som jeg bad om