Fick snabbt och vÀldigt fin hjÀlp i mitt Àrende vilket jag Àr vÀldigt tacksam för. Skickades sedan vidare till annan avdelning i telefonkö, men kom inte fram. Ringde upp pÃ¥ nytt och fick svar om att... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag fick snabbt svar pÃ¥ min frÃ¥ga som gÀllde huruvida jag sjÀlv kan öppna och stÀnga mitt kreditkort för köp inom och utom Sverige pÃ¥ samma sÀtt som jag kan göra med mitt kontokort. I dagslÀget kan... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bra snabb service / information frÃ¥n Kundservice ( 2 samtal) Ãven om Ã¥tgÀrden av den digitala justeringen/ Àrendet dröjde lÀngre Àn som uppgavs att det skulle göra. Men det fixade sig och blev rÀt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
re:member erbjuder både kreditkort och privatlån. re:member handlar om dig och dina behov. Det handlar om att du ska ha tillgång till innovativa betalnings- och finansieringslösningar som ger dig valfrihet och kontroll, men som samtidigt gör vardagen enklare. Sedan starten har vi erbjudit moderna betalningslösningar för ett aktivt liv. Och det kommer vi fortsÀtta med. Du bestÀmmer sjÀlv vilken lösning som passar dig bÀst, hur du vill betala och vad som Àr viktigt för dig.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
JÀttetrevlig support
JÀttetrevlig support
Mvh Lasse Knallhatt Karlsson
Fick snabbt och vÀldigt fin hjÀlp iâŠ
Fick snabbt och vÀldigt fin hjÀlp i mitt Àrende vilket jag Àr vÀldigt tacksam för. Skickades sedan vidare till annan avdelning i telefonkö, men kom inte fram. Ringde upp på nytt och fick svar om att de stÀngt för dagen och att jag var vÀlkommen att ringa nÀsta dag. Rimligt. Tack för fin hjÀlp.
Svarar snabbt
Svarar snabbt. Mycket trevligt bemötande. Fick bra info om det jag sökte.
NÀra och hjÀlpsamt samtal.
NÀra och hjÀlpsamt samtal.
Ger vÀgledning inför nÀsta betalning som kommer hÀrnÀst.
Quick and effective costumer support
Quick and effective costumer support

Smidig och flexibel tjÀnst
Jag Àr mycket nöjd med re member eftersom de erbjuder enkla och moderna lösningar som verkligen passar mina behov. Det kÀnns tryggt att ha kontroll över mina betalningar och jag uppskattar hur smidigt allt fungerar i vardagen.

re:member Sverige ããã®åç
They didnt send me what we agreed
They didnt send me what we agreed, so tommorow i need to call again

Good customer service ð
Experienced personal who were very helpful!

KundtjÀnstarbetaren kunde hjÀlpa tillâŠ
KundtjÀnstarbetaren kunde hjÀlpa till och snabbt med det jag frågs om och va trevlig.

re:member Sverige ããã®åç
Bra snabb service / information frÃ¥nâŠ
Bra snabb service / information från Kundservice ( 2 samtal)
Men det fixade sig och blev rÀtt senare under kvÀllen.

re:member Sverige ããã®åç
Jag fick snabbt svar på min fråga som berörde kreditkort
Jag fick snabbt svar på min fråga som gÀllde huruvida jag sjÀlv kan öppna och stÀnga mitt kreditkort för köp inom och utom Sverige på samma sÀtt som jag kan göra med mitt kontokort.
I dagslÀget kan man tydligen inte göra det med ert kreditkort.
Det vore bra om ni kunde arbeta fram den möjligheten framledes.

re:member Sverige ããã®åç
LÀtta att ha att göra med
LÀtta att prata med, förstående

re:member Sverige ããã®åç
No problem with costumer support butâŠ
No problem with costumer support but Iâm curious about why I canât see my transaktion information when Iâm logged in. Strange that I, 2026, need to call someone to get that information.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ