Hurtig respons pÃ¥ min henvendelse om behandling af tre altaner i ejendommen. Godt tilbud - og efterfÞlgende god og tydelig kommunikation vedr. processen. Vejret (regnvejr) betÞd nemlig, at aftalte d... ãã£ãšèŠã
Jeg giver RenAltan 5 stjerner, for et yderst tilfredsstillende og veludfÞrt arbejde, med slibning og lakering af min altan (ipé trÊsort). Ikke alene tog de sig god tid til selve forarbejdet, ved sli... ãã£ãšèŠã
Ren Altan behandlede bÃ¥de min egen altan og andelsforeningens terrasse i gÃ¥rden. Begge dele blev flotte og al dialog med Jacob var nem og hurtig. Vi havde en del skriveri frem og tilbage om timing pga... ãã£ãšèŠã
Vi kunne desvÊrre ikke benytte vores store trÊterrasse hele sommeren, da den var blevet Þdelagt efter en forkert behandling fra AlgeKvit/nu Nanostone. De ville ikke tage ansvar og vi endte med... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
RenAltan er en virksomhed, der bringer glÊden og fÞlelsen af en spritny altan tilbage til dig. Vi anvender kun de bedste produkter og udstyr på markedet, der sikrer det bedst mulige resultat for din altan. Hos RenAltan, har vi fokus på at trÊffe de bedste beslutninger for vores kunder og for miljÞet. Derfor strÊber vi efter at benytte specialfremstillede og miljÞvenlige produkter for at opnå de bedste resultater med minimal miljÞpåvirkning.
VÞlundsgade 13, 2200, KÞbenhavn N, ãã³ããŒã¯
- +45 31 43 39 64
- Kontakt@renaltan.dk
- renaltan.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
SÞde og kompetente mennesker
SÞde og kompetente mennesker, min altan ligner igen en altan, kan varmt anbefale Ren Altan.
Min altan står nu flot og fin som ny
Min altan står nu flot og fin som ny
Jeg kan varmt anbefale Ren Altan
Rigtig fint resultat og godâŠ
Rigtig fint resultat og god kommunikation undevejs ift. udfÞrelse af arbejdet, der afhÊnger af vejret
God service og flot udfÞrt arbejde.
KÊmpe anbefaling
Det er nu 3. eller 4. år vi har Ren Altan ude og vi er bare altid super tilfredse med deres arbejde. KÊmpe anbefaling og 5 stjerner herfra
à rlig sommerklargÞring af altanen
Igen i år fik jeg min altan klargjort af Renaltan. Altanen fremstår nu igen rigtig fin og indbydende. Jeg kan varmt anbefale Renaltan, som udfÞrer et virkeligt godt og omhyggeligt arbejde.
Flot og helt som ny altan! Professionel udfÞrt arbejde.
Professionel og hurtig til eksekvering fra fÞrste kontakt til at min altan stod flot og nybehandlet. Jeg synes det var alle pengene vÊrd og jeg kunne ikke selv have udfÞrt arbejdet så flot selv eller så hurtigt for den sags skyld. Derudover var alle i processen venlige og gode til at kommunikere som var tryghed- og tillidsskabende. Meget stor anbefaling her fra.
RenAltan er pligtopfyldende og gör etâŠ
RenAltan er pligtopfyldende og gör et godt stykke arbejde, vi kan ikke vÀre mere tilfredse
Tak for det
Fuld tilfredshed!
Jeg har vÊret fuldt ud tilfreds med service og produkt hos RenAltan, som jeg derfor varmt kan anbefale.
Super flot resultat
Meget professionelle âdrengeâ, der lyttede til os og vores individuelle behov og gav os et fantastisk resultat
Godt arbejde
Hurtig respons på min henvendelse om behandling af tre altaner i ejendommen.
Godt tilbud - og efterfÞlgende god og tydelig kommunikation vedr. processen. Vejret (regnvejr) betÞd nemlig, at aftalte datoer måtte flyttes, og det havde Ren Altan gjort opmÊrksom på i forbindelse med tilbud.
Alt faldt på plads, og resultatet er blevet flot!
fremragende og venlig oplevelse og service
Perfekt udfÞrt arbejde og total oprydning efter sig!
Altid venlige.
Super god opstarts korrespondance!
alt i alt et absolut anbefalelsesvÊrdigt firma!
Vores altan er som ny
Vores altan er som ny takket vÊre det gode arbejde fra Jacob og RenAltan. Fremragende resultat, god kommunikation hele vejen igennem og super service! Tak for arbejdet :-)
SÃ¥ tilfreds
Så tilfreds! Vores altan var meget forsÞmt og grÞn af alger. Ren Altan har reddet vores sommer! Vi har nu den flotteste og reneste altan i hele ejendommen - og nyder det! Tak til Jacob og ikke mindst Kasper, som var hjÊlpsomme, fleksible og rare. Ren Altan anbefales.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. God kommunikation. Vi kan klart anbefale Jacob og hans team! De har givet vores altan og terrasse nyt liv.
Super service fra Ren Altan
Ren Altan behandlede både min egen altan og andelsforeningens terrasse i gården. Begge dele blev flotte og al dialog med Jacob var nem og hurtig. Vi havde en del skriveri frem og tilbage om timing pga skiftende vejr men landede den fint og vi er nu klar til sommer