Renata`s wood work レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vi bestilte et trÊskilt pÃ¥ 140 cm til vores kolonihave. Der var supergod kommunikation, dialog og vejledning om bl.a skrifttype, vÊgt, visuelt udtryk, vedligehold mv. Vi er yderst tilfreds med skilt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kendte ikke hjemmesiden, da den poppede op som reklame pÃ¥ Instagram, sÃ¥ var meget spÊndt pÃ¥ hvad jeg egentlig modtog. Men WAUW for nogle fine bordkort. De er ALT hvad min teenager drÞmt om til h... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi bestilte et smukt trÊ skilt til vores gender reveal fest hos Renatas Wood Work, og det blev simpelthen sÃ¥ flot! Designet var elegant og prÊcist som Þnsket – man kan virkelig se, at der er lagt... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

Rigtig fint skilt. Levering uden problemer.

䌁業情報

1. 看板店
  2. レヌザヌ加工業
  3. ノベルティグッズ店
  4. 印刷所

圓該䌁業による蚘述

Renata’s Wood Work designer og producerer personlige produkter i trÊ og akryl til bÃ¥de private kunder og virksomheder. Alle produkter laves pÃ¥ eget vÊrksted i Danmark med laserskÊring og UV-print, hvilket sikrer hÞj kvalitet og stor fleksibilitet i designet. Vi laver blandt andet skilte til bryllupper, konfirmationer og andre festlige begivenheder samt personlige skilte til hjemmet. Derudover producerer vi firmaskilte, logoskilte, prislister og dekorative skilte til caféer, butikker, klinikker, saloner og andre virksomheder. Hos Renata’s Wood Work handler det ikke om standardlÞsninger. Mange produkter designes i tÊt dialog med kunden, sÃ¥ materialer, farver og udtryk passer til bÃ¥de anledning, rum og stil. Resultatet er unikke produkter, der bÃ¥de fungerer praktisk og samtidig skaber stemning – hvad enten det er til en fest, en virksomhed eller et personligt minde. Hos os finder du blandt andet: • Skilte i trÊ og akryl • Bryllups- og festartikler • Personlige gaver og dekorationer • Firmaskilte og logoskilte • Specialdesignede lÞsninger • LaserskÊring og UV-print pÃ¥ eget vÊrksted

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 41ä»¶

レビュヌを曞く

Varm anbefaling

Vi bestilte et trÊskilt på 140 cm til vores kolonihave. Der var supergod kommunikation, dialog og vejledning om bl.a skrifttype, vÊgt, visuelt udtryk, vedligehold mv. Vi er yderst tilfreds med skiltet og kan varmt anbefale Renatas woodwork! Ved levering lå et postkort med en lille hilsen i pakken.
Vi vender helt sikkert tilbage, når vi skal have lavet navneskilt. Det er i Þvrigt både fair og gode priser ift kvalitet af skiltet og den lydhÞrhed der var ift at imÞdekomme vores Þnsker.

2026幎6月5日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち5の評䟡

Renatas wood work får mine varmeste

Renatas wood work får mine varmeste anbefalinger. Jeg kontaktede hende på Instagram en sen aften og få timer efter var der allerede et svar. Jeg havde et Þnske om at få en speciallavet medaljeholder der passede til min sport - og Renata forstod med det samme hvad jeg Þnskede og efter få tilpasninger modtog jeg det smukkeste resultat. Uden tvivl ikke sidste gang jeg handler hos Renata! Varmeste anbefalinger herfra!

2026幎4月28日
自発的なレビュヌ