Digital Speed Reading レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Eén en al positieve energie en leuke interactie met René. Daarnaast hielpen de moderators tijdens het online webinar erg goed om mijn vragen te beantwoorden. Door het enthousiasme van de organisatoren... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De training en het enthousiasme waar deze mee is gegeven heeft mij over de streep getrokken. Ik heb denk ik nog wel 200 ongelezen super interessante boeken. Ik lees meestal 4 boeken tegelijk die allev... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Een goede cursus, je merkt meteen verschil in leestempo als je begint. Enorm betrokken en fijne begeleiding van Rene en zijn team. Je kan alles vragen en dan nemen ze daar de tijd voor. Ik zou deze cu... もっと見る

5つ星のうち5の評価

René is authentic, has a passion for what he does and it is also fun and educational to follow a webinar from him. His mission: to help people worldwide gain more knowledge and thus contribute to a... もっと見る

企業情報

1. トレーニング センター

当該企業による記述

Verhoog direct je leessnelheid en onthoudt álles wat je leest dankzij speed reading. Speed reading is mijn unieke 3S-methode om razendsnel te lezen van papier & beeldscherm: Superconcentratie | Speed Reading | Speed learning. Tijdens mijn gratis webinar Speed Reading leer je meer over de 3S-methode.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 79

レビューを書く

Duidelijke aanpak

Tijdens de bijna anderhalf uur durende sessie kwam duidelijk naar voren wat ze allemaal te bieden hebben.
Een hele duidelijke en goede opzet.
Enige nadeel was dat men op het gemoed van de deelnemers gaat werken om je over te halen.
hiervan was ik niet gecharmeerd. en dat was voor mij ook de reden om NIET deel te nemen.

2023年1月29日
5つ星のうち4の評価

Het doel is mooi en inspiratievol

Het doel is mooi en die inspiratie geeft energie! Wel jammer dat het soms echt te lang duurde met het beantwoorden van vragen, maar heb wel begrip ervoor aangezien er zo veel belangstelling voor is. Ik kan niet wachten om aan deze webinar deel te nemen

2023年1月15日
5つ星のうち3の評価

Het webinar is goed te volgen

Het webinar is goed te volgen.
Wat verbeterd kan is de concrete informatie die wordt gegeven. Maak vooraf duidelijk dat het een introductie op een cursus is en geef alle relevante informatie: wat is de accreditatie van de opleiding of is het een cursus. Jullie geven aan dat het aanbod tijdelijk is maar het blijkt te kunnen verlengd. Dat is verwarrend.

2023年1月22日

Interessant Webinar!

2 uur lang met veel interesse geluisterd. Heel boeiend om te luisteren naar René. Ik ga de uitdaging met mijzelf aan om sneller te leren lezen en voor altijd efficiënt mee om te gaan.

2023年1月22日
自発的なレビュー

Enthousiasmerend :)

Aanstekelijk enthousiasme van René Hogenes.
Had me voor de webinar ingeschreven met de nodige scepsis, maar liet me overtuigen dat het wellicht ook voor mij zou kunnen werken.
Het had alleen wat beknopter gekund: bijvoorbeeld 1,5 i.p.v. 2,5 u.

2023年1月15日
5つ星のうち4の評価

De geboden leerstof was goed te volgen

De geboden leerstof was goed te volgen, de manier waarop het onderwijs werd gegeven plezierig. Wat ik persoonlijk jammer vond was dat een groot deel van de tijd op ging aan het promoten van de masterclass en ik vond de illustratie van de vakantie naar Brazilië niet passend. Als daar vragen over zijn wil ik graag uitleggen waarom ik die illustratie niet passend vind.

2023年1月8日

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg, 3 goeie tips die direct bruikbaar zijn.
Ik snap het format van het webinar, maar het wat mij betreft iets korter mogen zijn.

2023年1月1日

Trustpilot エクスペリエンス