レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Som de fleste undre sig over... Hvordan giver man NUL stjerner? Jeg refererer til gentagende tilfÊlde af manglende tÞmning pÃ¥ trods af utallige klager! DernÊst roder de i ens affald hvor det henk... もっず芋る

Ja man kunne desvÊrre ikke give mindre end en De ville selvfÞlgelig ikke lukke op nÃ¥r man sÃ¥ Inger til det nummer der stÃ¥r bliver der smÊkket pÃ¥ med det samme. nÃ¥r man sÃ¥ ringer til hovednummeret f... もっず芋る

Under al snevejret har jeg oplevet bÃ¥de god og mere end forventet service fra renovationsmedarbejdere. Har stillet beholdere ud, sÃ¥ de var tilgÊngelige. Den ene gang jeg glemte det, fik jeg tÞmt be... もっず芋る

SÊrt tidspunkt kl 05:10 at fÃ¥ tÞmt emballage containere pÃ¥ der i sagens natur ikke just foregÃ¥r uden stÞj ! Man bliver helt rÞrt over det hensyn der udvises sÃ¥ borgere ikke ligger og snuer for lÊng... もっず芋る

2.0

2.0

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

svigtende aftaler, og dårlige undskyldninger

Som de fleste undre sig over... Hvordan giver man NUL stjerner?
Jeg refererer til gentagende tilfÊlde af manglende tÞmning på trods af utallige klager!
DernÊst roder de i ens affald hvor det henkastes i naturen..
Hvordan kan man tillade sig at drive virksomhed på denne måde?? Totalt uprofessionelt, og useriÞst!!
Dette vil blive forelagt kommunen, der åbenbart entrere med en bÞrnehave!

2026幎1月14日

Hvad går galt

Hvad går galt, når i ikke kan finde ud af at skrive i PBS-oversigten hvad belÞbet drejer sig om, nej jeg skal ikke til at logge ind et eller andet sted, det skal stå på oversigten, andre kan finde ud af det så prÞv lige at finde ud af det !!

2026幎1月4日
自発的なレビュヌ

God og venlig service på kontoret

God og venlig service på kontoret , havde mistet en skraldespand , fik en ny og fandt efter et stykke tid den gamle skraldespand igen , kontaktede RenoDjurs M.ht at returnere den nye og absolut ingen problemer hermed , god dialog og yderst venlig samtale med kontoret .

2025幎1月13日
自発的なレビュヌ

Servicekontor aner ikke hvad de selv

Servicekontor aner ikke hvad de selv laver.
For over to måneder siden konstaterede en servicemand at min pap og textil beholder er forkert udleveret fra start, efter flere henvendelser ved de nu ikke hvad jeg taler om. De taler om reparation som aldrig har vÊret aktuelt.
AmatÞrer

2024幎11月12日

Emballage tÞmning

SÊrt tidspunkt kl 05:10 at få tÞmt emballage containere på der i sagens natur ikke just foregår uden stÞj !

Man bliver helt rÞrt over det hensyn der udvises så borgere ikke ligger og snuer for lÊnge under dynerne !

2024幎11月12日

Dobbeltmoralen lever hÞjt!

Hvis din container er fyldt så låget står en centimeter åbent, nÊgter de at tÞmme den og lÊgger en seddel. Men det sekund de ÞdelÊgger en container, så stiller de den tilbage med det samme, og stikker af uden at lÊgge en seddel.
Det er simpelthen for tyndt

2024幎3月25日
自発的なレビュヌ

Endnu engang er der problemer med Reno

Endnu engang er der problemer med Reno Djurs.
Snakker med en ubehÞvlet dame, der fortÊller mig jeg jo bare selv kan kÞre afsted med mit pap og papir på genbrug, da de har glemt og tÞmme, så så siger jeg nu har jeg vel betalt for en tÞmning og min nabo fik deres tÞmt , så det var ikke pga af sne eller lign.
SÃ¥ var svaret.. nej jeg betalte ikke for at fÃ¥ tÞmt pap😳😳😳
Fordi det var bare en del af ordningen
 (som jeg betaler for)
Det prÞvede jeg sÃ¥ at trÊnge igennem med, uden held, da hendes svar var at hun ikke var pÃ¥ arbejde for at diskutere med mig😳😳😳
Så endnu engang viser de sig fra deres ubehÞvlede side, men set er jo også nemt, når man ikke kan vÊlge udbydeer

2024幎1月31日

TÞmning af affald

Vi har ikke fået tÞmt vores skraldespande, jeg har ringet stort set hver gang om at de ikke var tÞmt. Fik at vide jeg skulle sÊtte affald ved siden af spandene hvis det kneb med pladsen. Det er under alt kritik at man betaler for en service som ikke bliver leveret, det er bare ikke i orden. Jeg har aldrig fÞr haft problemer med at skraldet ikke blev tÞmt fÞr der kom et nyt firma til. De lever ikke op til deres ansvar, skam jer.

2024幎1月23日

Snevejret og stor servive

Under al snevejret har jeg oplevet både god og mere end forventet service fra renovationsmedarbejdere.
Har stillet beholdere ud, så de var tilgÊngelige. Den ene gang jeg glemte det, fik jeg tÞmt beholderen, trods det at medarbejderen må have slidt urimeligt meget for at komme over en stor snedrive. Jeg fik mere end jeg fortjente og er dybt taknemmelig.
Opleverer altid god service fra renodjurs.

2024幎1月11日

Utrolig ringe service

For Glas og Plast containeren betales der for tÞmning hver 3 uge. Min er nu ikke blevet tÞmt i mere end 5 uger, trods gentagne henvendelser til Reno Djurs. Så de Þger deres indtjening ved at tage betaling for en service de ikke yder.

2024幎1月9日
自発的なレビュヌ

manglende tÞmning af spand.

Sivsangervej 8400 Ebeltoft
Jeg har ringet mange gange og får også en god servise på tlf. Men min spand tÞmmes stadig ikke.
Når der står poser op af spanden hygger alle dyrene sig med at sprede affald rundt på vejen.
Nu fylder vi det i poser og afleverer det på reno djurs hovedkontor fremover.

2023幎9月28日
自発的なレビュヌ

Ja man kunne desvÊrre ikke give mindre

Ja man kunne desvÊrre ikke give mindre end en

De ville selvfÞlgelig ikke lukke op når man så Inger til det nummer der står bliver der smÊkket på med det samme. når man så ringer til hovednummeret får man en ubehÞvlet medarbejder som hverken kan eller vil hjÊlpe når hun så siger vent lige 2 sekunder smider de åbenbart rÞret på efter 5 sekunders tid men det er nok hvad man kan forvente nu hvor det er kommunen det omhandler

2023幎7月13日

Manglende tÞmning

Restaffald ikke tÞmt de sidste 3 måneder, på min ejendom. Klager over dette de lover at der tÞmmes om tirsdagen og beklager.
Jeg kommer til ejendommen to uger efter og skrald er stadig ikke tÞmt.
Måske man snart skal tÊnke i juriske baner.
Forbandet svineri når man betaler for det.

2023幎6月26日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ