Jeg tror aldrig jeg har oplevet sÃ¥ god og professionel service. Fra fÞrste henvendelse og hele vejen igennem; venligt, hurtigt og dygtigt! Resultatet var overraskende godt. Vi sendte gamle, slidte t... ãã£ãšèŠã
Kan kun give mine varmeste anbefalinger om MÞbel- og TÊpperenseriet. Super kommunikation bÃ¥de ved bestilling og efter. Vores to Êgte tÊpper, der er 28 Ã¥r havde aldrig vÊret renset fÞr og de trÊngte.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har fÃ¥et bÃ¥de tÊpper og sofaer vasken, renset og imprÊgneret til min fulde tilfredshed! Alt forlÞb upÃ¥klageligt, bÃ¥de fra vi indgik aftalen pr telefon til mÞblerne blev afhentet af en meget venlig... ãã£ãšèŠã
Henter og afleverer tÊpper til aftalt tid. Ringede og spurgte om tÊppe skulle repareres. TÊpper fået mere fylde og friskere farver. Kan kun anbefale M.O.T.
MÞbel- og TÊpperenseriet ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
MÞbel- og TÊpperenseriet er Danmarks stÞrste og Êldste specialrenseri. Vi er eksperter i rigtig vask af tÊpper, mÞbelrens, vask af udendÞrstekstiler mv.
Vores historie går helt tilbage til 1958, hvor vi startede med at tilbyde tÊpperens. Siden har vi udvidet vores ekspertise og tilbyder både rens af tÊpper, mÞbler, sengemiljÞ, telte m.fl.
Nordeuropas stÞrste renseanlÊg
På vores vaskeri i Farum finder du bl.a. Nordeuropas stÞrste specialbyggede vaske- og renseanlÊg. RenseanlÊgget er det eneste af sin slags, det er dansk produceret og taget 3 år at udvikle og producere.
LandsdÊkkende service
Vi har i over 25 år tilbudt landsdÊkkende service. Vi afhenter tÊpper og mÞbler i nÊsten hele landet, og vasker og renser dem på vores vaskeri i Farum. Denne service koster kun 200,00 kr.
Vil du se hvornår vi er i dit område? Så kan du se vores kÞrselsoversigt eller kontakte os her
Med kvaliteten i hÞjsÊdet
Hos MOT vÊgter vi kvalitet over alt andet, og går ikke på kompromis med denne. Vi tilbyder ikke bare overfladerens, men rigtig vask og rens af tÊpper og mÞbler. Dette er med til ikke bare at sikre dig et flot tÊppe eller mÞbel, men også et tÊppe/mÞbel som er 100% rent.
LÊs mere om os
Vil du vide mere om os og vores services? Så besÞg vores side renseriet.dk.
Ryttermarken 2B, 3520, Farum, ãã³ããŒã¯
- renseriet@renseriet.dk
- renseriet.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Virkelig god service at de henter ogâŠ
Virkelig god service at de henter og bringer tÊpperne og flot arbejde de laver
Jeg er altid glad for resultatet -
Jeg er altid glad for resultatet -
Og jeg elsker den service jeg altid får.
Nemt og effektiv tÊpperens
Nemt og effektiv tÊpperens. De hentede og bragte retur efter en god uge.
Jeg tror aldrig jeg har oplevet sÃ¥ godâŠ
Jeg tror aldrig jeg har oplevet så god og professionel service.
Fra fÞrste henvendelse og hele vejen igennem; venligt, hurtigt og dygtigt!
Resultatet var overraskende godt. Vi sendte gamle, slidte tÊpper og fik "nye" tilbage. Farverne var tilbage i vores 40 år gamle kelimtÊpper og de var repareret så det virkede naturligt. Vi er meget tilfredse!
Vask og reparation udfÞrt som aftalt ogâŠ
Vask og reparation udfÞrt som aftalt og forventet. Afhentning og levering fungerede også godt
TÊpperne blev hentet og bragt ogâŠ
TÊpperne blev hentet og bragt og tÊpperne blev renset fint til en ok pris.
Tak for et godt og professionelt forlÞb
MÞbel- og TÊpperenseriet har vÊret yderst professionel fra fÞrst til sidst, derfor kan jeg give mine varmeste anbefalinger til firmaet og alle, der deltog i proessen.
Hurtige
Hurtige - effektive - omhyggelige.
Rettede fejl pr omgående.
Giver gerne en stjerne mere.
Bent fra Gilleleje
Professionel tÊpperensning.
Der har vÊret klar kommunikation, tydelige beskeder samt faste tidspunkter for afhentning og aflevering. Det har fungeret perfekt.
Kunne ikke vÊre bedre!
Alt var godt:
-meget fin service
-rimelige priser
-godt arbejde
Kan kun anbefales
Henter og afleverer tÊpper til aftaltâŠ
Henter og afleverer tÊpper til aftalt tid.
Ringede og spurgte om tÊppe skulle repareres.
TÊpper fået mere fylde og friskere farver.
Kan kun anbefale M.O.T.
Super god service og flot resultat
Super god service og flot resultat
(Vask og reparation af persisk tÊppe)
fin service
fin service - fine tÊpper retur efter vask - alt fungerede og blev afleveret til den aftalte tis
Professionelt arbejde
God ide, hvis du skal flytte
TÊpperne blev rene og flotte. De blev hentet og bragt af en meget venlig og stÊrk mand ð
Alt var perfekt
Alt var perfekt.
Afhentning, retur levering og ikke mindst
super flotte rensede sofa hynder.
Alt fungerede perfekt.Fik et rent smuktâŠ
Alt fungerede perfekt.Fik et rent smukt tÊppe retur.
Afhentning til tiden og returnering tilâŠ
Afhentning til tiden og returnering til tiden. TÊppe er som nyt igen. Er meget tilfreds. Kan varmt anbefales.
Altid fin service
Altid fin service. SÞde og hjÊlpsomme medarbejdere. Har sendt flere kelimtÊpper til vask hos MÞbel- og tÊpperenseriet. De kommer tilbage i lÊkker blÞd og renvasket stand.