レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har intet andet end ros, grundet lange arbejdsdage var jeg ude meget sent. Ejeren og personalet formÃ¥ede at have min habit klar fra sen eftermiddag til nÊste eftermiddag. Jeg har i sinde at benytt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg giver HolmgÃ¥rd renseri i BrÞndby 5 velfortjente stjerner. Mine tÊpper var klar til afhentning som aftalt, fine og rene. Prisen var fair og betjeningen venlig og serviceorienteret. Jeg vil klart b... もっず芋る

Jeg havde to kjoler, som der var hul bagi. Jeg fik dem repareret af renseriet - og jeg mÃ¥ sige, det var fantastisk flot arbejde! Jeg kan slet ikke se, hvor hullerne har vÊret, og det er endda til en y... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min skÞnne Ejlersen-sofa, godt brugt af mand og bÞrn, er nu som ny igen, efter rens hos HolmgÃ¥rd i Vordingborg. Jeg har tidligere haft besÞg af en mÞbelrenser, men med tvivlsomt resultat, sÃ¥ jeg var t... もっず芋る

䌁業情報

TrustScore 5段階評䟡の4.5

39件のレビュヌ

Min jakke er som ny :)

Min jakke er som ny :)
Afleverede en jakke fyldt med stearin og troede ikke den kunne reddes.
Jeg har nu fået den tilbage fra rens og må sige jeg er meget imponeret over resultatet. Jakken ligner den er helt ny!
Tak 🙏

2026幎3月24日

Fantastisk flot reparation

Jeg havde to kjoler, som der var hul bagi. Jeg fik dem repareret af renseriet - og jeg må sige, det var fantastisk flot arbejde! Jeg kan slet ikke se, hvor hullerne har vÊret, og det er endda til en yderst rimelig pris. Jeg vil derfor anbefale alle at få deres tÞj repareret gennem renseriet - jeg garanterer for, at I ikke bliver skuffede.

2025幎11月20日

Hej Maja
Tak for de fine ord🙏 Jeg lader rosen gÃ¥ videre til vores skrÊdder..
Mvh. Bob Holmgård

God rensing og fremragende service

I flere år har jeg fået renset skjorter ugentlig i deres Vordingborg afdeling. Resultatet har altid vÊret perfekt og servicen er fantastisk.

2025幎11月1日

Hej John
Tak for fine ord og anmeldelse🙏 Dejligt at hÞre du er tilfreds..

“Overlad trygt tÞjet til HolmgÃ¥rd Rens

“Overlad trygt tÞjet til HolmgÃ¥rd Rens & Vask i NÊstved” bryster dette renseri sig af. DesvÊrre er dette langt fra realitet. Jeg afleverede naivt min bryllupskjole til rens i hÃ¥b om, at renseriet kunne lÞfte en simpel opgave. Hvad jeg dog fik retur var en decideret Þdelagt brudekjole med dertilhÞrende, adskillige huller i. Ved konfrontation af personalet, benÊgter de utvetydeligt deres fatale fejl, og man bliver ovenikÞbet mÞdt af en yderst krakilsk, ubehÞvlet chef, der nÊgter at tage ansvar.

Min eneste fejl var, at jeg (desvÊrre) ikke var inde at lÊse anmeldelser af renseriet, som primÊrt bÊrer prÊg af, at kunder har fået deres dyre tÞj Þdelagt.

SÃ¥ gÞr jer ved Gud den tjeneste at holde jer LANGT vÊk fra dette “renseri”, hvis man da overhovedet kan tillade sig at betegne det som et. For at rense har de tydeligvis IKKE forstand pÃ¥.

2024幎5月24日

Hej Iman
Du afleverede din kjole, som du kun Þnskede presset/dampet op. Og altså ikke til rens. Din kjole har flere små huller i tyllet, nederst på slÊbet. Udover det også lidt små pletter. Hvordan disse er opstået, skal jeg selvfÞlgelig ikke kloge mig på. Men jeg kan garantere dig, at vi ikke står og laver huller i kundernes tÞj, når vi damper eller presser på det. Ej heller laver pletter på det. Derfor afviste jeg naturligt vis din reklamation.
Du nÊvnte at din kjole kostede 17-18000kr, men alt hvad du Þnskede at opnå, var at få de penge tilbage, som vi havde taget for vores arbejde. Det finder jeg heller ikke naturligt, at stille sig tilfreds med, når nu du er af den overbevisning, at vi har Þdelagt din nye kjole.
Taktikken med at mÞde op, tre mand hÞj i forretningen. Tale i munden på hinanden. Overhovedet ikke lytte. Samt at true med 100 dårlige anmeldelser herinde. Finder jeg decideret frastÞdende. Nu vil jeg svare på din mands anmeldelse, af selvsamme sag.

Mvh. Bob Holmgård

Kom ikke til denne arrogante virksomhed

Virksomheden, hvor min forlovede indleverede sin bryllupskjole til reparation, returnerede den med flere huller. Ledelsen reagerede uhÞfligt og afviste ethvert ansvar, hÊvdende at de ikke begÃ¥r fejl. Efter at have pÃ¥peget de negative anmeldelser pÃ¥ Google, benÊgtede chefen kundernes oplevelser. Denne forretningsmÊssige tilgang er yderst kritisabel med en chef, der er bÃ¥de lÞgnagtig og arrogant og kun tÊnker pÃ¥ egen vindings skyld. Jeg vil frarÃ¥de enhver at benytte denne virksomhed, da der er en risiko for tÞjskader - en erfaring delt af flere andre anmeldere. Jeg ville Þnske, jeg kunne give dem 0 stjerner pÃ¥ Google, da de slet ikke fortjener en enkelt stjerne 👎.

2024幎6月24日

Hej Mohammed Ali

Se ovennÊvnte svar til din kone. Jeg kan dog tilfÞje, at kjolen ikke blev indleveret til raperation. Ligesom den heller ikke blev indleveret til rens, som din kone skriver. Ydermere har jeg aldrig påstået at vi ikke kan lave fejl - det har vi blot ikke i dette tilfÊlde. Og så lyver jeg naturligvis ikke, hverken overfor kunder, eller generelt. At du finder mig arrogant, beklager jeg selvfÞlgelig. Måske det hÊnger sammen med at vi ikke er enige i denne sag.

Brug Aldrig Detter sted.

Kunne der gives - stjerne var der givet det til Holmgård Rens og vask NÊstved.
aflevere et jakkesÊt til rens hvor jakken er Þdelagt da jeg få det tilbage, med den kommentar at det er en production fejl.

De tager ikke ansvar for det de laver selv om en slimklat af en mand kalder sig fagman inden for rens og vask.

Aldrig brug dette sted til nogle rens. Brug steder der tager ansvar for det de laver så som byens rens hvor du kan ind levere inde ting over hele landet til for 50kr mere og vÊr sikker på dit tÞj ikke bliver Þdelagt.

2024幎4月18日

Hej Jacob

Din blazer har en fejl med front fixeringen. Det er en velkendt fejl i branchen, som man ser i ny og nÊ. At du ikke tager mine ord for gode vare, er naturligvis op til dig. Det er en reklamations sag for sÊlgeren af blazeren, og derfor afviste jeg din reklamation. Som sagt anbefalede jeg dig, som sidste udvej, at indklage mig for ForbrugerklagenÊvnet. Falder sagen ud til din fordel, erstatter jeg din blazer. Falder den ud til min fordel, forventer jeg en revideret anmeldelse, og måske en lille undskyldning, for anmeldelsen og ukvemsordene.

Mvh. Bob Holmgård

havde en godt snavset cykle frakke

havde en godt snavset cykle frakke, og tÊnkte , den bliver aldrig ren igen..MEN det blev den, ikke helt ren , men det er ikke renserriet skyld , men min egen skyld. Jakken har jeg brugt hver dag i 4 mdr..Det eneste jeg er chokeret over er prisen 305 kr..det er dÊlmer dyrt..Ellers ikke nogen klager fra mig. ( der burde vÊre pensionist priser) Ha ha..

2024幎3月15日

Hej Lone
Lidt sent svar😅 Men tak alligevel, for ros og anmeldelse..
Mvh. Bob Holmgård

Dårlig oplevelse, blev heldigvis lÞst.

De har Þdelagt min Moncler vinterjakke til 12000 kr.
Sidste uge afleverede jeg min Moncler jakke til rens i Holmgård Rens & Vask ApS på Park Allé 284 i 2605 BrÞndby. Det viste sig at de ikke har renset, men vasket jakken sammen men bÊltet i vaskemaskinen. Både jakken og bÊltet er Þdelagt (syningen er gået op, bÊltet er krympet og spÊndet er gået af). Ejeren mener, at det er producentens fejl da jakken og bÊltet burde tåle at blive vasket i vaskemaskinen på 30 grader. Det fremgår meget tydeligt i jakkens vaskeanvisning, at jakken ikke må vÊskes i vaskemaskinen (jeg ville jo ellers selv vaske den i min vaskemaskine) og bÊltet skal fjernes inden vask.
De kan åbenbart ikke finde ud at fÞlge vaskeanvisningen.
Ejeren Bob fralÊgger sig ansvaret og foreslår, at jeg kontakter Moncler for at skaffe et bÊlte og skal finde en skrÊdder for at få repareret syningen, der er gået op (han vil engang betale for skrÊdderen og synes at det var helt rimeligt at han har fået 250 kr for vask, da arbejdet er jo "udfÞrt" efter hans mening).
Jeg vil selvfÞlgelig ikke affinder mig med det og vil klage til MÊglingsteamet for Forbrugerklager og krÊve erstatning for jakken.

18.01.24 Opdatering:
Bob valgte heldigvis at tage sagen med sin forsikring og jeg fik erstatning for min jakke, tak!

2023幎11月21日
自発的なレビュヌ

ØdelÊgger jakke til 6000,- Ejeren fralÊgger sig alt ansvar!

Jeg afleverede en hvide Pajar-jakke til rensning hos Holmgård Rens & Vask ApS på Park Allé 284 i 2605 BrÞndby, også kendt som Kirkebjerg Torv Renseri.
Da jeg hentede jakken og forlod butikken, opdagede jeg til vores store skuffelse, at den var dÊkket af blå striber. Jeg vendte straks tilbage til butikken, og en medarbejder oplyste os om, at chefen også Þnskede at tale med mig.
Efter en samtale med ejeren af renseriet, afviste han ethvert ansvar og anbefalede at jeg kontaktede forhandleren af jakken. Jeg forklarede, at den 3 årige jakken, tidligere var blevet renset to gange uden problemer. Trods indrÞmmelsen af at have beskadiget jakken, nÊgtede ejeren at tilbyde nogen form for kompensation.
Nu sidder vi tilbage med en Þdelagt jakke til en vÊrdi af 6000 kr.!!
Til alle på Vestegnen: Jeg kan kun råde jer til at undgå denne butik. Jeg har benyttet mange renserier over tid, men har aldrig oplevet en sådan mangel på kundeservice, i er hermed advaret mod denne butik.

2023幎11月11日

Hej Stig

Jeg er lidt skuffet over din anmeldelse, som jeg mener er usaglig. Som nÊvnt overfor dig, har jeg renset frakken prÊcist som forskrevet i vedligeholdelsesanvisningen. Den forskriver en såkaldt P rens, som er den vi udfÞre, og som er den mest gÊngse rens på markedet. Dette har frakken tydeligvis ikke kunnet tåle, da mÞrke mÊrker/emblemer på frakken, har givet afsmitning. Lige såvel som jeg, som renser har et ansvar, har sÊlger også et ansvar. I dette tilfÊlde for, at frakken lever op til vedligeholdelsesanvisningen. Jeg mener frakken er mÊrket forkert - den tåler jo tydeligvis ikke den angivne anvisning. Derfor har jeg sendt dig retur til sÊlger, hvor jeg samtidigt har tilbudt min assistance, skulle sÊlger have spÞrgsmål.

Du skriver at frakken har vÊret renset fÞr, andetsteds. Dette kan jeg selvfÞlgelig ikke forholde mig til. Den kan feks. have vÊret F renset, som er en anden type rens end den jeg udfÞre - og en anden type rens som frakken i Þvrigt er mÊrket med. Den kan have vÊret vådrenset, mÊrke "W". Eller måske traditionelt vasket. Igen gisninger, og gÊtterier..

Jeg er ked af din dårlige oplevelse, som jeg ikke kan se at have skyld i.

Mvh. Bob Holmgård

Jeg er altid mere end tilfreds :)

Her er alting bare altid i orden - 100 % professionel og imÞdekommende behandling :) Tusind tak for endnu en omgang perfekt rens, nu kan vinterjakken endelig nydes til fulde :)

2023幎11月25日

Hej Louise

Tusinde tak for din fine anmeldelse..

Kan ikke anbefale Holmgård Renseri-Park Allé 284, 2605 BrÞndby

Efter at have afleveret min jakke til rensning i denne butik, har jeg desvÊrre oplevet en uheldig situation. Jakken, som tidligere er blevet renset flere gange ved andre renserier uden problemer, er nu kommet tilbage i en MEGET beskadiget tilstand.
Det er yderst skuffende, isÊr fordi ejeren af butikken nÊgter at påtage sig noget ansvar for skaden.
Denne erfaring har desvÊrre fÞrt til, at jeg langt fra kan anbefale denne butik til andre.

2023幎11月4日

Hej Catharina

Se svaret til din mand - Stig Brogaard.

PÊnt af jer at anmelde samme sag.

Hold jer langt vÊk!

Jeg fik Þdelagt en blazer til en vÊrdi af 2000 kr. Da jeg konfronteret ekspedienten med skaden efter betalingen, sagde han, at de havde “glemt” at det var sket og derefter pÃ¥stod at jakken var af for dÃ¥rlig kvalitet og indrÞmmer under samtalen at de har Þdelagt flere af blazere af mÊrket Tiger of Sweden. Hvorfor tager de den sÃ¥ min blazer ind til rens, hvis de ikke har ekspertise til at rense den?
Jeg bad medarbejderen om at ringe til ejeren op på mobilen og han frasagde sig ethvert ansvar og sagde at jeg skulle gå tilbage til tÞjbutikken, hvilket jeg gjorde. De fortalte af flere af deres kunder havde oplevet at vaskeriet havde Þdelagt kundernes tÞj og kun dette vaskeri! Jeg kÞbte en ny blazer af tÞjbutikken, hvorefter de de henviste mig til fremtiden et professionelt vaskeri og de har haft mine blazere på renseri uden skader

2023幎1月11日

Hej Martin

Vi renser utroligt meget Tiger of Sweden i vores tre forretningen, og har gjort det i mange år. Jeg oplever generelt ikke problemer med dette mÊrke, så er mildest talt uforstående overfor din anmeldelse...

Bedste service

Indleverede topmadras til rens torsdag - de sÞde piger i NÊstved gjorde alt for at jeg kunne fÃ¥ denne inden deres ferielukning lÞrdag. Jeg kunne hente den i Vordingborg lÞrdag - den var nÊsten tÞr. SÃ¥ fin service, det er ikke hver dag man oplever det👍

2023幎7月6日

Hej Bettina

Tusinde tak for din fine anmeldelse..

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。