Jeg har intet andet end ros, grundet lange arbejdsdage var jeg ude meget sent. Ejeren og personalet formÃ¥ede at have min habit klar fra sen eftermiddag til nÊste eftermiddag. Jeg har i sinde at benytt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg giver HolmgÃ¥rd renseri i BrÞndby 5 velfortjente stjerner. Mine tÊpper var klar til afhentning som aftalt, fine og rene. Prisen var fair og betjeningen venlig og serviceorienteret. Jeg vil klart b... ãã£ãšèŠã
Jeg havde to kjoler, som der var hul bagi. Jeg fik dem repareret af renseriet - og jeg mÃ¥ sige, det var fantastisk flot arbejde! Jeg kan slet ikke se, hvor hullerne har vÊret, og det er endda til en y... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Min skÞnne Ejlersen-sofa, godt brugt af mand og bÞrn, er nu som ny igen, efter rens hos HolmgÃ¥rd i Vordingborg. Jeg har tidligere haft besÞg af en mÞbelrenser, men med tvivlsomt resultat, sÃ¥ jeg var t... ãã£ãšèŠã
Alt i rens og vask
Park allé 284, 2605, BrÞndby, ãã³ããŒã¯
Rens i Holte. Sendte jakke indâŠalt kom af. Helt magisk og tak for god service og behandling
Min jakke er som ny :)
Afleverede en jakke fyldt med stearin og troede ikke den kunne reddes.
Jeg har nu fået den tilbage fra rens og må sige jeg er meget imponeret over resultatet. Jakken ligner den er helt ny!
Tak ð
Altid sÞd og venlig betjening og god stemning ððð
Christina er super professionel og kompetent.
Jeg fik rigtig god og imÞdekommende betjening, og min jakke er ren og lige som jeg Þnskede virkelig dejligt!

HolmgÃ¥rd Rens & Vask ããã®åç
Jeg havde to kjoler, som der var hul bagi. Jeg fik dem repareret af renseriet - og jeg må sige, det var fantastisk flot arbejde! Jeg kan slet ikke se, hvor hullerne har vÊret, og det er endda til en yderst rimelig pris. Jeg vil derfor anbefale alle at få deres tÞj repareret gennem renseriet - jeg garanterer for, at I ikke bliver skuffede.

HolmgÃ¥rd Rens & Vask ããã®åç
Jeg har i flere år benyttet Holte afd. Der er altid god service. Kan kun anbefales herfra.

HolmgÃ¥rd Rens & Vask ããã®åç
I flere år har jeg fået renset skjorter ugentlig i deres Vordingborg afdeling. Resultatet har altid vÊret perfekt og servicen er fantastisk.

HolmgÃ¥rd Rens & Vask ããã®åç
mit vasketÞj er altid fint vasket og sorteret lige til skabet,altid fin betjening.

HolmgÃ¥rd Rens & Vask ããã®åç
âOverlad trygt tÞjet til HolmgÃ¥rd Rens & Vask i NÊstvedâ bryster dette renseri sig af. DesvÊrre er dette langt fra realitet. Jeg afleverede naivt min bryllupskjole til rens i hÃ¥b om, at renseriet kunne lÞfte en simpel opgave. Hvad jeg dog fik retur var en decideret Þdelagt brudekjole med dertilhÞrende, adskillige huller i. Ved konfrontation af personalet, benÊgter de utvetydeligt deres fatale fejl, og man bliver ovenikÞbet mÞdt af en yderst krakilsk, ubehÞvlet chef, der nÊgter at tage ansvar.
Min eneste fejl var, at jeg (desvÊrre) ikke var inde at lÊse anmeldelser af renseriet, som primÊrt bÊrer prÊg af, at kunder har fået deres dyre tÞj Þdelagt.
SÃ¥ gÞr jer ved Gud den tjeneste at holde jer LANGT vÊk fra dette ârenseriâ, hvis man da overhovedet kan tillade sig at betegne det som et. For at rense har de tydeligvis IKKE forstand pÃ¥.

HolmgÃ¥rd Rens & Vask ããã®åç
Virksomheden, hvor min forlovede indleverede sin bryllupskjole til reparation, returnerede den med flere huller. Ledelsen reagerede uhÞfligt og afviste ethvert ansvar, hÊvdende at de ikke begÃ¥r fejl. Efter at have pÃ¥peget de negative anmeldelser pÃ¥ Google, benÊgtede chefen kundernes oplevelser. Denne forretningsmÊssige tilgang er yderst kritisabel med en chef, der er bÃ¥de lÞgnagtig og arrogant og kun tÊnker pÃ¥ egen vindings skyld. Jeg vil frarÃ¥de enhver at benytte denne virksomhed, da der er en risiko for tÞjskader - en erfaring delt af flere andre anmeldere. Jeg ville Þnske, jeg kunne give dem 0 stjerner pÃ¥ Google, da de slet ikke fortjener en enkelt stjerne ð.

HolmgÃ¥rd Rens & Vask ããã®åç
Kunne der gives - stjerne var der givet det til Holmgård Rens og vask NÊstved.
aflevere et jakkesÊt til rens hvor jakken er Þdelagt da jeg få det tilbage, med den kommentar at det er en production fejl.
De tager ikke ansvar for det de laver selv om en slimklat af en mand kalder sig fagman inden for rens og vask.
Aldrig brug dette sted til nogle rens. Brug steder der tager ansvar for det de laver så som byens rens hvor du kan ind levere inde ting over hele landet til for 50kr mere og vÊr sikker på dit tÞj ikke bliver Þdelagt.

HolmgÃ¥rd Rens & Vask ããã®åç
havde en godt snavset cykle frakke, og tÊnkte , den bliver aldrig ren igen..MEN det blev den, ikke helt ren , men det er ikke renserriet skyld , men min egen skyld. Jakken har jeg brugt hver dag i 4 mdr..Det eneste jeg er chokeret over er prisen 305 kr..det er dÊlmer dyrt..Ellers ikke nogen klager fra mig. ( der burde vÊre pensionist priser) Ha ha..

HolmgÃ¥rd Rens & Vask ããã®åç
De har Þdelagt min Moncler vinterjakke til 12000 kr.
Sidste uge afleverede jeg min Moncler jakke til rens i Holmgård Rens & Vask ApS på Park Allé 284 i 2605 BrÞndby. Det viste sig at de ikke har renset, men vasket jakken sammen men bÊltet i vaskemaskinen. Både jakken og bÊltet er Þdelagt (syningen er gået op, bÊltet er krympet og spÊndet er gået af). Ejeren mener, at det er producentens fejl da jakken og bÊltet burde tåle at blive vasket i vaskemaskinen på 30 grader. Det fremgår meget tydeligt i jakkens vaskeanvisning, at jakken ikke må vÊskes i vaskemaskinen (jeg ville jo ellers selv vaske den i min vaskemaskine) og bÊltet skal fjernes inden vask.
De kan åbenbart ikke finde ud at fÞlge vaskeanvisningen.
Ejeren Bob fralÊgger sig ansvaret og foreslår, at jeg kontakter Moncler for at skaffe et bÊlte og skal finde en skrÊdder for at få repareret syningen, der er gået op (han vil engang betale for skrÊdderen og synes at det var helt rimeligt at han har fået 250 kr for vask, da arbejdet er jo "udfÞrt" efter hans mening).
Jeg vil selvfÞlgelig ikke affinder mig med det og vil klage til MÊglingsteamet for Forbrugerklager og krÊve erstatning for jakken.
18.01.24 Opdatering:
Bob valgte heldigvis at tage sagen med sin forsikring og jeg fik erstatning for min jakke, tak!
Jeg afleverede en hvide Pajar-jakke til rensning hos Holmgård Rens & Vask ApS på Park Allé 284 i 2605 BrÞndby, også kendt som Kirkebjerg Torv Renseri.
Da jeg hentede jakken og forlod butikken, opdagede jeg til vores store skuffelse, at den var dÊkket af blå striber. Jeg vendte straks tilbage til butikken, og en medarbejder oplyste os om, at chefen også Þnskede at tale med mig.
Efter en samtale med ejeren af renseriet, afviste han ethvert ansvar og anbefalede at jeg kontaktede forhandleren af jakken. Jeg forklarede, at den 3 årige jakken, tidligere var blevet renset to gange uden problemer. Trods indrÞmmelsen af at have beskadiget jakken, nÊgtede ejeren at tilbyde nogen form for kompensation.
Nu sidder vi tilbage med en Þdelagt jakke til en vÊrdi af 6000 kr.!!
Til alle på Vestegnen: Jeg kan kun råde jer til at undgå denne butik. Jeg har benyttet mange renserier over tid, men har aldrig oplevet en sådan mangel på kundeservice, i er hermed advaret mod denne butik.

HolmgÃ¥rd Rens & Vask ããã®åç
Her er alting bare altid i orden - 100 % professionel og imÞdekommende behandling :) Tusind tak for endnu en omgang perfekt rens, nu kan vinterjakken endelig nydes til fulde :)

HolmgÃ¥rd Rens & Vask ããã®åç
Efter at have afleveret min jakke til rensning i denne butik, har jeg desvÊrre oplevet en uheldig situation. Jakken, som tidligere er blevet renset flere gange ved andre renserier uden problemer, er nu kommet tilbage i en MEGET beskadiget tilstand.
Det er yderst skuffende, isÊr fordi ejeren af butikken nÊgter at påtage sig noget ansvar for skaden.
Denne erfaring har desvÊrre fÞrt til, at jeg langt fra kan anbefale denne butik til andre.

HolmgÃ¥rd Rens & Vask ããã®åç
Jeg fik Þdelagt en blazer til en vÊrdi af 2000 kr. Da jeg konfronteret ekspedienten med skaden efter betalingen, sagde han, at de havde âglemtâ at det var sket og derefter pÃ¥stod at jakken var af for dÃ¥rlig kvalitet og indrÞmmer under samtalen at de har Þdelagt flere af blazere af mÊrket Tiger of Sweden. Hvorfor tager de den sÃ¥ min blazer ind til rens, hvis de ikke har ekspertise til at rense den?
Jeg bad medarbejderen om at ringe til ejeren op på mobilen og han frasagde sig ethvert ansvar og sagde at jeg skulle gå tilbage til tÞjbutikken, hvilket jeg gjorde. De fortalte af flere af deres kunder havde oplevet at vaskeriet havde Þdelagt kundernes tÞj og kun dette vaskeri! Jeg kÞbte en ny blazer af tÞjbutikken, hvorefter de de henviste mig til fremtiden et professionelt vaskeri og de har haft mine blazere på renseri uden skader

HolmgÃ¥rd Rens & Vask ããã®åç
Indleverede topmadras til rens torsdag - de sÞde piger i NÊstved gjorde alt for at jeg kunne fÃ¥ denne inden deres ferielukning lÞrdag. Jeg kunne hente den i Vordingborg lÞrdag - den var nÊsten tÞr. SÃ¥ fin service, det er ikke hver dag man oplever detð

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã