レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det er et virkelig lÊkkert og naturligt produkt, hvor man kan mÊrke, at der er tÊnkt over tingene. Det fÞles let pÃ¥ huden, trÊnger hurtigt ind og giver en sund og frisk fornemmelse uden at virke k... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestilte 2 cremer til min sÞn, som dÞjer med Akne. En af beholderne var desvÊrre gÃ¥et i stykker under transporten. Skrev til Renudes kundeservice om aftenen for modtagelsen. Der lÃ¥ et svar i indbakken... もっず芋る

䌁業が回答したした

FÞrst og fremmest en virkelig lÊkker creme. Min fÞrste bestilling delte jeg med min svigerdatter. Ved anden bestilling var der lidt udfordringer i cremen. Jeg skrev til dem, og blev beroliget med,... もっず芋る

䌁業情報

1. 化粧品店

圓該䌁業による蚘述

RENUDE specialiserer sig i naturlige og effektive hudplejeprodukter baseret på grÊsfodret beef tallow (oksetalg). Vores cremer er håndlavede med Þkologiske ingredienser og fri for skadelige kemikalier og unÞdvendige tilsÊtningsstoffer. Beef tallow er kendt for sin unikke evne til at nÊre, beskytte og genopbygge huden, hvilket gÞr vores produkter sÊrligt velegnede til tÞr, sensitiv og problematisk hud. Hos RENUDE.DK finder du 100% naturlige hudplejeprodukter, som er gode for både din hud og din sundhed. Vi lÊgger stor vÊgt på hÞj kvalitet, personlig kundeservice, hurtig levering og ikke mindst hÞj kundetilfredshed. Din mening betyder meget for os, og derfor prioriterer vi en tÊt dialog og god support til alle vores kunder. VÊlg RENUDE for effektiv og skånsom hudpleje baseret på naturlige råvarer, der giver synlige resultater og plejer din hud. RENUDE er Danmarks fÞrste firma med 100% fokus på hudpleje baseret på beef tallow (oksetalg). Vi bruger udelukkende råvarer af hÞj kvalitet, som sikrer effektive og naturlige hudplejeprodukter.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

90件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Kvalitet man kan mÊrke

Det er et virkelig lÊkkert og naturligt produkt, hvor man kan mÊrke, at der er tÊnkt over tingene. Det fÞles let på huden, trÊnger hurtigt ind og giver en sund og frisk fornemmelse uden at virke kunstigt.

Det er isÊr fedt, at det holder det naturligt uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med kvaliteten. Det fungerer bare – enkelt og effektivt.

Klart en anbefaling herfra, hvis man er til gode, rene produkter.

Hej Christopher😊

Wow, tusind tak for din anmeldelse.

Din besked sÊtter oprigtigt et smil på vores lÊber og minder os om, hvorfor vi laver de produkter, vi gÞr, og hvorfor vi gÞr, som vi gÞr.

Du uddyber virkelig fint, hvordan vi Þnsker, at vores produkter skal opleves, og det viser også, at du har sat dig ind i vores tilgang.

Vi vÊrdsÊtter også dine gentagne bestillinger, og at du har haft en god oplevelse med vores produkter betyder virkelig meget for os.

Inderligt tak, fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os og mange andre, det er vi meget taknemmelige for🙏

Vi Þnsker dig en fantastisk dag og hÃ¥ber, at du fÃ¥r glÊde af dine cremer i lang tid fremover🩵

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering, fin pris og virkelig lÊkker creme :-)

2026幎4月7日

Hej Ulla😊

Tusind tak for dine 5 stjerner!🩵

Det lyder som om, at du har haft en rigtig god og tilfredsstillende oplevelse.
Det er prÊcis det, vi strÊber efter, når man handler hos os, så det gÞr os glade at hÞre, at vi har levet op til dine forventninger.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, Ulla. Det betyder og hjÊlper meget mere, end man lige skulle tro🙏

Hav en fantastisk dag!

Super lÊkker creme

Super lÊkker creme, god kundeservice og hurtig levering - tip top :-)

Hej Katja😊

Vi går op i vores kunder, og vi går op i, at vores kunder får en god oplevelse, når de handler hos os, så det, at du fÞler, at du har haft en god oplevelse og samtidig er glad for produktet, sÊtter virkelig et smil på vores lÊber!

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os, det hjÊlper og betyder mere, end man lige skulle tro🙏

Tak for din stÞtte!
Vi hÃ¥ber, at du fÃ¥r glÊde af din creme lang tid fremadrettet og Þnsker dig en skÞn dag🩵

RENUDE

This cream is something special

It's the best cream I've used so far. The skin drinks it up and it leaves a feeling of well moistered skin, but not over greasy. It is a pleasure to use it. I've bought 2 boxes with lavender and 2 - with vanilla. This cream is something special.

Hi😊

Thank you so much for your wonderful review, it truly means a lot to us!🩵

It’s so lovely to hear that you’re happy with the cream and that your skin absorbs it well, and that you’ve found the right amount for your skin so it doesn’t feel too greasy.

It really puts a smile on our faces when our customers have a great experience, so the fact that you took the time to share yours means more than you might think!

Thank you for your support🩵
We wish you a fantastic day.

Best regards,
RENUDE

Elsker den 🙏🙏🙏 bedste creme jeg nogen

Elsker den 🙏🙏🙏 bedste creme jeg nogen sinde har brugt !!!!

2026幎3月12日

Hej Lonnie😊

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse, det betyder utrolig meget for os🩵

Det sÊtter et stort smil pÃ¥ vores lÊber at lÊse, du er sÃ¥ glad for cremen, og at du endda kalder den den bedste, du nogensinde har brugt. Det er store ord for os, sÃ¥ tusind tak🙏

Vi sÊtter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse, det betyder meget både for os og for andre, der overvejer at prÞve vores produkter.

Tak for din stÞtte, Lonnie!
Vi Þnsker dig en fantastisk dag.

RENUDE

Super god og hurtig besvarelse af de

Super god og hurtig besvarelse af de spÞrgsmÃ¥l, jeg havde i den kÞb. Cremen er SÅ lÊkker. Huden bliver virkelig blÞd og gennemfugtet. Dette vil absolut ikke vÊre min sidste bestilling

2026幎4月3日

Hej Zanne😊

Tusind tak for dine 5 stjerner og din fine anmeldelse, det betyder virkelig mere, end man lige skulle tro!🩵

Vi gÞr altid vores bedste for at yde en god service og vÊre hurtige til at besvare henvendelser, så det er rigtig dejligt at hÞre, at det kan mÊrkes, og at du også har oplevet det.

Samtidig er vi utrolig glade for, at du har haft en god oplevelse med cremen, og at den lever op til dine forventninger. At du allerede tÊnker pÃ¥ at bestille igen, er vi meget taknemmelige for🙏

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os og andre, Zanne.

Vi Þnsker dig en fantastisk dag.

Den er fantastik

Den er fantastik. Jeg har fÃ¥et super blÞd hud. Min hud elsker den 🥰

2026幎4月4日

Hej Lone😊

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os!

Det er altid skÞnt at hÞre, når vores kunder oplever gode resultater med vores produkter, og det betyder utrolig meget for os at hÞre fra jer. Derfor sÊtter vi virkelig stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Tak for din stÞtte, Lone🩵
Hav en fantastisk dag.

Tak ☺

SÃ¥ mÃ¥ jeg til tasterne igen.. jeg indrÞmmer jeg kvajede mig, da jeg i min skuffelse, i fÞrste omgang gav en “ dÃ¥rlig” anmeldelse.
Jeg blev kontaktet, da de kunne se at baggrunden for mit skriv, var reelt nok, og derfor har de sendt nye produkter til mig.
Jeg glÊder mig så meget til at afprÞve cremen, da jeg er sikker på, at rene naturlige produkter er langt bedre end alt det kemi vi ellers behandler vores hud med.
Tak fordi I tog kontakt til mig

2026幎4月4日

Hej Liihva😊

Tak for dine 5 stjerner, det betyder utrolig meget for os!🩵

Vi Þnsker naturligvis altid, at vores kunder får en god oplevelse med vores produkter, og derfor gÞr vi vores bedste for at finde en tilfredsstillende lÞsning, når der opstår noget.

Når der er spÞrgsmål, er vi der selvfÞlgelig altid til at svare så godt som muligt, det krÊver blot, at man rÊkker ud, og vi er rigtig glade for, at vi fik muligheden for at tage dialogen med dig.

Vi håber, at cremerne lever op til dine forventninger🙏

Tak for din stÞtte, Liihva, og hav en skÞn dag!🩵

Hej,super creme ,den bedste 👏

2026幎4月1日

Hej Margit😊

Tusind tak for dine 5 stjerner, det vÊrdsÊtter vi utrolig meget🙏

Hvor er det dejligt at hÞre, at du synes, cremen er den bedste.
Det er prÊcis den oplevelse, vi håber at give, når vi sender vores produkter afsted.

Tak fordi du tog dig tid til at dele det med os, det betyder mere, end man lige skulle tro.

Tak for din stÞtte. Vi Þnsker dig en dejlig dag, Margit🩵

LÊkker og Êrlig creme

LÊkker og Êrlig creme, med den reneste duft, når den påfÞres En rum tid efter kan jeg dig kun lugte oksefedtet på mig selv, og det er ikke så rart, men vil se den an et stykke tid, da huden måske skal vÊnne sig til cremen.
Meget overkommelig pris og utrolig engageret kundeservice.

2026幎3月24日
自発的なレビュヌ

Jeg har lige fået min cream hjem

Opdateret fra 1 til 5.
Jeg har lige fÃ¥et min cream hjem. Og jeg er skuffet..De ingredienser i skriver pÃ¥ jeres hjemmeside matcher ikke med det, der stÃ¥r pÃ¥ den emballage som cremen kommer i. Jeg havde aldrig kÞbt produktet, hvis jeg vidste der var limonene i. Øv.

Opdateret:
Jeg vågnede i dag, sÞndag, op til en mail fra Renude og må bare erkende at deres service er i top, jeg fik en forklaring og en god dialog med dem. Yderligere fik jeg mine penge tilbage og en anden creme uden limonene i, helt gratis. Renude yder en service de fleste virksomheder kunne lÊre noget af og jeg glÊder mig meget til, at modtage en creme som jeg kan tåle.

2026幎3月28日

Hej Pernille😊

Tusind tak for din opdatering og de flotte ord, det sÊtter vi stor pris på🩵

Vi vil samtidig gerne knytte en kort forklaring til det, du nÊvner omkring ingredienslisten, da vi godt forstår, at det kan virke forvirrende ved fÞrste Þjekast.

Vores creme består udelukkende af få, naturlige ingredienser, som vi også angiver på vores hjemmeside: tallow (oksetalg), olivenolie og i lavendel-varianten Êterisk lavendelolie.

Som vi også nÊvnte for dig, er stoffer som limonene, linalool og geraniol ikke noget, vi tilsÊtter separat, de forekommer naturligt i Êteriske olier (i dette tilfÊlde lavendelolie).

Da Êteriske olier er meget koncentrerede, indeholder de naturligt disse duftstoffer, og ifÞlge lovgivningen skal de deklareres sÊrskilt, så personer med allergi kan vÊre opmÊrksomme på dem.

Det betyder altså ikke, at der er flere tilsatte ingredienser, end dem vi oplyser, men blot at vi fÞlger gÊldende regler for gennemsigtighed og korrekt mÊrkning.

Vi tager samtidig din feedback til os i forhold til at gÞre dette endnu tydeligere fremadrettet.

Det betyder meget for os, at vi fik mulighed for at tage dialogen med dig og finde en lÞsning, du kunne vÊre tilfreds med.

Vi håber, at du bliver rigtig glad for den nye creme, og at den passer godt til din hud.

Endnu en gang tak for din tillid, din dialog og for at give os muligheden for at rette op.

Det betyder meget for os🩵

Vi Þnsker dig en dejlig dag.

LÊkker creme

LÊkker creme - dog er jeg ikke vild med duften når cremen kommer i forbindelse med min hud.
Lavendelduften er fin men noterne af kostald er jeg ikke begejstret for så må tilstå at jeg har givet cremen videre

2026幎3月19日

Hej Pia😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er glade for at hÞre, at du synes, det er en lÊkker creme, og at lavendelduften i sig selv fungerede fint for dig. Samtidig er vi selvfÞlgelig kede af, at du oplevede en note, som gjorde, at cremen ikke var det rette match alligevel.

Vi synes, det er imponerende, når kunder kan fornemme den animalske note igennem lavendelduften, det er der nemlig ikke mange, der kan.
Duft kan naturligvis opleves individuelt, og isÊr i samspil med huden er der flere faktorer, der kan spille ind.

Tak for din Êrlige anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på.

Vi Þnsker dig en dejlig weekend, Pia🩵

Jeg er kÊmpe fan 👍👍

Super hurtig levering 👍👍 og jeg var fra fÞrste brug, kÊmpe fan 👍👍 Den fÞles fantastisk pÃ¥ huden og trÊnger fint ind 😊

2026幎3月20日

Hej Carina😊

Tusind tak for din bestilling og for at du har valgt at give vores produkt en chance, det betyder virkelig meget for os!

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du allerede fra fÞrste brug har haft en god oplevelse med cremen, og at den både fÞles behagelig på huden og trÊnger fint ind.

Vi sÊtter stor pris på, at du deler din oplevelse, og vi håber, at du får stor glÊde af cremen fremadrettet.

Endnu en gang tak for din stÞtte, det betyder alverden for os🩵

Vi Þnsker dig en rigtig dejlig dag!

2 timer sÃ¥ fik jeg en bekrÊftense på

2 timer så fik jeg en bekrÊftense på fragten.
Hurtig levering.
Blev på ingen måde skuffet.
Nu glÊder jeg mig til nÊste produkt i serien 😊🥳

2026幎3月6日

Hej Annette😊

Tak for din 5-stjernede anmeldelse!

Som altid gÞr vi vores bedste for at få pakket og sendt ordrer hurtigt afsted, så de når frem til vores kunder så hurtigt som muligt, derfor gÞr det os rigtig glade at hÞre, at du har haft en god og hurtig oplevelse.

Naturligvis er det også dejligt at hÞre, at du er tilfreds med produktet.

Vi kan dele, at vi snart lancerer flere nye, naturlige produkter, og det glÊder vi os utrolig meget til, og vi er glade for, at du ogsÃ¥ ser frem til det😍

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os, Annette, det vÊrdsÊtter vi meget.

Tak for din stÞtte. Vi Þnsker dig en rigtig dejlig dag🩵

Supergod kundeservice

Ved anden bestilling var der lidt udfordringer i cremen. Jeg skrev til dem, og blev beroliget med, at det hverken havde indflydelse på kvalitet eller anvendelse.
De var hurtige til at svare, og tilbÞd at sende nye produkter.
Virkelig god, seriÞs og hurtig kundeservice👍

2026幎3月22日

Hej Herdis😊

Tusind tak for dine 5 stjerner, og for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Det sÊtter vi utrolig stor pris på🙏

Det betyder meget for os, at du valgte at bestille igen efter din fÞrste oplevelse.
Samtidig er vi glade for, at vi kunne hjÊlpe dig, da der opstod udfordringer ved din anden bestilling, og at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice.

Vi gÞr os umage for altid at tage vores kunders henvendelser seriÞst og finde den bedst mulige lÞsning. Derfor er vi rigtig glade for, at vi kunne hjÊlpe dig, og at det også har kunnet mÊrkes. Det sÊtter et smil på vores lÊber.

Endnu en gang tak for din stÞtte, Herdis, det betyder mere, end du mÃ¥ske tror🩵

Vi Þnsker dig en rigtig dejlig dag.

Fantastisk creme 😍

Fantastisk creme 😍
Jeg havde klÞe i mine armhuler, tÊnkte, den fÃ¥r lige et skud der. Undlod at tage deo pÃ¥. Jeg havde en varm striktrÞje pÃ¥ , og som handicap hjÊlper godt i gang hele dagen. Jeg er sÃ¥ ogsÃ¥ i overgangsalder, med skÞnne hedeture. Jeg lugtede pÃ¥ ingen mÃ¥der af sved inden nÊste dags bad 🀩😁🙏🏻

2026幎3月17日

Hej Susan😊

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Hvor er det skÞnt at lÊse, hvordan du har brugt cremen, og at den både har hjulpet på klÞe og samtidig fungeret så godt for dig under armene. Det er virkelig dejligt for os at hÞre.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os, det betyder mere, end man lige skulle tro. SÃ¥ tusind tak for det!🩵

Vi Þnsker dig en rigtig dejlig dag.

RENUDE

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering. Prisen er sÃ¥ alle kan vÊre med, ogsÃ¥ er produktet bare fantastisk for mig🀩 det er min nye faste makker i min hudpleje rutine.

2026幎2月26日

Hej Trine😊

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det er altid skÞnt at hÞre, når vores kunder har haft en god oplevelse hele vejen rundt, både med servicen, den hurtige levering og at produktet lever op til forventningerne.
Vi vÊrdsÊtter utrolig meget, at den nu har fået en fast plads hjemme hos dig!

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder virkelig meget for os🙏

Vi Þnsker dig en rigtig dejlig dag, Trine🩵

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。