レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg fik fornÞjelsen af ejeren af butikken, da jeg ikke lÊnge inden de lukkede kom forbi for at fÃ¥ skiftet min skÊrm pÃ¥ Iphone. Det tog 15minutter, han var utrolig venlig undervejs og smilende. Fik... もっず芋る

Jeg fik udskiftet mit batteri hos Rep Phone, da det oprindelige ikke lÊngere kunne holde strÞm ordentligt. Kort tid efter udskiftningen oplevede jeg dog, at batteriets ydeevne blev endnu dÃ¥rligere,... もっず芋る

Min Android skulle ha nyt cover og glas. Rep IPhone anbefalede jeg kÞbte dette over nettet, da dette vil vÊre billigst for mig. Kom tilbage 2 dage senere og han satte glas og cover pÃ¥ uden beregning.... もっず芋る

Den er helt gal med kommunikationen i Ballerup-afdelingen i forhold til ikke-teknisk kyndige kunder (som fx min mor) i forhold til afdÊkning af problemet og overholdelse af aftaler om lÃ¥netelefo... もっず芋る

3.4

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

37件のレビュヌ

Udskiftet mit batteri hos Rep Phone

Jeg fik udskiftet mit batteri hos Rep Phone, da det oprindelige ikke lÊngere kunne holde strÞm ordentligt. Kort tid efter udskiftningen oplevede jeg dog, at batteriets ydeevne blev endnu dårligere, og det fungerede slet ikke som forventet.
Min telefon begyndte at slukke uden varsel, og batteriprocenten faldt meget hurtigt pÃ¥ kort tid. Jeg valgte derfor at fÃ¥ batteriet udskiftet et andet sted, hvor jeg fik oplyst, at batteriet fra Rep Phone var gammelt – flere Ã¥r Êldre – og sandsynligvis genbrugt fra en anden telefon. Det forklarer de problemer, jeg har oplevet.
Jeg giver én stjerne, da jeg har betalt for en lÞsning, som tydeligvis ikke levede op til forventningerne. En meget skuffende oplevelse.

2026幎4月9日
自発的なレビュヌ

Den er helt galt med kommunikationen

Den er helt gal med kommunikationen i Ballerup-afdelingen i forhold til ikke-teknisk kyndige kunder (som fx min mor) i forhold til afdÊkning af problemet og overholdelse af aftaler om lånetelefoner. Rep Phone skulle have 1500 kr. for gendannelse af fabriksindstillinger og sagde det ville tage 7-11 dage.

Rep Phones medarbejder manglede basale kompetencer i, at:
1) identificere det egentlige problem med min mors telefon, og
2) kommunikere til en ikke-teknisk kunde, hvad der var problemet og hvad de ville gÞre med telefonen.

Vi forlod butikken ringede til en kon-kollega i Herlev (MiPhone) og fik hos dem ordnet problemet i butikken på 2 min. - uden beregning.

2026幎4月9日

Kun positivt 10/10!!

Jeg fik fornÞjelsen af ejeren af butikken, da jeg ikke lÊnge inden de lukkede kom forbi for at få skiftet min skÊrm på Iphone.
Det tog 15minutter, han var utrolig venlig undervejs og smilende. Fik sat panserglas på og cover, og det hele var både godt, billigt og hurtigt. Jeg vil anbefale til alle andre, og gik virkelig ud med en go oplevelse. Tak

2026幎4月8日
自発的なレビュヌ

Meget dårlig iPad rep. Og opfÞrsel

Jeg fik i dag skiftet skÊrm glas pÃ¥ vores iPad, da det var revnet. Butikken melder den fÊrdig via sms, jeg kÞrer sÃ¥ ned for at hente iPad’en og alt virkede til at vÊre fint, og ekspedienten var ogsÃ¥ meget rar at tale med.

Da jeg kommer ud i sol lyset kan jeg se at LCD skÊrmen har fået en 3cm lang meget markant ridse som aldrig har vÊret der fÞr, jeg retter henvendelse til butikken igen og siger at den der ridse var kommet efter reparationen, det afviser ekspedienten fordi de vidste godt hvad de lavede, jeg sagde at det kan jo ikke vÊre rigtigt jeg kiggede på den så sent som i dag, der var den ridse der altså ikke. Ekspedienten afviser igen, jeg står med min lille datter i hånden og tÊnker jeg trÊkker mig pga. hende, jeg fÞlger hende ud i bilen og får ringet til min kÊreste, som også bekrÊfter at den ridse var der ikke tidligere.

Jeg gÃ¥r tilbage til butikken og henvender mig igen og siger at det kan da ikke vÊre rigtigt at nÃ¥r vi er to personer der har set at den store ridse inde i iPad’ens LCD display aldrig har vÊret der fÞr, at de sÃ¥ afviser det, jeg stÃ¥r jo ikke og siger det for sjovt, sÃ¥ havde jeg bedre at foretage mig. Han afviser igen og pÃ¥stÃ¥r at ridsens ses nu fordi skÊrmglasset er skiftet, fÞr var den jo helt smadret.

Det morsomme ved den kommentar er så at skÊrmen var slet ikke Þdelagt der hvor ridsen i LCD skÊrmen er og man ville simpelthen ikke kunne undgå at se den, og skÊrmen var bestemt ikke totalt smadret, den var gået i stykker i den ene ende.

Jeg spÞrger så hvis den ridse har vÊret der hele tiden som i påstår og jeg ikke skulle have kunnet se den, hvorfor ringer i så ikke og spÞrger om LCD skÊrmen skal skiftes pga. den store ridse eller om jeg stadig vil bruge penge på at lave den? Jamen det var Fordi de lavede jo bare hvad de havde fået besked på. Men han kunne selvfÞlgelig sagtens skifte LCD skÊrmen for mig, hvor jeg svarede at så er jeg få hundrede kroner fra jeg ligeså godt kunne kÞbe en ny. Det håber jeg da du kan se ikke giver mening, og det syntes jeg faktisk er en ret dårlig service.

Hvorfor skal vi som kunder stå og diskutere med jer om den ridse var der eller ej, vi er 2 der har set den ikke var der inden vi i afleverede den, til det svarede ekspedienten at de havde skiftet 5000 iPad skÊrme og de arbejdede for store firmaer og bl.a. bl.a. bl.a. så de var professionelle og vidste godt hvordan de skulle lave deres arbejde.

Hvortil jeg svarede om du så arbejder for IBM Êndre det vel ikke på denne sag.? Ja Jeg skulle ikke fortÊlle ham hvordan han lavede hans arbejde.

Og har man skiftet 5000 iPad skÊrme er det da utrolig man stadig ikke kan finde ud af det? tÊnker jeg.

SÃ¥ jeg mÃ¥tte stÃ¥ og diskutere med ham i 10min hvor han nÊgter alt, jeg er til sidst sÃ¥ vred at jeg forlader butikken og fortÊller ham at han er sku da en i
t, hans kammerat stÃ¥r udenfor og halvvejs overfalder mig bag efter selvom han intet ved om sagen med iPad’en, ja jeg skulle snakke pÊnt, hvortil jeg svare hvorfor skulle jeg dog det? med den jammerlige service, de har Þdelagt skÊrmen i iPad’en, ja jeg havde fÃ¥et en fin service mente han, til det svarede jeg at det er jeg bestemt ikke enig i, sÃ¥ stÃ¥r han sku og griner af mig, mens jeg gÃ¥r over til bilen hvor min datter sidder.

Her til aften har jeg vist min Datter IPad’en som hun flittigt bruger og hun har mÊrkeligt nok heller aldrig bemÊrket den store ridse som endda kan ses nÃ¥r iPad’en er tÊndt.

Det ene Þjeblik er det mit ansvar skÊrmglasset blev skiftet med ridsen i LCD skÊrmen, men samtidig siger ekspedienten jo at skÊrmen var så smadret at jeg ikke kunne se ridsen fÞr skÊrmglasset blev skiftet.

Hvordan de to ting hÊnger sammen er det vidst kun ham der forstår.

Så vil i have Þdelagt jeres elektronik og have en utrolig dårlig service oven i kÞbet på jeres egen regning, er dette det helt rigtige sted at gå hen.

Hold jer langt vÊk..!

2026幎4月1日
自発的なレビュヌ

Jeg skulle bare “Fu*ke af” og aflevere

Jeg skulle bare “Fu*ke af” og aflevere min UPS-pakke et andet sted.

Jamen ser man det.
“Deres UPS system er desvÊrre nede”, ligesom sidste gang, gangen fÞr og faktisk det sidste Ã¥r. Jeg fortÊller hvad jeg mÃ¥ formode er ejeren, at det ikke kan vÊre rigtig og de bÞr fjerne deres hvidva
 deres pakkeshop/mobiltelefon repair-shop fra UPS, da de aldrig kan tage imod indleveret pakker.
Jeg formoder, at det er et spÞrgsmÃ¥l om kroner og Þrer, eller bare besvÊr, men UPS-pakker tager de altsÃ¥ ikke imod, og nÃ¥r man siger man vil kontakte UPS for at rapporterer om problemet, sÃ¥ skruer de bissen pÃ¥ og sÃ¥ skal man bare “fu*ke af”.

Én stjerne herfra, da ejeren var hÞflig at meddele mig, hvor jeg kunne fÃ¥ min pakke afhentet, yderst fornem service 👍

2026幎3月27日
自発的なレビュヌ

Jeg mÞdte op i butikken ca

Jeg mÞdte op i butikken ca. kl. 09:40 med en iPhone 14 Pro, hvor både forskÊrm og bagskÊrm var Þdelagt. Samtidig bad jeg pÊnt om, at telefonen blev nulstillet korrekt, da dette var nÞdvendigt af hensyn til mine personlige oplysninger.

Kort tid efter blev skÊrmen udskiftet til en pris pÃ¥ 800 kr., hvilket ifÞlge medarbejderen var for “en af de vÊrste skÊrme og laveste kvalitet”. Dette blev jeg fÞrst oplyst om efterfÞlgende, hvilket jeg finder stÊrkt kritisabelt, da jeg ikke pÃ¥ forhÃ¥nd blev informeret om kvaliteten eller givet et reelt valg.

Da telefonen herefter skulle nulstilles, blev der uden mit samtykke downloadet diverse filer på telefonen, angiveligt for at kunne nulstille den. Dette forsÞg opgav medarbejderen pludseligt uden en reel forklaring, hvilket jeg fandt yderst mÊrkeligt og uprofessionelt.

I stedet blev jeg tilbudt en brugt iPhone XR som erstatning. Denne telefon var ikke nulstillet, men indeholdt store mÊngder personlige oplysninger fra en tidligere ejer, herunder beskeder og andre data. Dette er et alvorligt brud på persondatasikkerheden og vidner om grov forsÞmmelse.

Senere samme aften blev jeg helt uventet låst ude af telefonen. I den forbindelse bad jeg om en kvittering med serienummer, hvilket ifÞlge reklamationsretten er et krav. Dette kunne virksomheden ikke levere.

Jeg står nu i den situation, at:

- Jeg har to ubrugelige iPhones
- Mine iCloud-oplysninger, sociale medier og personlige data potentielt er kompromitteret
- Der ikke findes dokumentation for, hvor telefonen oprindeligt er kÞbt
- Virksomheden kun modtog bankoverfÞrsel og ikke havde noget kortsystem
- Medarbejderen ikke kunne dokumentere telefonens ophav eller ejerskab

Derudover blev jeg i starten tilbudt flere forskellige iPhones, men pludselig fik en yngre kollega besked på, at kun netop denne ene telefon måtte sÊlges, på trods af at der fysisk lå over 10 iPhones i butikken. Dette fremstår stÊrkt mistÊnkeligt.

Samlet set fremstår hele forlÞbet som yderst uprofessionelt og utrygt, og det giver et klart indtryk af en virksomhed, der:

- Ikke overholder basale forbrugerrettigheder
- HÃ¥ndterer persondata uforsvarligt
- Ikke kan dokumentere varernes oprindelse
- Anvender usÊdvanlige betalingsformer

Dette lugter langt vÊk af en fupvirksomhed, og jeg ser mig derfor nÞdsaget til at tage sagen videre, og jeg råder alle stÊrkt til ikke handle  ved Rep-Phone

Sam

2026幎2月2日

Øv Þv

Fik min skÊrm smadret under ladeport skift. Og de vil ikke gÞre deres fejl op. Og jeg vil naturligvis ikke betale for deres fejl. Ærgerligt fordi de ellers normalt sÞde og rare. Men virkelig Þv. IsÊr her i december :-(

2025幎12月6日
自発的なレビュヌ

Kan ikke anbefale dette sted.

Jeg fik skiftet batteri på min iPhone 13 hos Rep Phone i Ballerup til et uoriginalt batteri (600 kr.). Allerede dagen efter stod det klart, at kvaliteten var meget ringe. Telefonen lÞb hurtigt tÞr for strÞm, og der var ingen mÊrkbar forbedring.

Da jeg vendte tilbage fÞrste gang, fik jeg at vide af en medarbejder, at de ikke solgte originale Apple-batterier, og at jeg bare skulle vente et par dage, sÃ¥ batteriet kunne “godkende sig selv”.

Jeg kÞrte tilbage anden gang for at tale med ejeren, som pludselig sagde, at de godt solgte originale Apple-batterier – i direkte modstrid med det, jeg tidligere havde fÃ¥et at vide. Jeg spurgte derfor helt roligt, om jeg mÃ¥tte se, at det var et originalt Apple-batteri, inden det blev monteret. En tredje, uafhÊngig tekniker havde oplyst mig om, at man bl.a. kan genkende det pÃ¥ Apple-logoet – og det var udelukkende det, jeg Þnskede bekrÊftet.

Jeg startede ikke med at tvivle pÃ¥ hans arbejde, men det er svÊrt ikke at begynde pÃ¥ det, nÃ¥r man bliver mÞdt med den slags adfÊrd. Herefter skiftede ejeren fuldstÊndig tone og blev direkte ubehagelig. Han sagde, at jeg bare kunne fÃ¥ mine penge tilbage og gÃ¥ et andet sted hen. Det gjorde han – det uoriginale batteri blev fjernet, mit gamle sat i igen, og jeg fik mine 600 kr. retur.

Det er helt fair at stille spÞrgsmål som kunde, isÊr når det handler om Êgtheden af et produkt. Måden, jeg blev mÞdt og talt til på, var på ingen måde i orden. Jeg håber, ejeren fremover vil tale mere respektfuldt til sine kunder.

Jeg kan desvÊrre ikke anbefale Rep Phone i Ballerup

2025幎12月2日

Rigtig god oplevelse hos Rep Phone Ballerup

Rigtig god oplevelse hos Rep Phone Ballerup! Blev trygt imÞdekommet med et smil. Super god service! Jeg skulle have repetert min smadret skÊrm og det var til en rigtig god pris og det tog ingen tid :)
Plus, var der også gratis varme drikke såsom kaffe og kakao - super lÊkkert.
En kÊmpe anbefaling fra en glad kunde.

mvh Frida RÞnberg

2025幎11月11日

Sikke en service

Sikke en service. Det bliver hurtigt fikset, selv når man bare dropper ind. Altid rart at komme i butikken, altid professionel behandling, og ikke mindst... altid kaffe mens man venter. De bedste anbefalinger.

2025幎10月14日
自発的なレビュヌ

Jeg bestilte en udskiftning af

Jeg bestilte en udskiftning af bagglasset på min telefon, fik en aftalebekrÊftelse på mail 5min efter bestilling. Jeg brokkede det der hed 17:30 men på bekrÊftelsen stod der 17:30-18:45 jeg hverken hÞrte fra dem eller så noget til nogen. Ingen kommunikation/besked

2025幎10月3日
自発的なレビュヌ

Min Android skulle ha nyt cover og glas

Min Android skulle ha nyt cover og glas. Rep IPhone anbefalede jeg kÞbte dette over nettet, da dette vil vÊre billigst for mig. Kom tilbage 2 dage senere og han satte glas og cover på uden beregning.
Hyggelig stemning- med mulighed for kaffe- i butikken blandt folk som ventede samt et venligt personale.

2025幎9月4日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ