Telefonisch contact gehad met Rene. Had een blauw knipperend lapje, goed advies gehad, geen verkoop praatjes of dergelijke. Mocht ik, ff afkloppen, in de toekomst weer problemen aan onze Litter Ro... もっと見る
企業が回答しました
Na verschillende pogingen om de litter robot terug op gang te krijgen, via repair service Nederland de juiste hulp gekregen. Blij dat ik naar hen ben doorverwezen via de Sphynx groep. Eerst advies... もっと見る
企業が回答しました
Nadat ik vandaag de Litter Robot uit elkaar gehaald en schoongemaakt heb bleek het apparaat niet correct meer te werken. Na heel veel zelf prutsen toch maar eens een reparatie service gezocht op inter... もっと見る
Reparatie aan uw automatische kattenbak Litter Robot
Pieter Brueghelstraat , 1318 GR, Almere, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Repair Service Nederland からの回答
Zeer behulpzaam. Via telefonisch en app-contact hulp gekregen om de printplaat te demonteren. Dezelfde avond de printplaat nog gerepareerd en mee retour gekregen. Resultaat…..een wasmachine die voor een uitzonderlijk redelijke prijs weer werkend is!
Kortom, de 5 sterren zeker verdiend voor vakkundigheid, service en prijs.
Sehr nette Kommunikation. Realistischer Kostenvoranschlag erhalten. Reparatur zügig durchgeführt und Gerät gut verpackt zurückerhalten. Bin sehr zufrieden. Werde das Unternehmen wieder beauftragen.

Repair Service Nederland からの回答
Goede ervaringen mee...vaak is het al opgelost via de app en anders stuurde ie onderdelen mee met een goeie ondersteuning om dit zelf te vervangen

Repair Service Nederland からの回答
Juiste diagnose, probleem snel en vakkundig hersteld, budget vriendelijk. Verzonden met de beste zorgen. Poezen zijn super blij!

Repair Service Nederland からの回答
Bericht gestuurd via de whatsapp en kreeg direct antwoord, zelfs op een zondag. Met goede uitleg over de whatsapp kon ik zelf de litter robot weer werkend maken. Zonder kosten!

Repair Service Nederland からの回答
Snelle reactie via de mail, vanuit daar een afspraak ingepland bij mij thuis voor reparatie en binnen een paar dagen werkte mijn litter robot weer naar behoren. Tevreden over de snelle service/reparatie, mocht ik weer een keer met een defecte bak zitten schakel ik zeker Repair Service NL weer in!

Repair Service Nederland からの回答
Ik raad Repair service Nederland zeker aan!
Snelle reactie via de WhatsApp ook in het weekend. Kosteloos een mogelijke oplossing gevonden.
Vriendelijke service en op tijd met afspraak thuis geweest.
Erg tevreden over het contact. Eerlijk Behandeld.
Bedankt Ronald.

Repair Service Nederland からの回答
Op aanbeveling van Sony contact gezocht met dit bedrijf, was een draadloos oordopje verloren en wilde die vervangen. Na 2 maal een storingsmelding geen reactie, op mijn terugbel verzoek wel, maar was een vaag verhaal. Heb toen mijn overgebleven oortje en case maar opgestuurd (kon er verder niets mee) en toen bleef het vervolgens stil, op terugbel verzoeken geen reactie meer, nooit meer iets over mijn oortjes vernomen. Zeer onbetrouwbaar bedrijf, waardeloze communicatie.

Repair Service Nederland からの回答
Snelle reactie zelf in het weekend met zeer goede hulp vanaf afstand waardoor de litter robot 3 het weer doet. Dit soort aftersales en goed service kom je tegenwoordig te weinig tegen. Dikke pluim van een zeer tevreden klant. Onze vakantie gered en twee zeer blije ragdolls.

Repair Service Nederland からの回答
Vandaag litter robot na Almere gebracht voor reparatie.en dag erop al weer thuis...super service bedankt Ronald..

Repair Service Nederland からの回答
Super Preis/ Leistung!! Sehr schnelle Reparatur und mein LR schnurrt wieder wie ein Kätzchen. Ständiger und netter Kontakt, bis das Teil wieder zurück ist. Habe 2 LR3, die beide kaputt waren. Nachdem es bei dem 1. so super gelaufen ist, ist jetzt der 2. auch wieder auf dem Weg nach Hause. Bin überglücklich, diesen Service gefunden zu haben. Vielen Dank, ich gebe hier gerne die volle Punktzahl.

Repair Service Nederland からの回答
Telefonisch contact gehad met Rene.
Mocht ik, ff afkloppen, in de toekomst weer problemen aan onze Litter Robt 3 krijgen al ik niet aarzelen om hun weer te contacten.

Repair Service Nederland からの回答
Super snel geholpen en advies gekregen!
Zag in 1 oogopslag wat er mis was!
Wij zijn zelf best wel handig, en hebben in het verleden ook de kattenbak weer werkend gekregen. Maar Ronald die bij ons langs kwam is een echte expert en weet precies hoe hij werkt.
Ik raad Repair Service Nederland zeker aan, anders ben je zelf toch al snel een dag of meerdere dagen aan het klooien, terwijl het door dit bedrijf in een mum van tijd is opgelost.
Hele eerlijke service waar je echt van op aan kan. Waar vind je dat nog in deze tijd?

Repair Service Nederland からの回答
Snelle reactie,super vriendlijk service..ik raad echt aan..i.p.v. zelf proberen..

Repair Service Nederland からの回答
Blij dat ik naar hen ben doorverwezen via de Sphynx groep.
Eerst advies via mail en dan juiste herstel bij hen in het atelier. Goed op de hoogte gehouden Via WhatsApp over stand van zaken en kostprijs. Sphynxen en Lykoi blij, ik blij.👍

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。