Top kwaliteit en leven lang gratis reparatie gekocht. Hopelijk het laatste paar dat ik ga kopen :)
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Repeat Boss. Beste koptelefoon ooit. Heb er al velen versleten, inclusief dure AKGâs, die gingen telkens stuk na enkele jaren. De geluidsbeleving is geweldig. De brouwkwaliteit is ook heel goed, veel... ãã£ãšèŠã
Nu al 4 jaar in bezit van de Prince koptelefoon met "free forever repairs". Werkt nog steeds goed. Na 2 jaar gebruik begonnen de earpads wat te slijten, na eenvoudig contact supersnel nieuwe (gratis)... ãã£ãšèŠã
Vanaf dag één (toen nog onder de naam Gerrard Street) gebruiker van deze top koptelefoon. :) Over ear, ruisonderdrukker, comfortabel... En lifetime reparaties! Hoe duurzaam kan je zijn? Just Awesome!... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Repeat ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
De Eerste Repareerbare Koptelefoon
Devices lijken steeds sneller te slijten, toch? Frustrerend. Want jij moet weer een nieuwe kopen. En dikke kans dat jouw oude beestje wordt verbrandâŠ
De Koptelefoon die Levenslang meegaat
Letâs break this cycle. Repeat koptelefoons zijn ontworpen om levenslang mee te gaan. Bij Repeat Combineren we een vernieuwend modulair ontwerp met een kwalitatieve koptelefoon, waardoor we naast het maken van een fantastische koptelefoon er ook nog eens voor zorgen dat jouw toekomst koptelefoon altijd makkelijk te repareren is!
Bezoek Onze WebsiteWaarom kiezen voor Repeat?
-Fantastische geluidskwaliteit die vertrouwd wordt door het metropol orkest!
-Meer dan 40 uur batterij duur.
-De beste noise cancelling zodat jij je volledig kan focussen op je favoriete muziek
-De meest comfortabele koptelefoons door ons uniek gebruik van memory foam oorkussens.
-Altijd gratis nieuwe onderdelen als er iets stuk gaat dankzij Free Repairs Forever.
Bekijk Onze Modellen Nu!é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Wat een goed concept
Wat een goed concept! Duurzaam en ook nog eens van goede kwaliteit. Goed geluid, goed verstelbaar, snelle vervanging als iets stuk of versleten is ( eigenlijk alleen door zwaar gebruik). Ons gezin ( met kritische muziekliefhebbers) is fan.
Super koptelefoon met een groeneâŠ
Super koptelefoon met een groene voetafdruk! Wat een geluid, heerlijk!
Prachtig geluid en fijn dat dit deâŠ
Prachtig geluid en fijn dat dit de laatste is!â€ïž
Jaar in bezit, nul issues!
Ik heb mijn Boss nu een jaar en hij werkt naar volle tevredenheid! Heb er nog geen problemen mee gehad.
Het enige puntje wat ik zou kunnen aanbrengen is dat soms de schroefjes van de hoogte instelling verschuiven terwijl ze wel nog vast zitten.
Maar goed, dat is echt het enige (non-issue) puntje wat ik kan bedenken.
Ik heb Free Repairs Forever, maar daar heb ik dus nog geen gebruik van hoeven te maken.
Goede hoofdtelefoon van duurzameâŠ
Goede hoofdtelefoon van duurzame kwaliteit.
Geluid is gebalanceerd en geen overdreven bas.
Draagcomfort tot nu toe goed maar nog geen ervaring met langer dan een uur dragen.
Bestelling en levering ging eenvoudig.
Bestelling en levering ging eenvoudig.
Montage thuis was eenvoudig, het ontwerp van de Prince is basic en robuust.
Het geluid van de Prince is prima maar vind ik in het laag wat minder met een minder uitgesproken bas dan bij mijn vorige koptelefoon, de Sony WH-1000XM3. Maar na 2 jaar laad de Sony niet meer op en doet het alleen nog bedraad, accu is vervangen zonder resultaat.
Het grote voordeel van de Prince is dat deze altijd te repareren is.
Tenminste...
Levenslang of zolang Repeat bestaat.
Mooi initiatief en al lange tijd ergâŠ
Mooi initiatief en al lange tijd erg tevreden met de kopteksten de levenslange onderhoudsgarantie. Heb al regelmatig onderdelen laten vervangen. Echt een aanrader!
Prachtige koptelefoon en service!
Repeat heeft een goeie en snelle service! Is er iets stuk aan je koptelefoon? Dan vervangen ze het onderdeel! Oh wacht: het belangrijkste vergeet ik bijna: het geluid is waanzinnig!
Prima service
Prima service! Onderdeel kapot, nieuwe besteld (hoort bij de aankoopprijs, dus kosten â¬0), volgende dag in huis, vervangen en kapot onderdeel teruggestuurd.
Kind kan de was doen!
Kost even tijd voor juiste settings. Dan is het een goede studio koptelefoon.
Snel geleverd, makkelijk in elkaar te zetten, duidelijke handleiding. Goed geluid.
Was wel even zoeken naar de juiste aansluiting voor maximale geluidsniveau. Dit is ook net wat lager dan ik gewend ben met andere headsets. Vervorming treed iets eerder op.
Erg mooie headphone
Mooie headphone, snelle levering, gebruik nog niet kunnen testen, is een cadeau, concept voor reparaties enz lijkt erg goed
Mooi geluid en fijne gedachte
Het is een prachtige gedachte dat de hoofdtelefoon eindeloos is. Tot nu toe hebben we inderdaad al wat onderdelen vervangen. Het repareren ging makkelijk en terugsturen van de kapotte delen ook. We zijn onder de indruk en het belangrijkste is dat de hoofdtelefoon zelf mooi geluid heeft.
Snelle service, topkwaliteit
Repeat levert een prima koptelefoon. Ik gebruik hem nu twee jaar met veel plezier. Inmiddels heb ik ook gebruik gemaakt van hun Free Repairs optie, en ook dat werkt super! Aangegeven welke onderdelen aan vervanging toe zijn via de website, en binnen enkele werkdagen heb je ze binnen. De onderdelen zelf vervangen is makkelijk en snel, net als de website en service.
Fijne goed instelbare koptelefoon
Fijne goed instelbare koptelefoon, met goed geluid en fijne ruisreductie
Weer als nieuw
Ik heb de koptelefoon al jaren en ben er nog steeds heel blij mee. Hij zit heel lekker, het geluid is fantastisch, de noise cancelling is goed en ik heb net een earpad vervangen, dus hij ziet er weer als nieuw uit!
Great!
Great sound, great noise cancellation, great idea to be able to replace components!!!
In conclusion: great!!
Fijne koptelefoon met topservice
Fijne koptelefoon. Een of twee keer iets aan gehad. Snel en efficiënt opgelost met een nieuw onderdeel dat makkelijk zelf te monteren was. Nooit meer een nieuwe koptelefoon nodig!
Perfecto!!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹