Replik レビュヌ 4,098

TrustScore 5段階評䟡の5

4.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hurtig og professionel hÃ¥ndtering. Jeg blev ringet op grundigt fortalt om alle sagens facetter og optioner. Efter samtalen og bekrÊftelse fra mig, modtog jeg en mail med hvad jeg som kunde skulle for... もっず芋る

Fik dem anbefalet og mÃ¥ sige fuldt ud tilfreds med samtalen . Vi fik lavet fremtidsfuldmagt og testamente for kun 5700 havde allerede papirerne nÊste dag til gennemlÊsning og dagen efter vi havde lÊs... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi fik hurtig og supergod hjÊlp af Martin . Alt blev grundigt gennemgået og han svarede beredvilligt på sms spÞrgsmål til de dokumenter han havde lavet til os

Jeg blev grundigt og MEGET tÃ¥lmodigt hjulpet igennem hele fremtidsfuldmagtens forlÞb og mangler nu bare at fÃ¥ tinglysningen fremsendt til godkendelse og underskrift. Det havde jeg ikke klaret uden Jur... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 法埋サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Replik (FamilieTestamente) er en nytÊnkende juridisk rådgivningsvirksomhed funderet på klassiske dyder. Vi ved, at livet er uforudsigeligt. Det, som er sikkert i dag, kan pludselig forsvinde i morgen. Derfor hjÊlper vi danske familier med at trÊffe vigtige beslutninger om fremtiden allerede i dag. Det giver vished, og vished giver ro. Hos Replik starter vores rådgivning altid med en samtale. For det er fÞrst, når vi kender dig, når vi forstår din situation og ved, hvad der er vigtigt for dig, at vi kan hjÊlpe dig bedst muligt. Replik er til for at skabe juridisk tryghed for familier gennem hele livet. Med dyb faglighed, fleksibilitet og empati strÊber vi efter at vÊre Danmarks fÞrende jurister inden for familie- og arveret. Replik kombinerer dyb juridisk ekspertise med stÊrke formidlingsevner, menneskelig indlevelse og digitale lÞsninger. Vores specialiserede jurister evner de svÊre rådgivningsmÊssige forlÞb, mens vores digitale platform gÞr rummet for samtalen lettere, samtidig med at fleksibilitet og fair priser sikres. Replik tilbyder skrÊddersyede juridiske lÞsninger med fokus på familie- og arveret. Vores tjenester inkluderer udarbejdelse af testamenter, Êgtepagter, fremtidsfuldmagter og andre juridiske dokumenter, som beskytter familier gennem alle livets forhold. Vi tilbyder personlig rådgivning, sparring og foredrag, understÞttet af en stÊrk digital platform. Vores mission: Vi ved, at livet er uforudsigeligt. Det, der er sikkert i dag, kan pludselig forsvinde i morgen. Derfor er vores mission klar: At hjÊlpe danske familier med at trÊffe vigtige beslutninger om fremtiden allerede i dag.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

4098件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 92に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Hurtig og professionel håndtering.

Hurtig og professionel håndtering.
Jeg blev ringet op grundigt fortalt om alle sagens facetter og optioner. Efter samtalen og bekrÊftelse fra mig, modtog jeg en mail med hvad jeg som kunde skulle foretage mig, samt hvordan jeg skulle udfÞre tingene, samt sagens forlÞb. Alt var velskrevet og i ordentlig rÊkkefÞlge, ting som ville tage meget lang tid for en ikke kyndig at finde ud af på egen hånd.

2026幎4月2日

Pengemaskine

Vi blev lovet dokumenterne i slutningen af ugen, de kom fÞrst mandag - fred vÊre med det. Men tirsdag - inden vi overhovedet fik kigget på dokumenterne, kommenteret eller godkendt dem, kom der så også en faktura - for ikke fÊrdiggjort arbejde.

2026幎4月13日

God service. Forståeligt feedback. Nemt og hurtigt.

2026幎3月30日

Hej Mona

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at du har haft en hurtig og effektiv oplevelse hos os – det er noget, vi har stort fokus pÃ¥.

Du må have en rigtig god dag.

En behagelig telefonsamtale

En god og forståelig samtale med jeres medarbejder

2026幎4月9日

Hej Erik

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at hÞre, at forlÞbet har levet op til dine forventninger, og at samtalen med juristen har vÊret givende og rar.

Hav en god dag.

Meget behalig samtale

2026幎4月7日

Hej Brian

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at du oplevede samtalen som behagelig. Det betyder meget for os, at rådgivningen foregår i en rar atmosfÊre. .

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Morten / Replik

Det hele gik som det skulle fra start

Det hele gik som det skulle fra start til slut
Eneste minus er hvis de ringer til en går der nummer i uÞnsket opkald
Men ellers 👍🏻 herfra

2026幎4月3日

Hej Kim

Tusind tak for din feedback. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse hos os.

De bedste hilsner

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。