Representproducts

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

duurde lang voor schoenen kwamen . ze moesten retour communiceren is een ramp . retourlabel krijg je niet . word geleverd met leverbedrijf van chinese spullen van aliexpres temu shein en nog een . ik... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Misleidend! Wees gewaarschuwd: Koop hier niets! -producten voldoen niet aan beschrijving (goedkope rotzooi) -prijs/kwaliteit is slecht -product komt rechtstreeks uit China. -retourneren niet... もっず芋る

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

1 ster en dat is nog teveel

1 ster en dat is nog teveel
Je wordt bedonderd bij het leven
Terug sturen wordt heel moeilijk over gedaan
Het kan wel maar naar China dus hoge verzendkosten
Als colance geven ze 10% korting op het aankoopbedrag
Dit is de puurheid van oplichting
KOOP HIER NIKS MAAR DAN OOK NIKS
JE WORDT AAN HET LIJNTJE GEHOUDEN

2025幎10月13日
5぀星のうち1の評䟡

The store is scamming people.

The store is scamming people.
I ordered headphones. In the pictures they looked amazing, but in reality they turned out to be a piece of garbage. The quality is extremely poor, made from cheap materials and badly manufactured.

When I wanted to return the product, they gave me a return address in China. The website is Dutch, so I did not expect that I would have to pay for return shipping to China myself.

I absolutely do not recommend this store to anyone. It’s better to use Temu or AliExpress – at least there you can return products without such issues. The store simply gave me a warehouse address in China and left me to deal with it.

⚠ Please be careful with websites like this.
Their main goal is not to represent products honestly, but to sell trash.
By the way, the website never mentioned that customers must pay for international returns on their own.

2025幎9月5日

Dropshipping!

Het product komt van Ali of Temu. Opzich niet erg maar het product komt daar rond de 10 euro en zij vragen 26 euro.
Het is ook niet op hun website aangeven dat ze producten aanbieden uit China. Dat is dus misleiding aka oplichting.
Heb ze een email gestuurd dat ik wil retourneren maar nog geen antwoord gekregen.

Zie bij vele berichten dat ze een hoog bedrag moeten betalen voor het retourneren. Het bedrijf is in Nederland en ze geven op hun website niet aan dat ze hun verkoopwaar uit China halen. Dus terug sturen naar Heerlen want waar ze hun verkoopwaar vandaan halen is niet relevant( gezien geen vermelding)

2025幎9月2日
5぀星のうち1の評䟡

Kreeg niet het product wat ik grasmaaimachinead

Kreeg niet het product wat ik had gekocht. Na herhaaldelijk schrijven vonden ze het zeer vervelend. Zouden ze een nieuwe toesturen welke nooit is ontvangen. Ze werken daar niet op 1 lijn daar ik mails heb ontvangen dat ik de keuze had om alsnog het juiste te ontvangen. Daarnaast kreeg ik tot drie keer mail dat ik eerst 10% terug kon krijgen, daarna 20 en als laatste 30% van betaalde bedrag. DUS RETOUR BEDRAG OF JUISTE ARTIKEL VERGEET HET MAAR.
Zal er nooit meer wat kopen doen niet wat ze beloven.

2025幎8月19日

Minder dan 1 ster

Minder dan 1 ster. Oplichters!
Een staalborstel besteld, die op iedere gangbare grastrimmer te monteren zou zijn. Niet op een Black en Decker dus! Heeft meer dan twee werkweken geduurd voor ik hem binnen had. Blijkt uit China te komen. Ik moet het ding daarheen terug sturen om 100% van de kosten terug te ontvangen of genoegen nemen met 10% vergoeding.
Als ik het meteen bij Temu had gekocht, was ik beter uit geweest, daar kun je Altijd terugsturen.

2025幎8月18日

Pure scam

Pure scam. Had een 'Sleutelbeschermer' besteld die 'signaal blokkerende techniek' had. Het was uiteindelijk gewoon een lapje nepleer dat geen enkel signaal blokkeert. Retour sturen kost €25 omdat het naar China wordt verscheept. Zeer misleidende website met valse claims en neppe reviews/trustpilot sterren. Trap er niet in!

2025幎7月30日
5぀星のうち1の評䟡

Het bedrijf levert niet wat ze beloven

Het bedrijf levert niet wat ze beloven. Kocht een hoesje voor de autosleutel ter bescherming tegen skimming/diefstal.
Kontact opgenomen. Zij vroegen om een filmpje van het probleem waarop te zien was dat het niet werkte.
Resultaat: geen geld terug.
Het is onbetrouwbaar en balazerij.
Koop hier niets!

2025幎8月11日
5぀星のうち1の評䟡

Fout. Deze club is er voornamelijk op uit om

Deze club is er voornamelijk op uit om consumenten te misleiden. NIET KOPEN! Aankoop gaat goed, info op site is misleidend zoals bv ontbreken bevestigingsbenodigdheden. Maar als je dan wilt beroepen op je herroepingsrecht komt de ware aard van het bedrijf naar voren. Op kosten van de klant moet je het item terugsturen naar China. Dat doet toch niemand. Slimme truc en als het maar vaak genoeg goed gaat dan is het een goed verdienmodel, het misleiden van consumenten.

2025幎8月7日

10 steunpinnen voor planten gekocht

10 steunpinnen voor planten gekocht, 28.50 euro, de pinnen zijn miniem, van goedkoop plastic, totaal niet overeenkomend met de advertenties , hier kun je geen bloem of plant mee ondersteunen...
Contact gezocht, aangegeven dat ik het product retour wil sturen. Men geeft een adres in China om dit zelf te doen of 20% korting.
Dit is een scam

2025幎8月1日