Afdrukkwaliteit is heel goed. En alle organisatorische dingen rond de bestelling ook. (En alles gaat zo vlot) Ik had graag wat meer keuze gehad van het materiaal waarop wordt afgedrukt. Ik zie... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
De bestelling ging gemakkelijk en ik had de documenten gauw in huis. Ideaal voor naaipatronen in A0! Zat een foutje in de bestelling, en dat werd gelijk opgelost, niet eerst zoeken naar een kla... もっと見る
Zeer behulpzaam! Wat een service, de 2 keer 30 prints op A1 maat waren besteld voor een internationale future ready workshop in Ijsland. Vrijdag werd er heen gevlogen en zou de bestelling bezorgd w... もっと見る
Ik ben al jaren fan van Repro vd Kamp! Ze zijn vriendelijk en denken mee, en leveren super kwaliteit. Ik kwam laatst mijn (voorafbetaalde) prints ophalen om sluitingstijd, en hoewel het team het licht... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Al meer dan vijf jaar zijn wij markleider in plotservice in Nederland. Dat zorgt ervoor dat we alle expertise en ervaring in huis hebben om jouw werk naar wens te produceren en snel af te leveren. Of je nu een naaipatroon of technische tekening wilt afdrukken, in groot of kleinformaat en in kleur of zwart-wit, wij zorgen dat jouw plottekening perfect wordt afgeleverd.
連絡先
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Goeie service en mooie producten
De website is overzichtelijk en geleid je naar je uiteindelijke product. De info functie bij de verschillende onderdelen werkt perfect.
Snelle service en mooie prints
Snelle levering,mooi resultaat
Snelle levering, gemakkelijk om te bestellen en de bestelling was keurig verzorgd.
Bijgevoegde opmerkingen bij bestelling niet gelezen?
Op zich was de plot prima en hij was er snel. Bestellen via de website ging ook prima, maar ik had aangegeven in het opmerkingenvenster dat ik de poster/plot graag gevouwen wilde hebben. De optie was voor dit product niet aanwezig tijdens het bestelproces (wel voor andere plots op dit formaat), dus ik heb het als verzoek toegevoegd. Echter kwam de plot alsnog opgerold in koker aan. Ik had verwacht dat als dat echt niet mogelijk zou zijn, dat ze dan wel even contact met me hierover zouden opnemen. Verder een prima plotservice.

Repro Plotservice からの回答
Makkelijk bestellen en snel verzonden
Intussen al meerdere keren naaipatronen laten printen. Gemakkelijke online bestelling. Gewoon patroon opladen, niet-verschalen en verpakkingswijze aanduiden. Het formaat wordt automatisch herkend, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.
Snelle verzending en correcte verpakking.
Altijd supersnel verzonden en simpel om…
Altijd supersnel verzonden en simpel om online te bestellen. Fijn dat je kan kiezen tussen gevouwen of opgerolde A0 print.
Liever door de brievenbus
Ik heb gevraagd om de papieren als A4 op te vouwen. Maar ze worden alsnog in een grote verpakking geleverd waardoor ik thuis op de bezorging moest wachten. Is het niet mogelijk om papieren van A4 formaat in een brievenbuspakket op te sturen?
We waren er helemaal blij mee!
Afdruk van een paar stambomen
Afdruk van een paar stambomen. Makkelijk digitaal te versturen en voor een zeer schappelijke prijs gemaakt en verzonden
Een nabestelling kon, door een telefonisch goed bereikbare medewerker , nog toegevoegd worden.
Patroon is perfect op maat geprint
Patroon is perfect op maat geprint. Mooi ingepakt. Is echt aan aanrader.
Dankje wel
Snel, goed en betaalbaar!
Makkelijk online bestellen, binnen 1 dag in huis, mooie en goede bouwtekeningen voor een zeer voordelige prijs.
Zeer behulpzaam!
Zeer behulpzaam!
Wat een service, de 2 keer 30 prints op A1 maat waren besteld voor een internationale future ready workshop in Ijsland. Vrijdag werd er heen gevlogen en zou de bestelling bezorgd worden in Amsterdam. Woensdag gebeld of dat dus ook op donderdag kon. Ze zou het bekijken of er een ritje was naar Amsterdam. Dat was niet zo dus zou er speciaal naar Amsterdam toe gereden worden. Gelukkig was er iemand van ons die donderdag van den haag naar amsterdam kwam dus die heeft het opgepikt. De fantastische service was dus niet nodig maar daarom niet minder fantastisch!
Mijn verwachtingen zijn helemaal waar…
Mijn verwachtingen zijn helemaal waar gemaakt.
Bestel procedure op de site is super overzichtelijk.
Levering is snel en volgens afspraak.
Kwaliteit van de print helemaal naar wens.
Ik kom misschien over als een blij ei, maar ze zijn gewoon goed.
Naaipatronen A0 formaat
2 naaipatronen besteld op A0 formaat.
Binnen 1 werkdag geleverd en netjes gerold geleverd, zoals ik heb aangegeven bij de bestelling.
Uitstekende service!
Perfekt zoals altijd!