De bestelling ging gemakkelijk en ik had de documenten gauw in huis. Ideaal voor naaipatronen in A0! Zat een foutje in de bestelling, en dat werd gelijk opgelost, niet eerst zoeken naar een kla... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Zeer behulpzaam! Wat een service, de 2 keer 30 prints op A1 maat waren besteld voor een internationale future ready workshop in Ijsland. Vrijdag werd er heen gevlogen en zou de bestelling bezorgd w... ãã£ãšèŠã
Ik ben al jaren fan van Repro vd Kamp! Ze zijn vriendelijk en denken mee, en leveren super kwaliteit. Ik kwam laatst mijn (voorafbetaalde) prints ophalen om sluitingstijd, en hoewel het team het licht... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ããžã¿ã« ããªã³ã ãµãŒãã¹
- ã³ã㌠ã·ã§ãã
- ããžã¿ã«å°å·æ©
- åççŸåãµãŒãã¹
- ãã¹ã¿ãŒå°éåº
- å°å·æ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Al meer dan vijf jaar zijn wij markleider in plotservice in Nederland. Dat zorgt ervoor dat we alle expertise en ervaring in huis hebben om jouw werk naar wens te produceren en snel af te leveren. Of je nu een naaipatroon of technische tekening wilt afdrukken, in groot of kleinformaat en in kleur of zwart-wit, wij zorgen dat jouw plottekening perfect wordt afgeleverd.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Perfect as always.
Zeer enthousiast!
Zeer enthousiast!
Super snelle levering, overzichtelijke website, en alles goed verpakt!
Handig te regelen via de website enâŠ
Handig te regelen via de website en snelle keurige levering. Ik ben zeer tevreden.
Super snelle levering
Super snelle levering van keurige tekeningen.
En dat voor een zeer nette prijs.
Super kwaliteit en heel snel geleverd!
Betrouwbaar snel en netjes
Snelle en goede levering
Goed, snelle levering. Vrij kostbaar, omdat ik maar één poster heb besteld.
Wat een geweldige service.
Wat een geweldige service. Er is echt moeite gedaan om mijn drukwerk kado op het laatste moment nog te kunnen leveren. Ouderwetse goede service. Mijn dank is groot. Opa kan kleindochter dankzij jullie service gelukkig maken.
Heel eenvoudig om online te bestellen
Heel eenvoudig om online bestelling te plaatsen. Naaipatronen worden perfect op originele grootte geprint. Zeer snelle levering.
Snelle en correcte levering.
vriendelijke klantenservice
vriendelijke klantenservice en denken mee in oplossingen als iets mis gaat
Altijd snelle en vriendelijke service.
Altijd snelle en vriendelijke service en prachtig geprinte naaipatronen.
Snelle vriendelijke service
De bestelling ging gemakkelijk en ik had de documenten gauw in huis.
Ideaal voor naaipatronen in A0!
Zat een foutje in de bestelling, en dat werd gelijk opgelost, niet eerst zoeken naar een klantenservice of met een chatbox, nope, gelijk bij een vriendelijke dame en in orde gebracht.
Super blij mee, blijf ze zeker gebruiken voor al m'n projecten!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ