Na meer dan 2 weken nog steeds geen enkele reactie van de website ivm mijn bestelling van 311â¬. Via alle mogelijke wegen contact gezocht maar tevergeefs. Email, whatsapp, telefoon, webformulier... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Als er langer moest gewacht worden op een bestelling dan normaal kreeg ik telkens cadeautjes van enkele grammen, ook al gehad met eigen inspraak. Enige minpunt is dat de kristallen meer bruin mochten... ãã£ãšèŠã
Het was een snelle levering alle producten getest deze waren positief. Spijtig dat het tot de laatste bestelling is gekomen door verbod op nu net mijn product. Maar heb vertrouwen dat er wel gewerkt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Na meer dan 2 weken nog steeds geenâŠ
Email, whatsapp, telefoon, webformulier, maar geen gehoor. Whatsappberichten worden âgelezenâ maar niet beantwoord.
Ik ben er bijna zeker van dat het een scam website is.
Mijn geld ben ik kwijt!
Aan iedereen: wees gewaarschuwd!
Doe geen bestellingen via deze website.
Als researchpoeders.nl alsnog contact wil opnemen met mij kan het als reactie op deze review. Mijn bestelnummer is 20731.
Ancora oggi aspetto ordine fatto eâŠ
Ancora oggi aspetto ordine fatto e pagato il 27-6-2025 ampiamente dimostrabile loro manco rispondono
Komen over de brug met cadeautjes.
Enige minpunt is dat de kristallen meer bruin mochten zijn dan wit, dan zijn ze sterker heb ik vernomen.
Vorrei avere indietro o soldiâŠ
Vorrei avere indietro o soldi dell,'ordine mai ricevuto.
Vertrouwen
Het was een snelle levering alle producten getest deze waren positief.
Spijtig dat het tot de laatste bestelling is gekomen door verbod op nu net mijn product. Maar heb vertrouwen dat er wel gewerkt zal worden aan vervangende chemicals.
Besteld
Besteld, na een week geen reactie na meerdere keren contact te hebben gezocht dat het pakket zoek is en zij verantwoordelijk zijn.
Bien
Leur 4-mpd est bonne mais pas pour la vape,livraison ultra rapide.
website second to none
I must say that this is a serious and trustable place. Who run this shop is honest and always available.
Alles bestens geklappt,hab zuerstâŠsehr zufrieden
Alles bestens geklappt,hab zuerst leider eine falsche Bestellung bekommen doch das Problem hat sich nach der Meldung gleich gelöst.Die falsche Ware durfte ich umsonst behalten und die QualitÀt der Bestellung ist 1A.Alles bestens ð
Good staff fast delivery
Aandacht voor de klant op nummer 1
Altijd een up to date aanbod, zeer vlotte afhandeling en altijd bereikbaar voor vragen en commentaar. Naar mijn bevindingen de meest persoonlijke ervaring die mogelijk is bij het online bestellen van deze producten.
Tot heden niks op aan te merken en een dikke pluim voor de klanten service.
Recommended
Always good contact with the support. Deliveries are picked up super. Received track and trace ordered today, wanted to adjust something and even that had been done in time while the order was already ready. SUPERðð»ðð»ðð» Highly recommended.
Teleurstellende service âŠ
ik ben zeer teleurgesteld over de service. Dit soort slechte service ken ik alleen bij bedrijven die in slecht weer zitten. Dus wees gewaarschuwd. Bestelling werd niet op tijd verzonden. Toen ik na 2 dagen ernaar vroeg kreeg ik de toezegging dat ze dat alsnog meteen gingen doen de volgende dag. Ook die beloofde is niet nagekomen. En als het dan eindelijk wel verzonden wordt (inmiddels een week later) blijk ik niets in de bus of thuis aangeboden aangeboden te hebben gekregen, terwijl Postnl een bericht afgeleverd stuurde. helaas we. Gevraagd of ze Postnl willen contacten dat kan alleen de verstuurder namelijk. Na ellenlang wachten en meerdere keren navragen heeft men geen actie ondernomen. Los daarvan heb ik geen enkel voorstel ontvangen voor restitutie of korting.Maar wel een grote mond toen ik om iets van een oplossing vroeg. Op de belofte dat ze alsnog gingen uitzoeken na 3 weken nooit meer reactie gehad.
Mij zijn ze definitief als klant kwijt.

Research Poeders ããã®åç
Update Feb 4, 2025: BEWARE
The website used to be legitimate. Not anymore!
klontje + extra
Kwam als een klont binnen, maar kreeg wel een extra gram gratis. Kan ik goed mee leven ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ