Reservedel.no レビュヌ 6,055

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Helt grei handel, men jeg savnet oppdateringer pÃ¥ leveransestatus. Delen jeg bestilte tok sÃ¥ lang tid for Ã¥ leveres uten beskjeder fra dere at det var like fÞr avskrev den for Ã¥ skaffe alternativ leve... もっず芋る

Det er flott at en slik bedrift finnes; der man kan få tak i originale reservedeler. Varen jeg bestilte kom raskt. Jeg er veldig fornÞyd, og kommer til å anbefale Reservedel.no til andre :)

Det er fantastisk å finne en nettside som tilbyr deler til ting som egentlig er fullt brukbare, bare man skifter en del. Anbefales!

䌁業情報

1. 家電郚品提䟛業者
  2. eコマヌス サヌビス
  3. 電子機噚のスペアパヌツず郚品の店
  4. ボむラヌ郚品提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Reservedeler – GjÞr-det-selv og bÊrekraftig vedlikehold Hvorfor Reservedel.no? Vi i Reservedel.no forstÃ¥r viktigheten av Ã¥ holde husholdningsapparatene dine i topp stand. Ved Ã¥ velge originale reservedeler, sikrer du at apparatene fungerer som de skal, samtidig som du forlenger levetiden til produktene dine. Dette er ikke bare Þkonomisk gunstig, men ogsÃ¥ et viktig bidrag til en mer bÊrekraftig hverdag. Vi tilbyr et bredt utvalg av reservedeler til blant annet vaskemaskiner, oppvaskmaskiner, kjÞleskap, komfyrer og stÞvsugere. Uansett hvilket merke eller modell du har, har vi delene du trenger. DIY – Reparasjoner du kan gjÞre selv Mange av de vanligste problemene med husholdningsapparater kan enkelt lÞses med riktig del og litt veiledning. Dette sparer deg for dyre reparasjonskostnader og unÞdvendige innkjÞp av nye apparater. Vi har et stort utvalg av videoer og artikler som viser deg hvordan du enkelt kan bytte ut slitte eller defekte deler selv. BÊrekraftig vedlikehold av husholdningsapparater Vi tror pÃ¥ viktigheten av bÊrekraftig forbruk, og derfor oppfordrer vi alle til Ã¥ vedlikeholde apparatene sine i stedet for Ã¥ kjÞpe nytt. Ved Ã¥ reparere og vedlikeholde husholdningsapparatene dine, reduserer du avfallsmengden og forlenger levetiden til produktene dine. Tips for forlenget levetid pÃ¥ husholdningsapparater RengjÞr filtre regelmessig: BÃ¥de oppvaskmaskiner og vaskemaskiner har filtre som bÞr rengjÞres jevnlig for Ã¥ sikre optimal ytelse. Avrim kjÞleskapet: SÞrg for Ã¥ avrime fryseren og kjÞleskapet regelmessig for Ã¥ hindre isdannelse som kan redusere effektiviteten. UnngÃ¥ overbelastning: Fyller du vaskemaskinen, oppvaskmaskinen eller tÞrketrommelen for mye, kan dette fÞre til unÞdig slitasje og skader. VÃ¥re mest populÊre produktkategorier Vaskemaskin reservedeler Vi har et stort utvalg av reservedeler til alle de kjente vaskemaskinmerkene som Bosch, Siemens, AEG og Miele. Her finner du alt fra dÞrpakninger, trommellager og varmeelementer til stÞtdempere og motorer. Med vÃ¥re deler kan du enkelt fikse alt fra lekkasjer til dÃ¥rlig sentrifugering. Oppvaskmaskin reservedeler For at oppvaskmaskinen skal fungere optimalt, er det viktig at alle delene er i god stand. Vi tilbyr et bredt spekter av reservedeler som oppvaskarmer, pumper, kurvhjul og varmeelementer. Uansett hvilket problem du har, kan vi hjelpe deg med Ã¥ finne riktig del. KjÞleskap og fryser reservedeler En god temperaturkontroll er essensielt for at kjÞleskapet og fryseren skal fungere effektivt. Vi har termostater, dÞrpakninger, hyller og lysrÞr til de fleste modeller. Ved Ã¥ bytte ut slitte deler kan du spare strÞm og holde maten din fersk lenger. Komfyr og ovn reservedeler Enten du trenger en ny ovnsdÞr, komfyrknapp eller varmeelement, har vi delene du trenger. VÃ¥re produkter er kompatible med de fleste kjente merker, og sikrer at komfyren din fungerer som ny igjen. StÞvsuger reservedeler For Ã¥ opprettholde sugeeffekten pÃ¥ stÞvsugeren din, er det viktig Ã¥ bytte filter og poser regelmessig. Vi har ogsÃ¥ motorer, slanger og bÞrster til de fleste merker. Med vÃ¥re kvalitetsdeler er du sikret et stÞvfritt hjem. Konklusjon Hos Reservedel.no er vi dedikert til Ã¥ hjelpe deg med Ã¥ holde husholdningsapparatene dine i topp stand. Vi tilbyr et omfattende utvalg av originale reservedeler til konkurransedyktige priser. Ved Ã¥ velge bÊrekraftige lÞsninger, bidrar du til Ã¥ redusere avfall og forlenge levetiden til apparatene dine. Utforsk vÃ¥rt sortiment i dag, og finn delene du trenger for Ã¥ reparere, vedlikeholde og optimalisere husholdningsapparatene dine pÃ¥ en miljÞvennlig mÃ¥te.

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

6055件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 88に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

misfornÞyd

Jeg er svÊrt misfornÞyd. Jeg mottok feil vannfilter i forhold til det jeg bestilte, og kundeservice har ikke svart på e-posten min på 5 dager. Dette er uakseptabel kundebehandling.
Vennligst ikke be meg om Ã¥ kontakte dere via info@reservedel – det er uklart om dere i det hele tatt har ansatte der. Jeg anbefaler dere Ã¥ kontakte meg, forespÞrsel nr. 164340.

2026幎4月10日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。