Restartjuice レビュヌ 276

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

DÃ¥rlig kundeservice og useriÞst firma. Jeg vil frarÃ¥de alle at handle her. De er lynhurtige til at trÊkke pengene, men bliver enormt vrede hvis man har berettiget kritik. Mine juice var varme ved modt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestilte 2 x velkommen hjem pakker men fortrÞd kÞbet da leveringsdag ikke passede min kÊreste og jeg. LÊste hurtigt at der ingen fortrydelsesret var da det er rÃ¥varer m.m varen er. Ringede 2 gange,... もっず芋る

KÞb ikke fra denne hjemmeside, har bestilt i december, og hun har trukket pengene, men stadig ikke leveret varen. Hun siger, butikken er under rekonstruktion og ikke er herre over pengene bliver truk... もっず芋る

䌁業情報

1. 食べ物・飲み物・タバコ

圓該䌁業による蚘述

Restart Juice er dedikeret til at fremme sundhed og velvÊre gennem koldpressede juice-kure, skabt af 100% naturlige frugter og grÞntsager af hÞjeste kvalitet. Vores juicer er skÃ¥nsomt presset for at bevare flest mulige nÊringsstoffer og leveres frisk direkte til din dÞr, sÃ¥ du nemt kan give din krop et nÊrende og velsmagende boost. Hos Restart Juice tror vi pÃ¥, at enkle og rene ingredienser kan gÞre en stor forskel for din energi, fordÞjelse og generelle velbefindende. Uanset om du Þnsker en detox, en sund livsstilsÊndring eller blot en frisk start, tilbyder vi skrÊddersyede juice-kure, der understÞtter din rejse mod en sundere hverdag. Kvalitet, friskhed og bekvemmelighed – leveret direkte til dig.

3.5

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

276件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Jeg ville vÊlge en anden juicekur.

Jeg vil klart anbefale at gå efter en anden juicekur.
Juicerne består hovedsagligt af frugt og er derfor alle virkelig syrlige og spiker blodsukkeret men mÊtter ikke meget, og giver desuden ikke meget variation til smagslÞgene. Efter fÞrste dag gik jeg i seng med sure opstÞd af alle de syrlige frugter.
DernÊst måtte jeg på dag 1 og 2 hÊlde 'quick fix' juicerne ud, fordi de simpelthen lugtede gÊrede. Kun på dag 1 og 2, fordi jeg simpelthen valgte at droppe dag 3 i min kur. Jeg kunne ikke få mere af deres syrlige juice ned.
Sidst så havde de udsolgt af deres 'oh happy day', som jeg kunne forestille mig havde vÊret mindre syrlige, og egentlig også ret mÊttende. Så i stedet fik jeg bare 3 andre tilfÊldige, der er tiltÊnkt andre tidspunkter af dÞgnet. Efter lidt lÊsning på sociale medier, lÊser jeg mig frem til at de har haft udsolgt af den i over et halvt år, så man kan kun gå ud fra at det efterhånden er et bevidst valg at den er "udsolgt".
Alt i alt en super Êrgelig oplevelse, og jeg er trÊt af at jeg har spildt mine penge her..

2025幎7月19日
自発的なレビュヌ

Det bliver ikke sidste juicekur!

FÞrst og fremmest har jeg fået fantastisk kundeservice, som I skal have stor ros for.

Det her er min fÞrste juicekur og jeg er virkelig glad og overrasket!
Juicerne smager hver isÊr virkelig fantastisk og man går og glÊder sig til at smage den nÊste juice.

Min krop fÞles super og det bliver ikke sidste gang, jeg benytter mig af juicekur hos Restart Jucie ❀‍🔥

Det eneste man skal vÊre OBS pÃ¥ er i forhold til levering - hvis man fÃ¥r leveret en tirsdag, starter ens kur fÞrst onsdag - det giver mÃ¥ske mening for mange, men det er meget rart at vide 🥰

2025幎6月5日

dårlig kundeservice

juicerne smager dejligt, hvis de er gode. men vi fik nogle i februar som kunne holde sig til sidst i marts. allerede sidst i februar smager de ikke godt og er sure. Flaskerne er helt udspilet. Vi kontakter kundeservice som vÊlger at kvittere med 15 % på nÊste bestilling. Men med juicer til den pris og som ikke holder sig inden for holdbarheden, så bliver der ikke en nÊste gang. Vi havde juice til 5 dage, de 2 fÞrste dage var fine, men derefter var 2 ud af de 6 slags dårlige og sure.

2025幎2月26日

Hej Kristina,

Tak for din feedback. Vi beklager, at nogle af juicerne ikke levede op til forventningerne. Da vores juicer er friske, angiver vi altid en holdbarhed på 14 dage fra modtagelsen, da vi ikke kan garantere kÞlekÊden efter levering.

Vi forstår din frustration og sÊtter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Du er altid velkommen til at kontakte os igen, så vi kan finde en bedre lÞsning.

Fantastisk service

Fantastisk service, og ikke mindst et produkt, der lever op til forventningerne .

2025幎2月13日

Restartjuice からの回答

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at både vores service og produkt har levet op til dine forventninger. Det betyder meget for os. Vi håber at se dig igen snart!

Team Restart Juice

Den bedste juice kur jeg har prÞvet til

Den bedste juice kur jeg har prÞvet til dato. De smager helt fantastisk samtidig med de giver en masse vitaminer og mineraler og gÞr sig godt på humÞr, krop og sind. God service :-)

2025幎2月19日

Restartjuice からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at vores juicekur har vÊret den bedste, du har prÞvet, og at du har mÊrket en positiv effekt på både krop og sind. Det betyder meget for os! Vi sÊtter også stor pris på din ros af vores service.

Team Restart Juice

Jeg er og bliver FAN af juicerne fra

Jeg er og bliver FAN af juicerne fra Restart Juice. Den nye look, de nye smage, levering - alt fungerer. Kuren er nem at fÞlge pga. den fine beskrivelse der medfÞlger, kostplanen er både lÊkker og varieret. Kun 5 ⭐ herfra !

2025幎1月27日

Restartjuice からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og dine 5 ⭐! Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at du er FAN af vores juicer og at både de nye smage, looket og leveringen lever op til dine forventninger. Vi elsker at gÞre det nemt for vores kunder, så det betyder meget for os, at du finder kuren let at fÞlge og kostplanen både lÊkker og varieret.

Vi glÊder os til at forsyne dig med flere skÞnne juicer fremover!

Blown Away

Jeg startede min fÞrste juicekur hos Restart Juice for to uger siden, og jeg er blown away! Juicerne smager helt fantastisk – hver eneste flaske fÞles som en lille smagseksplosion. Mit forlÞb har vÊret en kÊmpe ÞjenÃ¥bner. Jeg fulgte deres tre-dages detoxkur, og jeg har aldrig fÞlt mig lettere eller mere energisk. Det bedste var, at jeg ikke fÞlte mig sulten pÃ¥ noget tidspunkt. Jeg vil helt sikkert fortsÊtte med at bestille hos Restart Juice og anbefaler dem varmt til alle, der vil gÞre noget godt for deres krop.

2025幎2月14日

Restartjuice からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at hÞre, at din fÞrste juicekur har vÊret en Þjenåbner, og at du har mÊrket en positiv forskel i både energi og velvÊre. Det er prÊcis den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder!

Det betyder ogsÃ¥ meget for os at hÞre, at du har nydt smagen af juicerne – vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ bÃ¥de kvalitet og smagsoplevelse. Vi glÊder os til at sende flere lÊkre juicer din vej og takker for din varme anbefaling!

God juice 🧃

Virkelig god juice og gode priser.👍👏

2025幎2月16日

Restartjuice からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊 Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de vores juice og priser. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback!

Team Restart Juice

God service og fantastisk juice!

God service og fantastisk juice!

2025幎2月16日

Restartjuice からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du sÊtter pris pÃ¥ bÃ¥de vores service og vores juice. Det betyder meget for os!

Restart Juice har virkelig Êndret mit

Restart Juice har virkelig Êndret mit liv. Efter en uge på deres juicekur fÞler jeg mig lettere, sundere og fuld af energi. Smagene er lÊkre, og man kan virkelig mÊrke, at der er fokus på kvalitet

2025幎2月7日

Restartjuice からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at vores juicekur har haft en positiv effekt pÃ¥ dit liv. At du fÞler dig lettere, sundere og mere energisk, er prÊcis det, vi hÃ¥ber, vores kunder oplever.

Vi lÊgger stor vÊgt på både smag og kvalitet, så det betyder meget for os, at du har kunnet mÊrke forskellen. Vi ser frem til at forsyne dig med flere lÊkre juicer i fremtiden!

Team Restart Juice

Helt solgt – nu en fast del af min hverdag!

Jeg startede med en 1-dags juicekur for at teste det af og blev virkelig overrasket over, hvor godt det smagte. Siden da har jeg kÞrt deres 3-dages juicekur hver måned i tre måneder, og det er blevet en fast rutine for mig. Min favoritjuice er uden tvivl Mango Mania!

Jeg har også prÞvet deres 4-ugers opskriftsplan, og den har virkelig givet mig masser af inspiration til sund mad. Det hele fungerer bare virkelig godt for mig.

Hvis du overvejer at prÞve, kan jeg kun sige, at det har gjort en forskel for mig. Jeg kan varmt anbefale Restartjuice – du vil ikke fortryde det! ⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎2月5日

Restartjuice からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og dine ⭐⭐⭐⭐⭐! 😊 Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at vores juicekure er blevet en fast del af din rutine, og at du har haft sÃ¥ gode oplevelser med bÃ¥de smagen og effekten.

Mango Mania er også en af vores favoritter!

Nye skÞnne Juice

Jeg blev anbefalet Restart juice med en 3 dages juice kur.
Det er en nyere juice lancering som smager virkelig skÞnt og er ikke noget du kan finde i supermarkedet. Jeg har dem med på arbejde, dog er det lidt hårdt at undgå kantinen..
En ung pige fra kundeservice var hurtig med at svare på spÞrgsmål til leveringen.
P.S. meget nyttigt med live sporing af pakken.

2025幎2月3日

Restartjuice からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Det glÊder os at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores 3-dages juicekur, og at du sÊtter pris pÃ¥ de unikke smagsvarianter. Vi ved, at det kan vÊre en udfordring at holde sig fra kantinen, men vi er imponerede over din viljestyrke! 💪

Dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice – vi gÞr altid vores bedste for at give hurtige og hjÊlpsomme svar. Og ja, live-sporing er en gamechanger! 🚚

Vi håber, at vi må forsyne dig med mange flere lÊkre juicer fremover.

Jeg prÞvede en 3-dages juicekur for at

Jeg prÞvede en 3-dages juicekur for at se, om den gav mere energi. Juicerne smagte friskt og varierede fra sÞde frugtjuicer til mere grÞntsagsagtige smage.

-FÞlte mig lettere og mindre oppustet
- God måde at få flere grÞntsager og frugt

2025幎1月31日

Restartjuice からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Det er dejligt at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse med vores 3-dages juicekur, og at du bÃ¥de har nydt smagen og mÊrket effekten.

At fÞle sig lettere og mindre oppustet er netop en af de mange fordele ved en juicekur, og vi er glade for, at den har hjulpet dig med at få flere grÞntsager og frugter ind i hverdagen.

Vi håber, at vi må byde dig velkommen igen til endnu en frisk og energigivende juicekur!

DÃ¥rlig stil

Jeg vandt en adventskonkurrence med to gange tre juicekure sammen med appelsiner og citroner fra Freshland. Jeg har modtaget de lÊkre citrusfrugter fra Freshland - MEN juice fra restartjuice - dem har jeg ikke modtaget trods flere henvendelser.
Det er bare dårlig stil.

2023幎12月24日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。