䌁業情報

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

17件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Fantastisk god Dansk resturant.

Fantastisk god Dansk resturant med masser af "Dansk" mad. Ja gammeldags Dansk mad.
- dejlig atmosfÊre og en stille betjening. Et rigtig hyggeligt sted + nogle af menuerne er der ad-libitum - så du går ikke sulten hjem..

Helt klart et besÞg vÊrd, når du er i Vejle.

2025幎7月9日
自発的なレビュヌ

Kommer ind på jeres restaurant i Varde

Kommer ind på jeres restaurant i Varde og spÞrger om jeg kan bestille noget at spise og tÞsen bag disken siger nej det kan du ikke.??? Jeg siger okay og er på vej ud af dÞren igen da servitricen siger til mig, ej du kan godt spise her alligevel.??? Kikker på hende og siger hvorfor siger du så nej??? Hun griner mig op direkte op i mit ansigt og siger, det var bare noget jeg sagde for sjov.
😡😡. Jeg blev så rasende at jeg vendte mig om og gik igen. Hvad er det for noget rakkerpak i har ansat hos jer.??? Vil aldrig anbefale jer til nogle mennesker.
Mvh
Lucas Larsen.

2024幎3月26日
自発的なレビュヌ

"Nogen skal jo have det."

Vi var et selskab på fem voksne, hvoraf to af dem er kommet på Restaurant Jacobsen gennem mange år og har haft mange hyggelige timer. DesvÊrre blev det ikke så hyggeligt i fredags, hvor der ellers skulle fejres 80 års fÞdselsdag.
To havde bestilt entrecote og da den ene af dem blot var en afskÊring/puds, som aldrig skulle have vÊret serveret for en gÊst, valgte vi at sige det til tjeneren og bad om en ny. Tjeneren gik ud for at konferere med kokken og kom derefter tilbage og meddelte, at de undtagelsesvist, fordi et var en fÞdselsdag, ville ombytte bÞffen. Vi gjorde opmÊrksom på, at den del af kÞdet ikke skal serveres for betalende gÊster, og til det var svaret: "Vi kan jo ikke bare smide det ud. Nogen skal jo have det."
Vi var mållÞse. Troede nÊrmest der var tale om skjult kamera, men desvÊrre.
Retten blev ombyttet, der gik dog et kvarters tid, så vi andre var til sidst nÞdt til at gå i gang med at spise, så vores mad ikke blev helt kold.
Det blev samlet set en ret trist oplevelse, for når man som kunde vÊlger at reklamere på stedet, regner man ikke med så useriÞs håndtering. Stemningen fra tjeneren var efterfÞlgende kÞlig og ingen kom og spurgte om vi Þnskede kaffe eller dessert.
Situationen kunne have vÊret håndteret på en måde, så denne anmeldelse havde vÊret vendt til en positiv i stedet for denne negative. Men vi kommer nÊppe til at besÞge denne restaurant igen. Det lader vi turisterne om, som nok alligevel også kun kommer én gang, men som ikke ved, hvad man normalt ville kunne forvente af kvalitet på en dansk restaurant.

2024幎1月5日

Dårlig oksemÞrbrad

Vi var 3 personer, der bestilte oksemÞrbrad, der bestod af 2 bÞffer. 2 af os oplevede, at bÞfferne var meget flade i smagen og havde en harsk smag og lugt.
Vi gjorde opmÊrksom på det, og det ville blive videregivet til den/dem der havde tilberedt maden. Vi fik ingen forklaring, ej heller nogen kompensation.

2023幎8月24日
自発的なレビュヌ

Fantastisk dansk mad og service

Vi kom uden at bestille bord, fik mega lÊkkert dansk mad og jeg som vegatar fik det prÊcis som jeg Þnskede. KÊmpe tak til tjeneren som gjorde det muligt.
Vi er mÊtte og glade efter en god times tid hos Jacobsen i Vejle.
Vi kommer helt sikkert igen!
Tak!

2023幎8月14日

Maten va fantastiskt god

Maten va fantastiskt god, dÀremot va servicen efter en riktig besvikelse, ingen som dukade av, ingen som frågade om vi ville ha något mer. Detta drar ner betyget.
Tycker verkligen att det hör till att man frågar om kunden önskar något mer.
Maten får 5 i betyg!
Servicen får 2!

2023幎6月7日

Havede lige bestilt mad

Havede lige bestilt mad. Da der var en gademusikant med en Klarinet der spillede meget hÞjt og larmende. Det Þdelagde vores humÞr. Da vi ikke kunne nyde stemningen i KÞbenhavn.
Maden var muligvis fin men det glemte man at tÊnke på fordi man ikke kunne hÞre hvad man selv tÊnkte.

2023幎5月6日
自発的なレビュヌ

Elendig mad og dårlig betjening

Min sÞn, svigerdatter, barnebarn og undertegnede besÞgte restauranten i går den 6. februar 2023 for at fejre min fÞdselsdag med en middag. Både mad og betjening var under al kritik og står slet ikke i mål til prisen. Det smagte modbydeligt. Vi bestilte wienerschnitzel og jÊgerschnitzel. Kartoflerne og den såkaldte smÞrsovs smagte forfÊrdeligt, fuldstÊndigt som beskrevet oven for af Louise Hjort, citat:

“Den vÊrste oplevelse
Var d 9/4 inde i jeres restaurant og spise middag med min mor. Jeg fik en wienerschnitzel og min mor fik stegt flÊsk.
Jeg skulle have haft smÞrsovs til min wienerschnitzel men jeg fik serveret den vÊrste mad oplevelse jeg nogensinde har haft. Af udseende lignede saucen fin men smagen var simpelthen sÃ¥ frastÞdende. Det havde absolut INTET med smÞrsovs at gÞre. Det smagte som om det var fÃ¥refedt der var smeltet og blandet med gammel ole ost tilsat margarine. Henvendte mig til personalet og fik en bearnaisesauce i stedet for men til min store skrÊk kunne jeg nu smage at ogsÃ¥ kartoflerne var vendt i den modbydelige "sauce"”. Citat slut.
Det panerede kÞd var også stegt i det samme modbydelige fedtstof og smagte derfor også forfÊrdeligt.
Vi var enige om, at vi ikke ikke kunne spise kartoflerne og da der ingen tjener var gik jeg ud i kÞkkenet og hentede kokken ind til bordet. Han smagte på kartoflerne og argumenterede lÊnge for at de var fine. Til sidst gik han med et par kartofler for at lade sin manager smage, og efter 10 min kom han tilbage og meddelte os at hans manager var enig med ham. Efter lang tid og halvkold mad fik vi så nogle slappe pomfritter.
I de 1,5 time vi var på restauranten så vi ikke servitricen en eneste gang ved vores bord efter serveringen, for at hÞre om vi manglede noget. Der var ikke travlt da der kun var to gÊster ud over os.
Alt i alt den vÊrste oplevelse med elendig mad og dårlig betjening jeg har oplevet på en restaurant.
Vi kommer der aldrig mere.

2023幎2月6日

Den vÊrste oplevelse

Den vÊrste oplevelse
Jeg skulle have haft smÞrsovs til min wienerschnitzel men jeg fik serveret den vÊrste mad oplevelse jeg nogensinde har haft. Af udseende lignede saucen fin men smagen var simpelthen så frastÞdende. Det havde absolut INTET med smÞrsovs at gÞre. Det smagte som om det var fårefedt der var smeltet og blandet med gammel ole ost tilsat margarine. Henvendte mig til personalet og fik en bearnaisesauce i stedet for men til min store skrÊk kunne jeg nu smage at også kartoflerne var vendt i den modbydelige "sauce"
Persille sovsen smage af intet blandet med persille.
Til dessert fik vi Êblekage og igen bliver man bare skuffet. Tydeligt billigt ÊblegrÞd tilsat en intetsigene flÞdeskum på dåse.

En anden ting var at man kunne lugte opvasken helt ind i restauranten. Blandingen mellem sÊbe og madrester er virkelig ikke lÊkkert. Det syntes jeg var decideret ulÊkkert. Har aldring oplevet fÞr at man kunne både se, hÞre og lugte opvaskern på en restaurant.

Jeg elsker mad og jeg elsker det danske kÞkken men denne oplevelse ville jeg gerne have vÊret foruden.
Priserne og kvalitet hÊnger ikke sammen. Ikke et sted jeg nogensinde kommer igen.

2022幎4月10日

Øvelse gÞr mester

Nu hvor i kalder det et dansk spisehus, skulle i virkelig Þve jer mere I de klassiske retter, fik en bearnaise i dag der smagte af eddike, og halveret petit kartofler der er stegt på en pande er ikke pommes saute.
Har fået mad fra jer et par gange, og det har vÊret en lille skuffende hver gang.

2021幎9月7日

Var i dag 8/11-2019 inde og spise hos

Var i dag 8/11-2019 inde og spise hos Jer.
var ude og spise med min mor vi bestilte samtidig, med måtte spise hvert for sig, da maden ikke kom samtidige.Rigtig dårlig planlÊgning af serveringen, og jeres štjener š sagde vi kun skulle vente 5 minutter, det er virkelig ikke klogt at sige man skal vente 5 minutter, når der så går 10 minutter fÞr, maden så kommer. Da vi så skulle betale fik vi af vide lige et Þjeblik, og hende som vi spurgte efter regningen til begyndte at lave andre ting og tage imod bestillinge til nogen som kom efter vi havde spurgt efter regningen. Der kommer så en anden over og der spÞrg vi så igen om vi må betale og vi havde spurgt hende kollega, hvor til hun svare, at hendes kollega måtte have glemt at vi gerne ville betale.

2019幎11月8日

En dårlig oplevelse

Var mÞdt op på en travl dag - den 5. juni 2019 - med mange gÊster, og uheldigvis fik jeg en ret (dybstegte rejser m/salat), som jeg blev meget syg/forgiftet af. Det kostede 5 dages sygeleje med feber på 35,4 og kunne intet holde i mig- en helt igennem dårlig oplevelse og det har alt i alt kostet 14 dage inden jeg nu igen er i stand til at spise normal kost!!!
Håber for jer det er et enkeltstående tilfÊlde -
mvh
Bente

2019幎6月19日

Dejlig mad og betjening

Dejlig mad og betjening. Men det var utroligt Êrgelig at vi satte os udenfor istedet for indenfon. Da det var enormt irriterende og stressende at hÞre på gademusikanter der spillede lige i nÊrheden. Det var nogen der satte sig men så faktisk gik videre inden de nåede at bestille pga dette. Stedet kan varmt anbefales, men vi vil foretrÊkke at et bord indendÞrs nÊste gang vi kommer :-)

2018幎12月5日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ