レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har bestilt sushi til levering derfra 2 gange nu. Og Þnsket om en helt original California Roll (selvom der stod Surimi i beskrivelsen) blev ikk tilgodeset nogen af gangene. FÞrste gang... もっず芋る

Restaurant le saint jacques pÃ¥ Þsterbro , i dag for min drenge 19 Ã¥r fÞdselsdag . Meget flot fransk international restaurant , restaurant chef Pierre med sine kok og tjener holde gÞr sÃ¥ umÊge for e... もっず芋る

Lokalerne er rodet og ikke indbydende. Menukortet er ikke let forstÃ¥eligt. Udvalget i buffet er sparsomt og retterne bliver sjÊldent fyldt op. Smagen er ok, men kÞdet var tÞrt/sejt i 3 ud af d... もっず芋る

TÞr og kedelig mad uden smag, og med et stykke metal blandt risene. Havde bestilt online. Da vi ankommer ser medarbejderne helt forvirrede ud. De begynder fÞrst der at lave maden. Eller rettere, vor... もっず芋る

1.8

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

28件のレビュヌ

Jeg har bestilt sushi til levering

FÞrste gang kom det med indbagte rejer, hvor jeg kontaktede dem og fortalte at min bestilling var en California Roll. De gav Wolt-appen skylden, da man skulle kunne vÊlge mellem reje og indbagt reje i den pÃ¥gÊldende bestilling
 (som dog omfattede navnet “California Roll”. De sagde jeg blot skulle skrive det ved nÊste bestilling. SÃ¥ ingen undskyldning, godtgÞrelse eller lÞsning.
Jeg har aldrig fået California Roll med indbagt rejer fÞr. Heller ikke i udlandet.

Dog bestilte jeg endnu en engang et par måneder efter, hvor jeg udtrykkelig bestilte California Roll med Surimi. Det kom med hele stykker krabbekÞd og dermed ikke går under beskrivelse Surimi. Jeg havde forventet en traditionel California Roll, som er blÞd og lÊkker i konsistensen. Og fik i stedet et hårdt stykke krabbekÞd.

Det er utrolig, at de ikke engang kan få en simpel og original sushi-bestilling rigtig.
Sushien med tempura smagte fint, men når man havde forventet en lÊkker California Roll begge gange, og ikke fik det, så er det sidste gang vi bestiller derfra.

2025幎12月13日

Uspiselig mad.

1 times ventetid.
Indbagte rejer der var så hårde, at man ikke kunne spise dem.
I retten med oksekÞd, fandt vi rejer selvom de ikke stod på menukortet.
Kyllingespyd var uspiselige.
Nu forstår jeg godt, at folk siger, at man skal holde sig vÊk.

2025幎6月28日
自発的なレビュヌ

Restaurant le saint jacques pÃ¥ Þsterbro

Restaurant le saint jacques på Þsterbro , i dag for min drenge 19 år fÞdselsdag .
Meget flot fransk international restaurant , restaurant chef Pierre med sine kok og tjener holde gÞr så umÊge for en virkelig dejlig rejs i den fransk kÞkken .
kold rÞget laks fra Daniel , bisque med kammuseling , salat de chevre chaud , svin tomawak med peber sauce pommes dauphines , reme brulée med abricot is og de gode vin , en dag som man vil huske , tak til Pierre og alle .
William Matisse , Jeanette og Thierry

2024幎12月14日

Ikke ok.

Bestiller mad som vi gjort mange gange . For besked din bestilling er annulleret af ukendte årsager .
Har ellers vÊret tilfreds , det må blive sidste gang vi bruger Ba-Le

2023幎2月3日
自発的なレビュヌ

DÃ¥rlig kommunikation og altid forsinkelse

Jeg har fået mad leveret et par gange. Begge gange med forsinkelse og forkert leveret mad (der manglede begge gange en ret).
Vi bestilte i går til en hel familie og maden var også her forsinket, da vi skulle hente det. Kommunikationen var meget dårlig, ved ikke om det skyldes en sprogbarriere, men der mangler en respekt og ydmyghed for de betalende kunder.
Der var udsolgt af en forret, som de hÊvdede at vi så ikke betalte for. De angav også at vi ikke kom til at betale for pommes fritter, men regningen stemmer ikke overens med det retterne koster. Vi har derfor ikke fået den nÊvnte rabat, og de priser der er angivet på regningen stemmer ikke overens med det vi har betalt. Da belÞbene er skrevet ind uden beskrivelse af hvad man betaler for, er det umuligt at vide.
Vi vil ikke kÞbe mad hos jer igen. Og anbefaler ligeledes ikke andre at gÞre det.

2022幎4月14日
自発的なレビュヌ

Er meget utilfreds med deres udvalg

Er meget utilfreds med deres udvalg, bestilt bord til 11, og deres udvalg var jo faktisk kun, til hvad der kunne vÊre pÃ¥ en tallerken, og ville man have mere , kunne man fÃ¥ det sammen en gang mere 🀔 ikke iorden 👎 sÃ¥ det var 1 og sidste gang det skulle prÞves

2022幎2月27日
自発的なレビュヌ

Magen til mangel på service skal man lede lÊnge efter!

Mad til 3 mennesker (1 barn bl.a.) bestilt via JustEat og ender med at vÊre forsinket i 2 timer (!!!!). Ringede i mellemtiden til restauranten og får at vide at den er lige på trapperne, for yderligere at vente 30min. - maden stod i Þvrigt som leveret på appen, men det måtte jo vÊre en fejl (?!?).

Da fÞrst maden ankommer er den kold og halvdelen af bestillingen mangler.

FÞrste og så absolut sidste gang vi bestiller fra Restaursnt Le!

2022幎1月19日

Fantastisk levering til 50 års fÞdselsdag

KÊre Le

1000 1000 tak for en helt fantastisk levering og anretning af Thai mad til 58 gÊster, Yen Le kom med store anretnings bokse og sÞrgede for at alt blev anrettet inden hun kÞrte igen. Det var simpelhen fantastisk 👏👏👏👌👌👌 Alle vores gÊster syntes det hele var sÃ¥ lÊkkert og der var masser af mad og selv om der selvfÞlglig er rester, sÃ¥ var der ikke alt for meget tilbage, sÃ¥ det var PERFEKT! Alle vores gÊster spurgte hvem der havde leveret det. SÃ¥ 10 stjerner herfra 😍
De bedste anbefalinger
Laila Aagren
StrynÞvÊnget Kolding

2021幎10月4日

Trist mad

Flink betjening. Virkelig trist og uappetitlig mad, men vi blev heldigvis ikke dårlige. Ville have foretrukket kop-nudler fra FÞtex. Nudlerne var hårde og smagte som om, de havde stået ude hele dagen.

2021幎7月12日

Excellent kundeservice

Vi har fået en excellent kundeservice i dag. Så at vi manglede en box med 5 sushi til 55kr da vi kom hjem. Tog straks billede af det vi havde hentet og beskrev hvad vi manglede. De tilbÞd straks at efterlever gratis så snart de kunne. Maden var som altid helt i top

2021幎3月4日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ