レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Startede lidt Êrgerligt ud med, at vi fÞrst fik lov til at sidde udenfor i solen, for derefter at blive sendt indenfor og ned i mÞrket. Bevares, vi benyttede en DEAL, men det er ikke i orden at om... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Det var over alt forventning, sÞde personaler, virkelig hyggeligt sted og maden! hold nu op den var i top. Vi spiste frokost og fik tatar, hÞnsesalat med dejlige svampe, sprÞde fiskefileter og stac... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Om vinteren har de forskellige gode tilbud. Vi valgte "The Full Experience" som var incl. drikkevarer. Maden var veltillavet og smagte godt, Servicen var i top og som en detalje, satte de et skilt p... もっず芋る

䌁業情報

過去12か月のレビュヌ数: 20ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Lidt arrogant service

Darlings cocktails er gode - og de alkoholfrie er virkelige gode. Men service er lidt arrogant og ligegyldig. Hende der betjente os virkede lettere irriteret over at dem kom gÊster kl 22 på en fredag aften. Vi finder et andet sted nÊste gang.

2025幎6月13日
5぀星のうち1の評䟡

PrÞver at snyde med regningen

Super lÊkker mad, men tjeneren forsÞgte ad to omgange at snyde med regningen. Fakturerede dobbelt op på mad, glemte rabat og tog betaling for det dobbelte antal drikkevarer. Havde derudover også selv lagt 10% på i drikkepenge på vores regning

2025幎5月7日

Helt fantastisk mad 🏆

Helt fantastisk mad, stemning og super smilende personale og god betjening 🏆🏆 Kan klart anbefales- VIRKELIGT LÆKKERT - tuuusinde tak - vi kommer igen-igen. Det var mit 5. besÞg ❀

2025幎3月28日
5぀星のうち1の評䟡

Det hele koksede hos Darling i aften

Det hele koksede hos Darling i aften. Vi ankommer og de kan ikke finde vores reservation, personalet finder ud af den er slettet ved en fejl, de er sÞde nok og finder et bord. Der er en underlig dårlig lugt af kloak i restauranten. Vi burde have stolet på vores intention og gået. Vi bestiller Tartar, Kulmule og chokolade Musse
Tartaren er meget fint hakket men med seje sener i og uden smag. Kulmulen lugter grimt og smager som den lugter.... Vi ender med at bede om regningen og har ikke lyst til at spise desserten og går. Vi kommer aldrig tilbage til Darling
FÞj for en dårlig oplevelse, Tv serien 0 Stjerner skulle spise her.

2024幎9月11日
5぀星のうち2の評䟡

Vi var 3 der spiste der lÞrdag den 6.7

Vi var 3 der spiste der lÞrdag den 6.7. Generelt er betjeningen hos jer bare uengageret. Vi bestilte alle jeres sharing menu. Forret: 1! Tigerreje til hver, meget lidt gulerodsmousse og noget tatar. Det var 3 halvt fyldte dessert tallerkener i alt. Det tilhÞrende brÞd var 6 microsmå og tynde stykker. 5x5x0,5 cm og jeg spurgte om vi kunne få lidt mere brÞd, svaret var ja, men vi skulle betale for det. Hovedret: svinebryst (2/3 fedt) igen, mikroskopiske stykker, 2 små grÞnne asparges til hver, lidt salat og i alt ca 8 bitte bitte små kartofler. 400 kr pr person - til gengÊld havde i også taget 75 kr for en flaske postevand! Maden smager dejlig hos jer, men der er ikke sammenhÊng imellem prisen og den oplevelse man får. Sidst jeg var hos jer betalte jeg 99 kr for at få tilfÞjet 1! Lillebitte jomfruhummerhale i den mest vandede, smaglÞse hummersuppe jeg nogensinde har fået. Jeg har altså vÊret hos jer fÞrste og sidste gang

2024幎7月6日
5぀星のうち1の評䟡

Dårlig service og ringe gÊste-pleje.

Vi var 5 kollegaer inde og spise, hvilket syntes at passe personalet dÃ¥rligt, da de sÃ¥ skulle lave noget; fÞrst fik vi det nÊrmest dÃ¥rligt over at vÊlge at sidde indenfor, da der var tomt der, men med flere gÊster udenfor - det gjorde jo at personalet skulle holde Þje flere steder

Da vi så blev seatet, var vores tjener enormt uengageret og var meget ligegyldig i hendes attitude.
Eneste lyspunkt var da de 2 fyre fra kÞkkenet serverede maden, hvor vi mÊrkede en gnist fra dem.
Der vil vi ikke anbefale andre at gå hen, hvis de godt kan lide at hygge sig og fÞle sig velkomne.

2023幎8月30日

Elendig service!

Vi plejer hyppigt at besÞge Darling til forskellige forretningsmiddage, sociale begivenheder samt private arrangementer i hele vores organisation. Dette valg er baseret på vores tidligere gode oplevelser med den gode service, lÊkre mad og fÞlelsen af velkomst. DesvÊrre var dette ikke tilfÊldet i går, den 30. august, hvilket var meget skuffende, da jeg havde valgt jeres sted som lokalitet til endnu en mindre personalebegivenhed.

Modtagelsen var nÊrmest ikke eksisterende – der blev ikke budt velkommen med smil eller lignende. Vi blev henvist til det bord, som blev peget ud, og vi satte os som det eneste selskab inde i lokalet. Selvom I naturligvis ikke kan kontrollere dette, gav det os en fornemmelse af, at vi var til besvÊr, fordi vi foretrak at sidde indendÞrs fremfor udenfor med de andre gÊster. Det var tydeligt, at det ville have vÊret lettere for personalet, hvis vi havde valgt at sidde udenfor.

Overraskende nok var servicen faktisk bedre fra de to personer fra kÞkkenet, som serverede vores retter. Her kommer det virkelig svage punkt for mig: Jeg havde medbragt en medarbejder, som er yderst krÊsen og kun kunne lide pomfritter på menukortet (dette er hendes personlige problem, og som sådan ikke jeres). DesvÊrre var der ingen muligheder for hende at bestille pasta fra bÞrnemenuen, selvom vi tilbÞd at betale 2-3 gange prisen for denne mulighed. Begrundelsen var, at hvis de tillod det for os, ville alle gÊster Þnske det samme. Undskyld mig, men hvad? Ud over vores bord var der kun et andet bord besat, og hvis alle gÊster ville have pasta, så havde de nok valgt et andet sted at spise. Dette fÞrte til, at hun valgte en dessert som sin hovedret. Jeg må indrÞmme, jeg er overrasket over, at der ikke kunne findes en mere imÞdekommende lÞsning på dette problem.
Jeg henvendte mig ligeledes til den leder der havde aftenen, da jeg helt Êrligt tÊnkte der var tale om en misforståelse.

Jeg håber inderligt, at I vil tÊnke over dette i fremtiden. Det er Êrgerligt, hvis den sidste rest af gÊstfrihed ikke håndteres bedre. Jeg er nu i tvivl om, hvorvidt vi vil vÊlge jeres sted igen i fremtiden eller anbefale det til andre.

2023幎8月30日

Elendig!

Elendig service, elendig mad, vi bestilte 4 gange den fulde pakke, det var smagslÞst. Tror ikke vi har vÊret mere skuffet. Tilmed på min fÞdselsdag!
Det mest positive ved dette besÞg, kaffen var varm!!
Ikke et besÞg vÊr.

2023幎6月2日

Magen til kundebehandling

Jeg skulle have nogle drinks m.v. I går d. 19-06-2023, cirka klokken: 16:35 og fremad..

Jeg må Êrligt erkende, og jeg taler for os alle tre som var på besÞg, at aldrig har jeg oplevet en så uforskammet kundeservice.

For det fÞrste ankommer vi, og der venter vi pÃ¥ at en tjener tager kontakt. Vi stÃ¥r lige ved siden af hvor to tjenere er i gang med at ordne en bestilling. Da der gÃ¥r 5 minutter, sÃ¥ fortÊller jeg at vi godt vil have et bord til tre, hvor han undskyldte fordi at han ikke opfangede at vi ville spise hos dem. Jeg sagde det er er ok, og at vi spiser uden for. Han fortÊller at en tjener kommer ned til os om lidt

Han giver os menu kort mv. ned til bordet, og der sidder vi i 20 minutter, indtil jeg går op med menekortene og siger at vi godt vil have noget at drikke (et glas vin). Han svare utroligt flabbet igen, at der kommer en tjener om lidt - og her er der altså gået 20 minutter.

Vi beslutter os for at give dem 5 minutter mere. Da det ikke sker med nogen service, så rejser vi os og går.

Jeg bil aldrig, som i aldrig sÊtte mine ben hos jer igen. Verdens dårligste service må jeg bare erkende. Havde de to engelsktalende tjenere vÊret i min butik, så havde de fået en fyreseddel med det samme. SÊrligt manden var den med ansvaret for at tingene kÞrte - hvilket det ikke gjorde. I har vitterligt spildt 30 minutter af mit liv, som jeg ikke får igen. Godt i havde 7-eleven ved siden af, så kunne jeg da spare pengene der, mens jeg ventede på at tage fint ud at spise senere på dagen.

I skulle virkelig skamme jer for sådan en betjening.. 5 minutter uden at blive betjent, og 25 minutter efter man selv måtte tage kontakt - så tak for 30 minutter af dårlig behandling.

Hvis muligheden for 0 stjerner var der, så havde i fået det.

2023幎5月19日
5぀星のうち1の評䟡

MÊrkelig italiensk servitrice og dÃ¥rlig

MÊrkelig italiensk servitrice og dårlig opfÞrsel!
KÞbte et tilbud via Early Bird special. Ankom til stedet og bestilte nogle drikkevarer til at begynde med da vores bord endnu ikke var klar til os. Da vi endeligt fik lov til at sidde ventede vi en hel time på maden da vi fik at vide at kÞkkenet skulle lukke om et kvarters tid! Servitricen var ikke opmÊrksom på os. Men hun havde travlt med at kramme en af sine kollega ude i kÞkkenet. Maden var dog rigtigt lÊkker og drinksene var også super lÊkre! Vi, mine veninder og jeg, var også de eneste farvede gÊster til stedet!
Det gjorde oplevelsen lidt dårlig selvom vi var i tophÞjt humÞr!

2022幎12月1日

en super oplevelse

jeg fik serveret en menu bestående af 10 små retter. Alle var sÊrdeles delikate kreative og opfindsomme.
Det har vÊret den bedste oplevelse jeg nogen sinde har fået på en restaurant i Danmark eller i udlandet.

Prisen var rimelig og servicen helt i top, af en smilende engelsk talende polsk pige

2022幎5月23日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ