Absolut dejligt smÞrrebrÞd
Absolut dejligt smÞrrebrÞd, betjeningen i top, dejlige omgivelser - desvÊrre er prisen i den meget hÞje ende. Lidt billigere og de ville ha gået 5 stjerner
God betjening og nok Danmarks bedste burger.
Aldrig aldrig har jeg fÃ¥et sÃ¥ RINGE en Wienerschnitzel, den var paneret sort og ubehagelig TÃR, gad vide hvad slags kÞd det var lavet afð€· det var i hver fald ikke kalvekÞd ð€® sÃ¥ der kommer vi ALDRIG til at spise igen.
Tak for dejlig mad og super service
Super service & lÊkkert mad.
Vi fik frikadeller med kartoffelsalat, samt smÞrrebrÞd. Flot anrettet, smagte fantastisk.
Kan varmt anbefale restaurant Dokken.
Altid virkelig lÊkker mad og super betjening hele sommeren og nu en ekstra stor stjerne for deres nytårs menu. Den var fantastisk.
Winersnitsel den havde fået for meget panering og så var den frittyret for meget så den var så hård hele vejen rundt,var ikke pengene hver.
Vi bestilte fiske fileter med promfitter,
Meget kedeligt pap agtigt, smagte for meget af fisk. SÞd venlig betjening.
God mad - en historisk bygning med unik indretning. Super betjening og dejlig mad til fornuftige priser. Tak for mad, Karsten!
Vi fik til frokost smÞrrebrÞd og stjerneskud som var bestilt på forhånd. Maden var ok. Men betjeningen var ikke god. Da vi skulle bestille drikkevarer fik vi ikke en drinkkort, men fik at vide de havde det som andre restauranter på Þen. Så i stedet for evt. at bestille noget specielt, måtte vi bestille noget vi kendte. Da vi betalte fik vi endu en flabet bemÊrkning på vejen.
Meget hyggelig travl restaurant. Fik min sommers bedste helstegte rÞdspÊtte med SamsÞ kartofler og smÞrsauce. De andre i selskabet fik store lÊkre stjerneskud og stegt flÊsk med persille sauce. Priserne er mere end bare rimelige. Hurtig kvik betjening.
Kunne vÊre lÊkkert med Bourgogne glas, når man bestiller en hel flaske og ikke skulle drikke den af hvidvinsglas.
vi var der på tur på vandet med 80 andre og ale skulle have burger de var super gode og kom med drikke vare med det samme og priser var okey maden var perfekt