䌁業情報

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち3の評䟡

TrÊls oplevelse med Fish and Chips

Vi var tre gutter, der spiste sÞndag aften pÃ¥ Restaurant Luna, som i Þvrigt ligger helt fantastisk og har en super fed stemning. To af os bestilte fish and chips, mens den tredje fik en burger – som i Þvrigt var helt i orden. De to portioner fish and chips var desvÊrre under forventning: der var nÊsten ingen fisk, men til gengÊld et tykt lag dej, som ikke var ordentligt bagt. Personalet var til gengÊld yderst venlige og imÞdekommende. Jeg formoder, at kÞkkenet bare havde en dÃ¥rlig dag pÃ¥ kontoret.

2025幎10月26日
5぀星のうち5の評䟡

Seks stjerner til Luna. En super oplevelse.

Er på weekendophold i Lemvig og besÞgte Restaurant Luna på havnen en lÞrdag aften.
Vi (2 personer) fik en super dejlig oplevelse og vil anbefale stedet.
Vi fik en dejlig mÞr oksemÞrbrad, kÊmpe bagt kartoffel og fri salatbar. Det hele krydret med en god rÞdvinssovs som var glutenfri, da alle sovse her er lavet på majsmel.
Da den ene iys har cÞliaki (tåler ikke gluten), var personalet ekstra omhyggelig på dette område. BrÞdet blev udskiftet med en skål gode oliven. Vinen blev valgt. En lÊkker Italiensk Chiaro di Luna - Primotivo
Vi sad ved det store glasparti ud mod havnen og nÞd at mÞrket sÊnkede sig mens vi spiste.
Personalet var en oplevelse i sig selv. HjÊlpsomme, flinke, meget smilende, meget opmÊrksomme og rare.
Ialt en super-oplevelse og til mere en Trustpilots fem stjerner.
Seks stjerner herfra.
⭐⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎9月20日

Sublimt kÞkken

Sublimt kÞkken.

Vi oplevede et let forvirret, dog super sÞdt, tjener-personale, der fik kludret lidt i hvad man kunne bestille. Men et kÞkken der leverede meget lÊkker mad og super god service.

Vi havde et lille barn med, der endnu ikke kunne spise fra menuen. Kokken lavede de lÊkreste små serveringer med kogte grÞntsager og tjekkede flere gange ind under måltidet for at spÞrger til maden.

Maden var virkelig god! Både det på og uden for menuen.

Mange tak!

2025幎7月6日

Alt var perfekt

Vi oplevede en utrolig hjÊlp og rådgivning med menu og borddekoration i forbindelse med vores guldbryllup. Alt var nÞje afstemt efter farverne på min kones brudebuket.
Maden var fuldstÊndig perfekt tillavet og smukt anrettet.
Kort og godt: En perfekt oplevelse som blev rost af samtlige gÊster.
Tusind tak!

2025幎6月14日

Konfirmation

Jeg har lige afholdt min datters konfirmation dernede. Hele vejen gennem forlÞbet har der vÊret en god dialog med stedet og her på selve dagen har alt bare kÞrt som smurt, personaltet omstillede sig hurtigt til Êndringer og der manglede aldrig noget på bordene.
Kan kun anbefale at afholde arrangementer på stedet

2025幎5月10日
5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥rlig oplevelse !

DÃ¥rlig oplevelse !
Stresset personale, veklager sig til os fordi de får travlt. Bestiller forretter, fÞrste forret kommer 10 min. FÞr anden. Dvs. vi spiser hver for sig. ForsÞger at bestille en flaske vin til forretten. Den kommer til hovedretten. Vi spiste to forretter hver for sig iden vin.
Hovedret elendig, scener i kÞd og fisk indbagt i alt for meget dej. Uspiselig.
Havde gavekort med dom åbenbart var en måned efter udlÞb. Den nÊgtede de at modtage. En virkelig dårlig oplevelse og kommer ikke igen.
De kunne have solgt os to flasker vin men sad som sagt uden vin igennem to separate forretter. BLIV VÆK!

2024幎9月20日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ