Restaurant Madern

Trustpilot にアクセスしおいただき、ありがずうございたす。残念ながら、この䌁業のりェブサむトが閉鎖されたため、こちらにレビュヌを曞くこずはできなくなりたした。ご質問がありたしたら、ご遠慮なくお問い合わせください。

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Heerlijk menu thuisbezorgd, verrassend en met aandacht voorbereid. Een hele mooie en leuke beschrijving zit er bij, hoe je alle onderdelen het beste even kan verwarmen, afmaken en je bord op kan make... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Culibox besteld, eten was zeer goed van kwaliteit. De tijd van opwarmen klopte niet helemaal, het was nog lauw. Zelf nog wat langer opgewarmd en toen was het perfect! Voldoende garnituren, goede porti... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

De doos vol verrassingen werd keurig op tijd bezorgd. Heerlijk eten. Wel zelf nog alles opmaken, maar dat heeft ook iets gezelligs met elkaar. Keurige, uitgebreide informatie toegevoegd. Elk onderdeel... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We hebben al eerder een bestelling gedaan bij Madern. En ook deze keer was het eten echt heerlijk! Madern, bedankt! We zullen zeker vaker een een bestelling doen! Ps kleine opmerking: de carpaccio... もっず芋る

䌁業情報

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Heerlijk uit eten in eigen huis

We hebben heerlijk genoten van de culibox. Er waren weer andere gerechten te bestellen, en ook deze waren weer super lekker! Culibox is gezellig een avondje ‘uit eten’. De voorbereiding is niet moeilijk , het ziet er erg mooi uit en de smaak is super!!
1 nadeel: veel afval. Maar dat kan in deze tijd haast niet anders.
Dus echt een aanrader!

2021幎3月18日
5぀星のうち5の評䟡

Beste culi-box om thuis de restaurant ervaring na te bootsen !

Van verschillende aanbieders een “ make away culi box” geprobeerd, maar nergens zo goed als bij Madern ! Super verzorgd, heldere uitleg, mooie verse producten, goede smaken en uitstekende prijs-kwaliteits verhouding ! Absoluut een topper.
Verder zijn ze goed bereikbaar en ook zichtbaar en actief op Socials.

2021幎3月17日

Top!

Wij hebben met Valentijnsdag de Culibox besteld. Vooraf hadden we zelf wat kleine hapjes gemaakt en daarna de drie gangen met de handleiding opgemaakt.
Super smaakvol en leuk om te doen. We gaan zeker weer bestellen en als het weer kan gaan we snel een keer langs.

2021幎2月17日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス