レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Dejlig restaurant med rigtig flinke og sÞde medarbejdere. Vi kom lige forbi og skulle have noget at spise og det fortrÞd vi bestemt ikke. Vi gik derfra med varme hjerter og fik endda en sludder med ej... もっず芋る

Rigtig god betjening fra alle medarbejdere, og maden var meget lÊkker (pasta, salat, kÞd og souvlaki), hjemmelavet dyp og ikke mindst en virkelig lÊkker champignon sovs. Stilrent lokale med dÊmpet rol... もっず芋る

Betjeningen var sÞd og venlig, og ved de andre borde sÃ¥ pizzaerne og burgerne ud til at vÊre gode, men vi bestilte stjerneskud -og det skulle vi aldrig have gjort! Ringeste stjerneskud nogensinde. De... もっず芋る

Det er altid svÊrt at finde en restaurant til en skÞn flok specialelever - menukortet skal ramme bredt. Vi skal helst sidde sammen. Og priserne skal ikke vÊre for hÞje
og jo: ikke for meget larm. Jeg... もっず芋る

4.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

Bestilte to pizzaer fra Tullio til at tage med hjem

Bestilte to pizzaer fra Tullio til at tage med hjem. Da vi kommer for at hente dem efter aftalt tid kunne det ses, at der var travlt. Vi får pizzaerne efter kort venten. Da vi kommer hjem kan det ses, at de ikke havde fjernet, hvad der var Þnsket, men var aftalt, og kunne ses på bestillingsnoten.

Ca. en times tid efter at have spist maden begyndte den ene af os at få ubehag og irritation i maven, mens det fÞrst kom senere hos den anden.

Det er desvÊrre ikke fÞrste gang, at vi oplever dette, hverken med fejl i ordren eller ubehag som fÞlge af at have spist pizza fra Tullio, men tÊnker det for vores vedkommende kommer til at vÊre sidste gang, at vi bestiller fra Tullio, da vi ikke Þnsker flere gener som fÞlge af mad fra dem.

Øv det skulle ende sÃ¥dan, da vi ellers var glade for Tullios mad de mange gange vi tidligere har fÃ¥et mad fra dem, men blot ikke har vÊret sÃ¥ heldige de sidste 3 gange.

2024幎7月31日
自発的なレビュヌ

Betjeningen var sÞd og venlig

Betjeningen var sÞd og venlig, og ved de andre borde så pizzaerne og burgerne ud til at vÊre gode, men vi bestilte stjerneskud -og det skulle vi aldrig have gjort! Ringeste stjerneskud nogensinde. Den dampede fisk var rå i midten og det så sindssygt kedeligt ud. Helt almindelig toastbrÞd, ikke en eneste skive agurk eller tomat og blot en enkelt gennem-grillet grÞn asparges ved siden af! Meget kedelig omgang. Smagte af Thousand Island dressing!
Fik 10 % på regningen pga den rå fisk, men slet ikke det vÊrd.

2024幎7月31日

Vi har netop vÊret på Tuillo i RÞnde

Vi har netop vÊret på Tuillo i RÞnde.
Det var en rigtig god, ja, ekstrem god oplevelse.
Vi vil selvfÞlgelig fremhÊve maden,
men og de 2 super fantastiske unge tjenere Alma og Lucas som gjorde deres allerbedste på en meget travl aften.
De var smilende, hjÊlpsomme og informerende, og vi nÞd faktisk ( vi bad om) at vente lidt med hovedretten.
Ejeren som også er kokken lavede super god mad, som de unge mennesker serverede.
Super godt klaret til hele teamet på en meget travl aften.
Vi vender helt sikkert tilbage på vores nÊste tur.
Janne og Jens Astrup

2024幎7月25日
自発的なレビュヌ

Virkelig god og velsmagende mad!

Min datter og jeg spiste der i dag - fik forskellige retter mad. Det blev serveret rygende varmt på samme tid og var fantastisk velsmagende!
Smilende og serviceminded personale og så er det altså bare en virkelig hyggelig restaurant at vÊre i!

PS. Altid en fornÞjelse at komme der :-)

2024幎6月13日

Aldrig igen!

Vi har idag bestilt mad fra Tullio for at fejre i vores lille familie at min mand har fået nyt arbejde.
Vi bestilte:
- nachos med salsa, creme fraiche og dip
- pommes med to slags dip
- bÞrne nuggets med to slags dip
- brÞd med to dip
- spring Roll med samosa med dip
- tullio special tallerken med 3 slags dyppelse
Sendt fra min iPhone

Vi fik:
- nachos med KYLLING salsa, creme fraiche (så det kunne jeg som vegetar jo så ikke spise)
- pommes UDEN dip
- bÞrne nuggets UDEN dip
- brÞd med to dip
- spring Roll med samosa UDEN dip
- tullio special tallerken med TO slags dyppelse

Desuden smagte både forårsruller og samosa af absolut ingenting. Det er virkelig det dårligste mad jeg har fået lÊnge. Det er klart at kyllingen på nachos var den stÞrste fejl men manglen på dyppelse når der er så meget mad der krÊver dyppelse er simpelthen også piv elendig. Jeg er virkelig skuffet og ked af at en glÊdelig begivenhed i vores lille familie skulle ÞdelÊgges med dårlig mad. Vi prÞver at holde stemningen oppe her hjemme og vil på det kraftigste opfordre jeg til
1. At sÞrger for at folk i fremtiden får det de bestiller
2. At smag matcher prisniveau for udfra hvor piv ringe maden var kunne priserne da bestemt mÊrkes i pengepungen! NÃ¥r man fÃ¥r mad pÃ¥ McDonald’s ved man jo godt der er en grund til at det er billigt. NÃ¥r man betaler 400 kr. for den mÊngde mad, forventer man sgu bare en smule kvalitet.

Nej tak for mad

2024幎2月9日
自発的なレビュヌ

Vi havde fornÞjelsen at spise på

Vi havde fornÞjelsen at spise på Restaurant Tullio i RÞnde sÞndag d. 27/8 2023.
Vi blev godt modtaget og kunne med det gode vejr sidde udendÞrs.
Vi fik en special tallerken med spÊndende specialiteter på, og en frokost burger. Det specielle/servicemindede var at vi fik tilbudt at vi kunne dele begge retter.. dvs en special tallerken til forret og derefter en halv Burger til hver.
Fantastisk velsmagende mad og en udsÞgt service.
Vi kommer helt sikkert igen
Vh. Marianne og Allan
Vejle