Dejlig restaurant med rigtig flinke og sÞde medarbejdere. Vi kom lige forbi og skulle have noget at spise og det fortrÞd vi bestemt ikke. Vi gik derfra med varme hjerter og fik endda en sludder med ej... ãã£ãšèŠã
Rigtig god betjening fra alle medarbejdere, og maden var meget lÊkker (pasta, salat, kÞd og souvlaki), hjemmelavet dyp og ikke mindst en virkelig lÊkker champignon sovs. Stilrent lokale med dÊmpet rol... ãã£ãšèŠã
Betjeningen var sÞd og venlig, og ved de andre borde sÃ¥ pizzaerne og burgerne ud til at vÊre gode, men vi bestilte stjerneskud -og det skulle vi aldrig have gjort! Ringeste stjerneskud nogensinde. De... ãã£ãšèŠã
Det er altid svÊrt at finde en restaurant til en skÞn flok specialelever - menukortet skal ramme bredt. Vi skal helst sidde sammen. Og priserne skal ikke vÊre for hÞjeâŠog jo: ikke for meget larm. Jeg... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Bestilte dagens perfekte ret
Bestilte dagens ret, det var oksefilet som var perfekt grillet, stegte kartofler og god sovs.
Serveret af venligt personale.
Rib-eyes ramt helt rigtigt.
Selv om der var drÞn travlt fik vi god betjening.
Forretten var der ikke sparet på, selv om den er i den billigere ende sammenlignet med andre.
Alle 3 rib-eyes var ramt lige i skabet.
Ikke noget at sÊtte en finger på til en fornuftig pris.
Bestilte to pizzaer fra Tullio til at tage med hjemâŠ
Bestilte to pizzaer fra Tullio til at tage med hjem. Da vi kommer for at hente dem efter aftalt tid kunne det ses, at der var travlt. Vi får pizzaerne efter kort venten. Da vi kommer hjem kan det ses, at de ikke havde fjernet, hvad der var Þnsket, men var aftalt, og kunne ses på bestillingsnoten.
Ca. en times tid efter at have spist maden begyndte den ene af os at få ubehag og irritation i maven, mens det fÞrst kom senere hos den anden.
Det er desvÊrre ikke fÞrste gang, at vi oplever dette, hverken med fejl i ordren eller ubehag som fÞlge af at have spist pizza fra Tullio, men tÊnker det for vores vedkommende kommer til at vÊre sidste gang, at vi bestiller fra Tullio, da vi ikke Þnsker flere gener som fÞlge af mad fra dem.
Ãv det skulle ende sÃ¥dan, da vi ellers var glade for Tullios mad de mange gange vi tidligere har fÃ¥et mad fra dem, men blot ikke har vÊret sÃ¥ heldige de sidste 3 gange.
Betjeningen var sÞd og venlig
Betjeningen var sÞd og venlig, og ved de andre borde så pizzaerne og burgerne ud til at vÊre gode, men vi bestilte stjerneskud -og det skulle vi aldrig have gjort! Ringeste stjerneskud nogensinde. Den dampede fisk var rå i midten og det så sindssygt kedeligt ud. Helt almindelig toastbrÞd, ikke en eneste skive agurk eller tomat og blot en enkelt gennem-grillet grÞn asparges ved siden af! Meget kedelig omgang. Smagte af Thousand Island dressing!
Fik 10 % på regningen pga den rå fisk, men slet ikke det vÊrd.
Det er altid et besÞg hver at komme pÃ¥âŠ
Det er altid et besÞg hver at komme på tullio.
Rigtig god mad altid varmt når det bliver serveret.
Rigtig sÞd personale som altid holder hovedet koldt selvom der er stravlt.
Vi har netop vÊret på Tuillo i RÞnde
Vi har netop vÊret på Tuillo i RÞnde.
Det var en rigtig god, ja, ekstrem god oplevelse.
Vi vil selvfÞlgelig fremhÊve maden,
men og de 2 super fantastiske unge tjenere Alma og Lucas som gjorde deres allerbedste på en meget travl aften.
De var smilende, hjÊlpsomme og informerende, og vi nÞd faktisk ( vi bad om) at vente lidt med hovedretten.
Ejeren som også er kokken lavede super god mad, som de unge mennesker serverede.
Super godt klaret til hele teamet på en meget travl aften.
Vi vender helt sikkert tilbage på vores nÊste tur.
Janne og Jens Astrup
Utrolig lÊkker frokost vi fik ð
Rigtig god mad og serveret med et smil
Rigtig god mad og serveret med et smil. Kan varmt anbefales
Min familie og jeg fejrede min sÞns 11âŠ
Min familie og jeg fejrede min sÞns 11 års fÞdselsdag.
Maden er i sÊrklasse. Virkelig lÊkker.
Fin betjening med et glimt i Þjet.
Virkelig god og velsmagende mad!
Min datter og jeg spiste der i dag - fik forskellige retter mad. Det blev serveret rygende varmt på samme tid og var fantastisk velsmagende!
Smilende og serviceminded personale og så er det altså bare en virkelig hyggelig restaurant at vÊre i!
PS. Altid en fornÞjelse at komme der :-)
Super betjening og god mad.âŠ
God mad i pÊne portioner til rimelig pris. Super betjening af den unge dame, virkelig et + til stedet.
BesÞgte Tullio med vores seniorklub dâŠ
BesÞgte Tullio med vores seniorklub d 25. April - 20 personer. Alt fungerede perfekt, lige fra booking, bestilling af mulig menu til selve besÞget.
Dejlig, velsmagende mad. God service fra personalet.
Alt i alt en god oplevelseâŠ
Aldrig igen!
Vi har idag bestilt mad fra Tullio for at fejre i vores lille familie at min mand har fået nyt arbejde.
Vi bestilte:
- nachos med salsa, creme fraiche og dip
- pommes med to slags dip
- bÞrne nuggets med to slags dip
- brÞd med to dip
- spring Roll med samosa med dip
- tullio special tallerken med 3 slags dyppelse
Sendt fra min iPhone
Vi fik:
- nachos med KYLLING salsa, creme fraiche (så det kunne jeg som vegetar jo så ikke spise)
- pommes UDEN dip
- bÞrne nuggets UDEN dip
- brÞd med to dip
- spring Roll med samosa UDEN dip
- tullio special tallerken med TO slags dyppelse
Desuden smagte både forårsruller og samosa af absolut ingenting. Det er virkelig det dårligste mad jeg har fået lÊnge. Det er klart at kyllingen på nachos var den stÞrste fejl men manglen på dyppelse når der er så meget mad der krÊver dyppelse er simpelthen også piv elendig. Jeg er virkelig skuffet og ked af at en glÊdelig begivenhed i vores lille familie skulle ÞdelÊgges med dårlig mad. Vi prÞver at holde stemningen oppe her hjemme og vil på det kraftigste opfordre jeg til
1. At sÞrger for at folk i fremtiden får det de bestiller
2. At smag matcher prisniveau for udfra hvor piv ringe maden var kunne priserne da bestemt mÊrkes i pengepungen! NÃ¥r man fÃ¥r mad pÃ¥ McDonaldâs ved man jo godt der er en grund til at det er billigt. NÃ¥r man betaler 400 kr. for den mÊngde mad, forventer man sgu bare en smule kvalitet.
Nej tak for mad
En rigtig god oplevelse god og venligâŠ
En rigtig god oplevelse god og venlig betjening maden var rigtig dejlig sovsen var perfekt , kunne godt have vÊret lidt mere haha, og dejligt med brÞd og dyppelse når man kommer, vi kommer igen
Vi har spist flere gange der og hentetâŠ
Vi har spist flere gange der og hentet pizzaer, det har altid vÊret lige i skabet ! Deres pizzaer er rigtig gode
Min kÊreste fik desvÊrre madforgiftningâŠ
Min kÊreste fik desvÊrre madforgiftning af pizzaen han bestilte. Super Êrgerligt, da maden ellers var god, men vi kommer nok ikke til at bestille der igen. Han roste dog for servicen, da han skulle hente maden.
Vi havde fornÞjelsen at spise pÃ¥âŠ
Vi havde fornÞjelsen at spise på Restaurant Tullio i RÞnde sÞndag d. 27/8 2023.
Vi blev godt modtaget og kunne med det gode vejr sidde udendÞrs.
Vi fik en special tallerken med spÊndende specialiteter på, og en frokost burger. Det specielle/servicemindede var at vi fik tilbudt at vi kunne dele begge retter.. dvs en special tallerken til forret og derefter en halv Burger til hver.
Fantastisk velsmagende mad og en udsÞgt service.
Vi kommer helt sikkert igen
Vh. Marianne og Allan
Vejle
Tak for dejlig mad
Tak for dejlig mad, alt hjemmelavet og af gode rÃ¥varer, lige noget for mig ð€ betjeningen var i top ðð»
Super lÊkker mad og fin service
Super lÊkker mad og fin service. Vi holdt en 20 års fÞdselsdag, selv om ingen kunne spise dessert kom vÊrten med en lille stykke brownie med stjernekaster i og en cola. Det er fin service.
Velsmagende mad til alle og super betjening
Vi var 6 personer, som bestilte flere forskellige retter. ALT var SÃ
godt og lÊkkert tilberedt og det smagte fantastisk.
SÞd og smilende betjening - med en utrolig hukommelse ðð
Alt i alt de bedste anbefalinger herfra!