Restaurant Under Uret レビュー 121

TrustScore 5段階評価の1.5

1.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Vi bestile bord til 6 og fik et firemandsbord. Chefen Karin stillede 3 gange brugt service fra andre borde på vores bord. Tjenerne var meget stressede. Der var meget larm. Fiskefiletterne var de dårli... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Væmmeligt at se hvordan ejeren nægter at følge loven! Bortviser folk pga de er fritaget for at bære mundbind og pudser politiet på ældre mennesker, fordi han åbenbart selv er for stor en kujon! Meget... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Minimale "madder" til omkring en 40 kr. i råvare pris. Jeg fik industri fiskedeller, med et dukkehus glas med remo og en kvart citron. Mine veninder fik de mindste portioner vi nogensinde har været ud... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Første besøg på denne hyggelige frokostrestaurant. Profesionel og venlig betjening. Godt spisekort suppleret med dagens smørrebrød, forloren hare og lever. Fornuftige priser. Vandbakkelse til dessert.... もっと見る

1.5

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Dejligt sted

Altid oplevet god service når jeg har været der, fået god mad hver gang og høflig betjening.
Deres kylling burger er en ting jeg kan råde jer til og prøve 😁
Deres Aioli er også en af de bedste jeg har smagt

5つ星のうち5の評価

Rigtigt godt sted at spise god mad og…

Rigtigt godt sted at spise god mad og godt personale. Hvis man kigger på de dårlige anmeldelser der ligger omkring denne dato og ca 1 uge tilbage kan de ikke tages seriøst, da det er en gruppe på 16 der vil ind og de var fritaget fra at bære mundbind. De kommer 16 og må max sidde 10 sammen og forstår ikke regler og hvorfor de bliver afvist. Tænker ikke på folkesundhed men kun på at skabe ballade.😡

5つ星のうち5の評価

Næsten som at komme hjem til caféerne i Valby

Jeg er nytilflyttet Svenborg, og jeg kommer jævnligt på Under Uret, det udendørs i sommers, som indendøre her i efteråret, det er næsten ligesom at være hjemme i København :-)

Gode brunch tallerkner, lækre lette retter, og et godt udvalg i drikkevarer, her ikke mindst de lokalt bryggede øl.

Jeg har kun oplevet en god og varm betjening, tjenerne er altid søde og smilende..

Under Uret er også et fint sted at Date

レビューの対象になっている企業の方へ