レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har lÊnge Þnsket mig et rigtigt vÊkkeur i stedet for, at bruge min mobil til det... Samt fÃ¥ min mobil ud af mit sovevÊrelse... Og sÃ¥ med det beroligende lys, samt lyden pÃ¥ vÊkkeuret er fantastisk.. o... もっず芋る

Hurtig levering. Jeg kÞbte vÊkkeuret, men har kun brugt det i kort tid - indtil videre lever det op til mine forventninger og jeg er glad for mit kÞb.

Hurtig levering og super godt produkt. SolopgangsvÊkkeuret er nemt at bruge og dejligt at vågne til.

Jeg har prÞvet flere - ogsÃ¥ dyrere- wake up lamps fra bl.a. Phillips, men Restlys , sunRise wake up lamp er den bedste, jeg har haft. Virkelig eksklusiv og smuk og vigtigst af alt, intuitiv og let at... もっず芋る

䌁業情報

1. eコマヌス サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Restly – dit univers for bedre sÞvn, dybere velvÊre og et sundere liv. Vi tror pÃ¥, at ro, hvile og balance er nÞglen til et stÊrkt og sundt sind. Derfor har vi samlet de bedste produkter inden for sÞvnoptimering, stresshÃ¥ndtering og holistisk velvÊre. Fra luksuriÞse puder og beroligende dufte til innovative sÞvnteknologier – alt er nÞje udvalgt til at give dig den bedste oplevelse. Vores mission? At hjÊlpe dig med at finde ro i en travl verden. Vores filosofi? Kvalitet, innovation og naturlig balance. Vores lÞfte? Produkter, du kan stole pÃ¥ – fordi din sundhed fortjener det bedste. Tag en dyb indÃ¥nding. Slap af. Du er i gode hÊnder. Restly - BRIGHTER NIGHTS - BETTER DAYS.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

36件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Har lÊnge Þnsket mig et rigtigt vÊkkeur

Har lÊnge Þnsket mig et rigtigt vÊkkeur i stedet for, at bruge min mobil til det... Samt få min mobil ud af mit sovevÊrelse... Og så med det beroligende lys, samt lyden på vÊkkeuret er fantastisk.. og det gik hurtigt med at bestille det, inden det allerede kom leveret lige til dÞren...

2026幎4月11日

SuverÊn vinder

Jeg har prÞvet flere - også dyrere- wake up lamps fra bl.a. Phillips, men Restlys , sunRise wake up lamp er den bedste, jeg har haft. Virkelig eksklusiv og smuk og vigtigst af alt, intuitiv og let at bruge og indstille. Jeg behÞvede ikke at bruge manualen. Lydene og lÊkre og lysdÊmpningsknapperne er fantastiske at have. Så kan man også dÊmpe lyset i displayet, så det lys ikke generer om natten. Andre wake up lamps har haft irriterende lyde, meget kunstig fuglesang og uharmoniske ringetoner. De her 30 styks er gode , rare og naturlige. Man kan også bruge lampens lyde til indsovning, da der bl.a. er brun stÞj/ hvid stÞj indbygget. Kan ikke lure, om Restlys lampe er firmaets eget brand, for jeg har set andre webshops sÊlge lamper, der ligner den her på en prik, men det er selvfÞlgelig underordnet. Prisen var meget fair 499 for så god en kvalitet.

2026幎2月27日

Kanon kundeservice

Jeg bestilte en aromalampe hos Restly, som jeg så meget frem til at modtage. Men der gik en uge, og der var stadig ikke nyt noget om min pakke.
Jeg skrev en mail, og fik et hurtigt svar tilbage om at de ville kigge efter min pakke på lageret, da den var blevet registreret i forsendelsessystemet. De vendte hurtigt tilbage, og sendte min pakke kort tid efter. - Den havde forputtet sig, og som et "undskyld forsinkelsen" havde de endda sendt en gave med.

Jeg er sikker på, at det blot er mig der har vÊret uheldig, men på trods af det har jeg kun gode ting at sige.
En kanon kundeservice, som også efterfÞlgende tjekker op på at alt er som det skal vÊre med den (nu) modtaget pakke :)

2026幎1月12日

Meget tilfreds

Hurtig levering og er meget glad for uret, det har virkelig hjulpet mig med at vÃ¥gne nemmere og bedre. Det eneste er at uret lyser om natten, som kan vÊre forstyrrende, men dÊkker det bare😊⭐ meget tilfreds

2025幎12月8日
自発的なレビュヌ

Jeg har ikke modtaget noget endnu

Jeg har ikke modtaget noget endnu. Så at bede om en anmeldelse synes prÊmaturt. Bestilte for en uge siden, så ikke ligefrem ekspedit levering.
Opdatering. Jeg har nu modtaget uret. Jeg har fået god kundeservice og har derfor opgraderet min anmeldelse.

2025幎11月26日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。