This is hands down my favourite site to buy from. The prices are genuinely the best, and delivery only takes a few days. I was sceptical at first, but this is the real deal, and it actually works. Get... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
After initially not receiving my package, with no response on my emails, I finally got to reach them through their new chat service on the website. I got a replacement for my order right away. E... もっと見る
We hebben hier inmiddels meerdere keren besteld. De producten werken goed en de levering is altijd snel en netjes. Normaal gesproken schrijf ik eigenlijk nooit reviews, maar deze keer maak ik gra... もっと見る
Guter Händler, jedoch könnte die Website ein wenig überarbeitet werden. Springt immer wieder auf Holländisch zurück. Lieferung ist nach Deutschland kein Problem, dauert meist 3 Tage bis das Paket... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 83%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Geweldige dienst!
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop…
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij Retalabs. De producten zijn precies zoals beschreven en de levering was snel.
Het werkt echt super goed en snelle…
Het werkt echt super goed en snelle levering ook de producten zijn ook goed en goede kwaliteit!
Echt een aanrader
Snelle levering goede service
Snelle levering goede service, kan niet wachten om te beginnen!
Snelle levering en de producten doen…
Snelle levering en de producten doen hun werk uitstekend
De verzending was makkelijk om te…
De verzending was makkelijk om te regelen maar kwam ook snel aan! Producten waren goed en klopte met wat ik had besteld.
Ik ben blij dat ik bij Retalabs heb besteld.
Erg tevreden
Erg tevreden, snelle verzending , prima producten. Als iets niet duidelijk is helpt de klantenservice heel vriendelijk.
Al met al Top👌
Goede kwaliteit
Ontzettend snelle levering, klantenservice was enorm goed, en de producten zijn goed
Snelle levering! Net begonnen met retatrutide! Ben super exited om het te testen, hoor heel veel goede verhalen om me heen van vrienden. Lets go!! 💪🏼 summer body is coming my way!
Amazing product!
Amazing product!! More than happy with this !! Would recommend it to everyone 🩷🧘🏽♀️
Hele fijne producten
Hele fijne producten, snelle verzending en goede communicatie super fijn!
Top producten!
Top producten!
Zeer content en blij mee.
Dit is dus iets wat oprecht werkt!
Ik kan Retalabs niet genoeg aanbevelen
Ik kan Retalabs niet genoeg aanbevelen. De producten zijn topkwaliteit en de prijzen zijn zeer redelijk.
Retalabs heeft een geweldige selectie…
Retalabs heeft een geweldige selectie aan producten en de verzending was super snel. Ik kom zeker terug voor meer!
Had eerst alleen de ghkcu en reta…
Had eerst alleen de ghkcu en reta gebruikt en was daar al zeeeer tevreden over! Haar groeit goed, skin is glowing en ben 12kg afgevallen sinds 5 mei. Nu ook andere peptides aan m’n stack toegevoegd en heb me nooit zo fit en gezond gevoeld! Krijg ook dagelijks complimenten over hoe goed en gezond ik er uit zie. Binnenkort de KPV proberen, benieuwd of die ook zo goed zijn ding gaat doen als de rest!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。