レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har brugt Revisor1 i godt 1,5 Ã¥r og er meget tilfreds. Der er altid hurtigt respons og jeg har en fast kontakt, som altid svarer med fine vejledninger og instruktioner mht de forskellige ting, d... もっず芋る

Det er det bedste revisor firma med god service. Jeg har 3 firmaer og har vÊret virksomhedsejer i 19 Ã¥r. Jeg har brug for hjÊlp til valuta omregning i forhold til Afrika mv og de finder gode lÞsninger... もっず芋る

Hold jer vÊk fra revisor 1. Har haft L A som gentagne gange sylter regnskaberne, lÞber fra aftaler om at udarbejde pÃ¥ trods af skriftlige aftaler at indkomst og formue opgÞrelsen skulle laves mod... もっず芋る

FÞr Revisor1 var jeg kunde hos Meneto. Jeg skfitede fra Meneto fordi jeg hyppigt oplevede fejl og mangler, samt overskredne deadlines ift. indberetninger til SKAT. Hos Revisor1 kÞrer alt derimod lige... もっず芋る

䌁業情報

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

92件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Revisor 1 kan anbefales

Jeg har brugt Revisor1 i godt 1,5 år og er meget tilfreds. Der er altid hurtigt respons og jeg har en fast kontakt, som altid svarer med fine vejledninger og instruktioner mht de forskellige ting, der er i mit lille firma.
Indberetning af indtÊgter og udgifter foregår meget nemt via app og/eller mail.

2026幎4月13日

Jeg har brugt Revisor 1 i 3 år nu

Jeg har brugt Revisor 1 i 3 år nu.
Jeg er overordentligt glad for deres altid hurtige respons på spÞrgsmål, og at vi har en fast pris hvert år, uden at de fakturerer for ekstra services.
Jeg kan varmt anbefale dem til alle selvstÊndige.
Mvh Jesper Philbert
Philbert Production ApS.

2026幎4月10日
自発的なレビュヌ

Det er det bedste revisor firma med god

Det er det bedste revisor firma med god service. Jeg har 3 firmaer og har vÊret virksomhedsejer i 19 år. Jeg har brug for hjÊlp til valuta omregning i forhold til Afrika mv og de finder gode lÞsninger. Jeg er rigtig glad for samarbejdet. Også med revisor Morten B der hele tiden er bag. Prisstrukturen er også tydelig og de er helt fair.

2026幎3月30日
自発的なレビュヌ

Jeg har haft en fantastisk oplevelse

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Revisor1 , jeg havde betalt for en opgave og de var gået i gang , vi opdager så de ikke kan fuldfÞre den og jeg er nÞd til at gå andre veje , utrolig service fik alle pengene igen og fantastisk kommunikation under forlÞbet

2025幎6月16日

Revisor1 har skabt overskud og tryghed

Jeg er selvstÊndig behandler med enkeltmandsejet virksomhed. Jeg er tryg og tilfreds med at bruge Revisor1 til mit virksomhedsregnskab. Således er der tid og overskud til at gÞre det jeg er bedst til. Jeg har brugt Revisor1 siden 2023 til at lave hele pakken for mig, dvs. bogfÞring, moms indberetning, lÞnsumsafgift, årsopgÞrelse og indberetninger til skat.
Jeg har kun godt at sige om deres service. Min revisor hos Revisor1 svarer hurtigt og fyldestgÞrende på mine spÞrgsmål, og i hans travle perioder tager kundeservice imod besked og får den ekspederet videre, de kontakter mig samme dag enten via opkald eller en mail, når det giver mening.

2025幎4月8日

Solidt håndvÊrk

Revisor1 har virkelig imponeret mig med deres professionelle og pålidelige service. Fra fÞrste kontakt har de udvist stor ekspertise og en dyb forståelse for mine Þkonomiske forhold. Deres rådgivning er altid skarp, prÊcis og tilpasset mine specifikke behov, hvilket gÞr det klart, at de prioriterer deres kunders succes.

Kommunikationen er let og ukompliceret, og jeg har altid fÞlt mig godt informeret. Deres dedikation til detaljer og rettidig levering af opgaver har givet mig ro i sindet, og det har vÊret en stor hjÊlp for min virksomheds Þkonomiske struktur.

Jeg vil varmt anbefale Revisor1 til enhver, der sÞger en revisorpartner, som ikke blot leverer tallene, men også bidrager aktivt til at styrke forretningen.

2024幎8月30日

Anbefalet!

Revisor1 har vÊret min revisor-lÞsning i nogle år og jeg har kun godt at sige om min oplevelse med dem. Det er nemme og gode lÞsninger de tilbyder mht. kvitteringer osv.
Kommunikationen oplever jeg også som vÊrende virkelig god, samtidig med at prisen er konkurencedygtig.

2024幎9月18日

Fantastisk service

Fantastisk service

Jeg har netop startet mit samarbejde med Revisor1, og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds! Vi har lige fÊrdiggjort min momsregnskab, og både telefonisk og skriftlig kommunikation har vÊret nem og ukompliceret. For en lille virksomhed som min, der er i opstartsfasen af nyt eventyr, er det virkelig vigtigt at have styr på Þkonomien uden at fÞle sig overvÊldet eller stresset over detaljer. Revisor1 sÞrger for, at jeg ikke overser noget, og det hele virker super overskueligt. Det fÞles bare som en kÊmpe lettelse at have professionelle, der tager sig af det for mig og super billigt. Jeg ser frem til at udvide samarbejdet i fremtiden. Kan klart anbefales⭐

2024幎9月18日

Fantastisk revisor

Jeg synes at det er en fantastisk god service. Jeg er en af dem der altid synes at regnskab og moms er den mindre sjove del af at have en lille virksomhed - og jeg fÞler mig tryg og i meget gode hÊnder her. Super sÞd kundeservice, hurtige til at svare på spÞrgsmål, og jeg fÞler mig helt tryg i deres hÊnder.

2024幎9月16日

Fik lavet årsregnskab hos Revisor1

Fik lavet årsregnskab hos Revisor1 - til trods for sen aflevering fra min side, blev årsregnskabet indsendt til tiden - og alle mine Þnsker til Êndring af posteringer i forhold til kontoplan, uddybende spÞrgsmål blev besvaret professionelt og hurtigt!

Kan klart anbefale Revisor1

2024幎6月15日

Revisor1 hjalp ved sygdom i firma

Det har vÊret en meget god oplevelse at arbejde sammen med folkene bag Revisor1.
I forbindelse med eftervirkninger fra sygdom har de fået styr på alle aspekter af firmaets Þkonomi i relation til myndigheder og afregninger. Så alle tal er upto date med firmaet aktiviteter.

2024幎8月15日

Revisor1 leverede en fantastisk

Revisor1 leverede en fantastisk oplevelse med kompetent rådgivning og hurtig udarbejdelse af regnskabet – indenfor aftalt (og kort) tidsramme.
Kundeservicen var fremragende, med en åben dialog og hurtige svar på spÞrgsmål - og til en skarp pris.

Kan varmt anbefale dem for deres pålidelige og effektive service!

2024幎9月17日

FuldstÊndig amatÞragtig proces

FuldstÊndig amatÞragtig proces, hvor de et par dage fÞr frist for indberetning af årsregnskab melder ud, at de ikke vil påtage sig opgaven alligevel. Da jeg så fastholder at det skal de jf. aftale, så oplever vi at blive ignoreret og til sidst indberetter de blot et regnskab, som slet ikke bliver gennemgået eller vejledt i.

2024幎6月30日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。