Nr. 1 i Slagelse
Bedste massÞr (Nan) i byen! Altid en skÞn atmosfÊre og top professionel behandling. En massage der gÞr undervÊrker for hele kroppen og til en pris der er hver en krone vÊrd! SkÞnt sted.
Bjergbygade 22, 4200, Slagelse, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Nan er SjÊllands bedste massÞr. Intet mindre!
KÊmpe anbefaling herfra. Virkelig god og effektiv massage. Fik lÞsnet min spÊndte ryg og nakke op.
God dybdegående massage som lÞsner spÊndinger i ryg og sÊrligt nakke og hoved for mit vedkommende. Helt klart et besÞg vÊrd hvis kroppen trÊnger til forkÊlelse og afspÊnding.
Har gået med Þm ryg i over 1 uge.
Så jeg bad om at Nan fik lÞsnet min ryg op.
Så det var superb da hun med knÊ og fast hånd fik lÞsnet muskulaturen. Hårdt men effektivt.
Wow, siger jeg bare.
Bedste olie massage ever.
Reya kan tage fat, på den gode måde.
Alle mine spÊndinger er pist vÊk, og har det sÃ¥ godt. SÃ¥ taknemmelig ð
den bedste massage jeg har prÞvet!! det ikke sidste gang jeg kommer forbi, så fantastisk og lÊkkert!
Nan er fantastisk. Altid sÞd og professionel. Massagen er eminent. Hun tager godt fat og finder steder, som jeg ikke troede gjorde ondt, men det gÞr det. På den gode måde.
Nemt at få tider.
5 âïž fra mig
Helt fantastisk massage. Det er bare så gennemfÞrt. Har haft ondt i både skuldre og ryg samt lÊnd i meget lang tid. Nu er der lÞsnet op
Så glÊder mig til nÊste gang
Kan på det varmeste anbefales
Den bedste thai massageðð»ðð»
Jeg fik en hurtig tid. Det var nemt at booke og massagen var helt i top.
Nan er super dygtig og professionel.
FÃ¥r ðâïžâïžâïžâïž herfra.
Det er på alle måder fantastisk massage, jeg forsvinder helt hen i fuld nydelse, jeg havde smerter i arm og skuldre, det har jeg ikke mere, det er helt sikkert 5 stjerner og jeg kan varmt anbefale det.
Mvh Christian
Super god behandling!
Stor respekt for deres arbejde. ikke fÞrste gang dette skal prÞves.
DÞbt verdens hårdeste mand 2021, men de fik alligevel lÞsnet godt op :)