Har igen kÞbt hos Riceknife. Endnu engang er jeg bare blÊst bagover . BÃ¥de i henhold til kvalitet og pris, men sÃ¥ sandelig ogsÃ¥ kundeservice . Sebastian som jeg har haft korrespondence med, har vÊret... ãã£ãšèŠã
Eftersom jeg har fÃ¥et mine knive fra Riceknife har jeg smidt alle de andre ud. LÊkkert produkt og vil klart anbefale dem der overvejer at skifte knivene ud derhjemme at kÞbe fra Riceknife. God kundese... ãã£ãšèŠã
âHar kÞbt kÞkkenknive fra mange forskellige steder, eftersom jeg samler pÃ¥ dem og riceknifes knive er nogle af de bedste i min samling. Fik bestilt 3 knive hjem som kom dagen efter, kan helt klart anb... ãã£ãšèŠã
KÞbte en Tigritude High Carbon Steel kÞkkenkniv hos Riceknife, udover det flotte design blev jeg virkelig imponeret over hvor skarp kniven er, virkelig hÞj kvalitet! Kan varmt anbefales herfra.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Riceknife® er et mÊrke, der står for perfektion inden for håndvÊrk og design. Virksomheden producerer en unik serie af kÞkkenknive, der ikke kun er skarpe og prÊcise, men også kunstvÊrker. Hver kniv er omhyggeligt udformet ved hjÊlp af traditionelle teknikker og de fineste materialer, hvilket resulterer i et produkt, der virkelig er enestående. Riceknife® er mere end blot et mÊrke af kÞkkenknive; det er et brand, der reprÊsenterer passion, kreativitet og inspiration. Grundlagt af Jacob Bech, en kok, der har arbejdet i nogle af verdens bedste restauranter som Noma og Bistro Boheme og åbnet 12 kendte restauranter i Asien, blev Riceknife® fÞdt ud af et Þnske om at bringe det bedste af kulinarisk håndvÊrk til masserne til en overkommelig pris. I modsÊtning til de fleste kÞkkenknive, der er kedelige og uinspirerende, er Riceknife®-knive omhyggeligt udformet til at vÊre unikke og skarpe, med historier bag dem, der inspirerer til selvudfoldelse, mod, kÊrlighed og miljÞbeskyttelse. Hver kniv er et kunstvÊrk, designet til at hÞjne madlavningsoplevelsen og bringe en fÞlelse af glÊde og inspiration til kÞkkenet. Men Riceknife® handler ikke kun om selve knivene; det handler også om filosofien bag dem. Jacob Bech, grundlÊggeren, mener, at alle har potentialet til at blive en stor kok, og at de rigtige vÊrktÞjer kan hjÊlpe med at forlÞse det potentiale. Med Riceknife® sigter han mod at transformere kÞkkenoplevelsen for mennesker overalt, hvilket gÞr det mere behageligt, kreativt og inspirerende.
Nurdugsvej 4,, 2670, Greve, ãã³ããŒã¯
- 20464690
- Info@riceknife.com
- riceknife.dk
LÃKRE knive og kundeservice i top
Disse knive er virkelig lÊkre, barberblads skarpe ved modtagelse og i god kvalitet. En enkelt kniv havde fået et lille bÞj i spidsen under forsendelsen. Jeg ringede for at reklamere og fik indehaveren i rÞret, som ikke bare sendte en ny kniv med det samme men også tilbÞd, at jeg bare kunne ringe, hvis jeg havde brug for fifs til at holde knivene skarpe mm. En helt igennem god oplevelse.
Fin pris for et hÞjkvalitetsprodukt
Fin pris for et hÞjkvalitetsprodukt. Hurtig levering.
Alt i orden ;-)
Fint og hurtigt
Hurtig levering super god kemi knive iâŠ
Hurtig levering super god kemi knive i hÞjeste kvalitet . KÞb kÞb
Super hurtig ekspedition og levering
Super hurtig ekspedition og levering. Knivene er fantastisk smukke og super gode. SÃ¥ den lille personlige hilsen fra Jacob i pakken â€ïžâ€ïž
Det er virkelig kvalitets knive
Stilfulde og effektive
Hurtig levering. Smukke knive i fantastisk håndvÊrk, med en personlig hilsen. Skal helt sikkert handle der igen.
FornÞjelse at kÞbe knive hos Riceknife
FornÞjelse at kÞbe knive hos Riceknife. Bliver ikke sidste gang!
Virkelig flotte knive af god kvalitet
Virkelig flotte knive af god kvalitet! Og ikke en finger at sÊtte på servicen :-)
Jeg elsker de knive
Jeg elsker de knive! De er et lille kunstvÊrk hver isÊr.
Lette og alligevel med et godt tyngdepunkt, skarpe som ind i h.... - og så ligger de godt i en damehånd.
Har igen kÞbt hos Riceknife
Har igen kÞbt hos Riceknife. Endnu engang er jeg bare blÊst bagover . Både i henhold til kvalitet og pris, men så sandelig også kundeservice . Sebastian som jeg har haft korrespondence med, har vÊret rimelig ud over alle grÊnser. Kan kun sige kÞb kÞb kÞb. Så lÊkre nogle produkter. Tigritude kniven burde koste de 3 dobbelte.
Super lÊkker knive at arbejde med
Super lÊkker knive at arbejde med. Jeg kÞbte en Tigritude kniv, og den skÊrer bare gennem alt. Helt klart min nye favorit kniv! :)
Virkelig smuk design og hurtigtâŠ
Virkelig smuk design og hurtigt levering!
Den skÊrer som en Êgte Ninja! Jeg er vild med den her kniv og kan se den bliver en trofast partner igennem de nÊste mange Ã¥rð
Fedeste oplevelse at stÃ¥ med sÃ¥âŠ
Fedeste oplevelse at stå med så professionel en kniv. Giver mod på bedre madoplevelser + hurtig levering. Med venlig hilsen en meget tilfreds kunde!
god service god indpakning og super lÊkker kniv
vanvittig god service mega tilfreds herfra
Eftersom jeg har fÃ¥et mine knive fraâŠ
Eftersom jeg har fået mine knive fra Riceknife har jeg smidt alle de andre ud. LÊkkert produkt og vil klart anbefale dem der overvejer at skifte knivene ud derhjemme at kÞbe fra Riceknife. God kundeservice oveni.
Virkelig solide knive til prisen!
Virkelig solide knive til prisen!
Selv kÞbte jeg en Steakkniv Golden Sandalwood og bruger den nÊsten dagligt.