レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Har igen kÞbt hos Riceknife. Endnu engang er jeg bare blÊst bagover . BÃ¥de i henhold til kvalitet og pris, men sÃ¥ sandelig ogsÃ¥ kundeservice . Sebastian som jeg har haft korrespondence med, har vÊret... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Eftersom jeg har fÃ¥et mine knive fra Riceknife har jeg smidt alle de andre ud. LÊkkert produkt og vil klart anbefale dem der overvejer at skifte knivene ud derhjemme at kÞbe fra Riceknife. God kundese... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

“Har kÞbt kÞkkenknive fra mange forskellige steder, eftersom jeg samler pÃ¥ dem og riceknifes knive er nogle af de bedste i min samling. Fik bestilt 3 knive hjem som kom dagen efter, kan helt klart anb... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

KÞbte en Tigritude High Carbon Steel kÞkkenkniv hos Riceknife, udover det flotte design blev jeg virkelig imponeret over hvor skarp kniven er, virkelig hÞj kvalitet! Kan varmt anbefales herfra.

䌁業情報

1. キッチン甚品店

圓該䌁業による蚘述

Riceknife® er et mÊrke, der står for perfektion inden for håndvÊrk og design. Virksomheden producerer en unik serie af kÞkkenknive, der ikke kun er skarpe og prÊcise, men også kunstvÊrker. Hver kniv er omhyggeligt udformet ved hjÊlp af traditionelle teknikker og de fineste materialer, hvilket resulterer i et produkt, der virkelig er enestående. Riceknife® er mere end blot et mÊrke af kÞkkenknive; det er et brand, der reprÊsenterer passion, kreativitet og inspiration. Grundlagt af Jacob Bech, en kok, der har arbejdet i nogle af verdens bedste restauranter som Noma og Bistro Boheme og åbnet 12 kendte restauranter i Asien, blev Riceknife® fÞdt ud af et Þnske om at bringe det bedste af kulinarisk håndvÊrk til masserne til en overkommelig pris. I modsÊtning til de fleste kÞkkenknive, der er kedelige og uinspirerende, er Riceknife®-knive omhyggeligt udformet til at vÊre unikke og skarpe, med historier bag dem, der inspirerer til selvudfoldelse, mod, kÊrlighed og miljÞbeskyttelse. Hver kniv er et kunstvÊrk, designet til at hÞjne madlavningsoplevelsen og bringe en fÞlelse af glÊde og inspiration til kÞkkenet. Men Riceknife® handler ikke kun om selve knivene; det handler også om filosofien bag dem. Jacob Bech, grundlÊggeren, mener, at alle har potentialet til at blive en stor kok, og at de rigtige vÊrktÞjer kan hjÊlpe med at forlÞse det potentiale. Med Riceknife® sigter han mod at transformere kÞkkenoplevelsen for mennesker overalt, hvilket gÞr det mere behageligt, kreativt og inspirerende.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

LÆKRE knive og kundeservice i top

Disse knive er virkelig lÊkre, barberblads skarpe ved modtagelse og i god kvalitet. En enkelt kniv havde fået et lille bÞj i spidsen under forsendelsen. Jeg ringede for at reklamere og fik indehaveren i rÞret, som ikke bare sendte en ny kniv med det samme men også tilbÞd, at jeg bare kunne ringe, hvis jeg havde brug for fifs til at holde knivene skarpe mm. En helt igennem god oplevelse.

2026幎1月14日
自発的なレビュヌ

Har igen kÞbt hos Riceknife

Har igen kÞbt hos Riceknife. Endnu engang er jeg bare blÊst bagover . Både i henhold til kvalitet og pris, men så sandelig også kundeservice . Sebastian som jeg har haft korrespondence med, har vÊret rimelig ud over alle grÊnser. Kan kun sige kÞb kÞb kÞb. Så lÊkre nogle produkter. Tigritude kniven burde koste de 3 dobbelte.

2023幎11月16日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス