Onlangs een AGS richtkijker gekocht. Eerst gebeld, kreeg heldere informatie Snelle levering. Tot dusver heel tevreden: een hele mooie kijker, 4x32 voor 53 euro. Een zeer goede prijs-kwaliteit verhoud... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
VOOR 16:30 UUR BESTELD, VANDAAG VERZONDEN! Een belofte die gezien de ervaring en publieke reacties moeilijk na te komen is. Mijn advies is verander het in: Wordt verzonden binnen drie werkdage... ãã£ãšèŠã
Goede site met snel gratis verzending. Mails of chats worden steeds snel beantwoord. Levering duurde paar dagen langer dan voorzien, wat niet strookt met de leveringstermijn zoals vermeld bij de produ... ãã£ãšèŠã
Belofte over leversnelheid totale nonsens. Het komt wel een keertje, maar hou rekening met 1-2 weken en zeker niet dezelfde dag. Belofte maakt schuld, zo te zien aan andere reviews hebben ze voldoe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
We werken al jaren niet meer samen met trustpilot. Voor relevante en waardevolle reviews over multitools zie Webwinkelkeur.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
super service
Snelle aflevering en goed service.
Al meerdere keren besteld
Al meerdere keren besteld, altijd een snelle levering met tracking. Fijne webshop met handige vergelijkingstool. Met name een mooi gamma aanbod van Vortex spullen.
Keurige afhandeling ð
Snelle levering en goede kwaliteit
Top geholpen!!!
Zeer snelle verzending
Zeer snelle verzending
De artikelen zijn zoals beschreven en van goede kwaliteit.
Levering gebeurde ook zeer snel. Goed en stevig verpakt
Alsook competitieve prijzen en een groot aanbod.
Ik ga hier zeker opnieuw bestellen.
Aanbevolen
Zeer snelle levering en prijs/kwaliteit een goed product. Betrouwbare partner.
Goeie service
Goeie service, als iets fout gaat wordt het netjes en correct opgelost
goede service
artikel was niet op voorraad, duurder artikel gekregen aan dezelfde prijs
snelle en correcte communicatie
Richtkijkers is top!
Richtkijkers heeft mij de afgelopen maanden goede serivce gegeven. Heb inmiddels al 2 keer meerdere rookgranaten bij Richtkijkers besteld, en ze werden snel geleverd. En wanneer ik graag nog snel wilden ruilen van kleur, werd dat snel via de telefoon geregeld. Helemaal top!
Goed opgelost.
Probleemloos
Top service
Goede producten, en bovenal een hele goede service. Ik zou richtkijkers echt aanbevelen ð
Goed en eerlijk advies!!
Heb telefonisch contackt gehadâŠ
Heb telefonisch contackt gehad vriendelijk behulpzaam fijn
hoe kan je een beoordeling schrijvenâŠ
hoe kan je een beoordeling schrijven over een product dat je maar een goed uur tevoren besteld hebt !
Echt top webshop gemakkelijk bestelt enâŠ
Echt top webshop gemakkelijk bestelt en snelle levering
Echt een aanrader
Zo zou het overal moeten zijn.
Zo netjes hoe dit bedrijft handelt bellen je na als er iets opdoet. Helpen je prima op weg. En leveren keurig netjes en snel uit.
Afgezien van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding van de richtkijker die ik kocht, ging de levering zo snel dat ik zelf nog niet klaar was met de voorbereiding van de montage. Zo wil ik op internet zaken doen. Bravo!
Sander
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹