Ik had vooraf 0 ervaring met rijden en Rijschool Blijd heeft ervoor gezorgd dat ik in één keer ben geslaagd! Wat ik vooral waardeerde, is de eerlijkheid tijdens de praktijklessen. Er wordt niks v... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Goede rijschool!! Vanaf het begin worden alle handelingen stap voor stap uitgelegd, waardoor je alles makkelijk onder de knie hebt. Punten waar je moeite mee hebt worden nog extra behandeld. Daarnaa... もっと見る
Super rijschool – vandaag geslaagd! 🚗🎉 Ik ben vandaag in één keer geslaagd voor mijn rijexamen en dat is allemaal te danken aan de geweldige begeleiding van deze rijschool! De instructeur wa... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Wij geven rijles in de regio Amsterdam. Vanaf 16,5 jaar kan je bij ons terecht. Wij als Rijschool zijn gedreven en enthousiast om jou te begeleiden in je lessen. Onze doelstelling is om jou zo goed mogelijk voor te bereiden voor de CBR praktijkexamen. Tijdens de lessen begeleiden, coachen en motiveren we de kandidaten. Wij geven de lessen volgens WRM ( Wet Rijonderricht Motorrijtuigen 1993)
連絡先
Transvaalstraat, 1092 HT, Amsterdam, オランダ
- 0629800995
- info@rijschoolblijd.nl
- rijschoolblijd.nl
Beste rijinstructeur die er bestaat
Bij Blijd ben ik in een keer geslaagd omdat hij alle puntjes wat verbeterd moest worden fijn slijpt.
Alle praktijk gebeurtenissen waar je moeite hebt mee zou hebben word besproken en beoefend.
Ik zou al mijn vrienden en familie aanbevelen ok bij hem te rijden!
Top ervaring
Top ervaring, man is aardig maar strak en wil heel graag dat je het haalt!
De beste rijschool ooit 100% aanrader…
De beste rijschool ooit 100% aanrader in 1x geslaagd
Deze rijschool biedt echt topkwaliteit…
Deze rijschool biedt echt topkwaliteit rijlessen! De instructeur neemt de tijd om alles stap voor stap uit te leggen en geeft je goede feedback. Dankzij de persoonlijke aanpak voelde ik me steeds zekerder achter het stuur. De lessen zijn leerzaam en ik kan deze rijschool van harte aanbevelen!
Geweldige ervaring bij Rijschool Blijd
Ik heb zojuist in één keer mijn rijbewijs gehaald dankzij de geweldige rijlessen van Elton bij Rijschool Blijd. Vanaf het begin voelde ik me op mijn gemak door zijn geduldige en duidelijke uitleg. De lessen waren gestructureerd, leerzaam en examengericht, wat ervoor zorgde dat ik goed voorbereid was op het examen. Ik kan deze rijschool van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare rij-instructeur!
Top rijschool
Top rijschool! Hele fijne instructeur die goed en fijn uitlegt en echt de tijd voor zijn leerlingen neemt en het beste met ze voor heeft. In 1x geslaagd hier!
Beste rijschool van Amsterdam
Beste rijschool van Amsterdam! Elton weet precies wat je nodig hebt als zijn leerling. Hij kan het heel goed uitleggen en zorgt ervoor dat je snel en handig leert. Ik zelf had 0 ervaring met auto rijden en had nooit auto gereden en ben in 1 keer geslaagd! Hij is echt een top rijinstructeur!
Helemaal top
De lessen met Elton waren altijd gezellig en ook heel leerzaam :) Ik ben in 1x geslaagd, dat had ik niet zonder hem kunnen doen! Thanks Elton!
rustgevende lessen
De rijlessen van elton waren een topervaring heel erg veel geleerd en waren super gezellige lessen, hele rustgevende instructeur ben hier in 1x geslaagd
Beste rijinstructeur ever
Beste rijinstructeur ever. Meest gezellige lessen, goeie en duidelijke uitleg. Van alle instructeurs die ik heb gehad heb ik van hem het meest geleerd.
Than you elton die mij goede feedback…
Than you elton die mij goede feedback geeft en die mij help om in een keer mij rijbewijs te halen.😄😄
Beste rijschool
Beste rijschool! Ben 1x overgestapt en dit is de beste keuze die ik gemaakt heb. Beste rij instructeur die rekening houdt met je zwakke en sterke punten. In 1x geslaagd en zou het aan iedereen aanraden!
Jordy naar de Mc
Strenge instructeur, maar houd het gezellig en in 1 keer geslaagd! Als traktatie/afscheid naar de Maccie geweest :)
Ik had een zeer goede ervaring met Rijschoolblijd.
Ik kreeg een fijne rijinstructeur die goed was voor mij en alles goed aan mij kon uitleggen. Dat zorgde ervoor dat de lessen goed gingen en soepel verliepen. Dankzij de goede uitleg en goede lessen had ik mijn rijexamen in één keer gehaald.
Topper
Ik heb een fantastische ervaring gehad met Elton als mijn rijinstructeur! Hij is geduldig, duidelijk in de uitleg en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt tijdens de lessen. Dankzij zijn begeleiding heb ik mijn rijbewijs met vertrouwen gehaald. Zeker een aanrader!
Je bent een topper!
Afgelopen vrijdag afgereden en in 1 keer geslaagd! Elton, je bent een topper! Altijd duidelijk in wat te doen maar ook zeker plezier en gezelligheid bij jou in de auto!
De rijschool heeft geduld en boost jou…
De rijschool heeft geduld en boost jou zelfvertrouwen naar een andere niveau, veilige onderweg dankzij rijschoolblijd
Super goede rijschool!
Super goede rijschool!! Altijd goede lessen en veel geduld. Zeker een aanrader om hier t gaan lessen!
Hele goede rijles instructeur
Hele goede rijles instructeur. Hij haalt je zwakke punten weg al is het voertuigbeheersing kijkgedrag of alertheid hij fixt het!!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。