レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

企業情報

1. 司法サービス・政府機関

さまざまな外部ソースから提供された情報

Rijschool GUL is de nummer 1 auto- motorrijschool in Den Haag ✓GRATIS Proefles ✓GRATIS Herexamens ✓Hoog slagingspercentage ✓Al meer dan 10 jaar een begrip in Den Haag

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Ik ben super blij dat ik hier mijn…

Ik ben super blij dat ik hier mijn motorrijbewijs heb gehaald! De AVB-lessen waren helder en goed uitgelegd. Van iemand die totaal geen controle had over een motor, heb ik het dankzij 10 lessen toch gehaald. De instructeur heeft veel humor, wat de lessen echt prettiger maakt. Ook de AVD wordt duidelijk uitgelegd; je wordt direct op je fouten gewezen, waardoor je er meteen mee leert omgaan. Ook hiervoor had ik ongeveer 10 lessen nodig. Omdat ik een drukke agenda heb, heeft de dame van de planning me super goed geholpen om zo snel mogelijk te kunnen lessen en binnen twee maanden al examen te doen. Top instructeur en een top planner, echt een aanrader!

2025年10月3日
5つ星のうち5の評価

Binnen 3 maanden geslaagd voor AVB EN…

Binnen 3 maanden geslaagd voor AVB EN AVD!!! Fantastische rijschool, geweldige instructeur, kan je niet tegen een rechtvaardige trainer die veel feedback geeft waar je echt veel aan hebt in the long run, moet je niet bij Rail zijn. Hij is kritisch en dat moet hij ook zijn want motorrijden is een kunst! Nogmaals bedankt Rail, dankzij jouw lessen heb ik in 1x kunnen slagen!! Groetjes Naima PS: dame die de lessen inplant denkt mee en zorgt goed voor je. Ik weet je naam niet meer maar ook jij bedankt voor het regelen van lessen waar er eigenlijk geen plek meer was.

2025年9月10日

Rijschool Gul, als je voor goud gaat 😉

Goedendag mensen, in 1 woord fantastisch!!! Niets meer dan lof en respect voor deze rijschool. Per persoon weten ze heel goed in te schatten wat er voor nodig is, om je z.s.m maar op een leuke, sfeervolle maar tegelijkertijd serieuze manier je papiertje weten te bemachtigen. Snelle lesdatums en zeer snelle examendatums. Dat vind je nergens naar mijn mening
De ervaring is goed te zien hier. Rail, mijn lesinstructeur, een hele toffe, gemoedelijke gast die het uiterste uit je haalt op een leuke manier met veel lol, maar tegelijkertijd ook serieus met je aan de slag gaat. Eindstand, ik had mijn Avb en Avd in 1 keer in ongeveer 6 weken. Dus het papiertje al in de pocket. Ook als je net als ik, niet in de buurt zit van de rijschool, zeer zeker een aanrader!!! Nogmaals bedankt jongens van Gul. Ik wens jullie bij deze ook een geweldige voortzetting en als het kon, had ik nog een paar sterren meer gegeven. Chapeau!!!! Groet Michael B

2025年2月20日

Fijne ervaring bij GUL

Augustus vorig jaar mijn motor rijbewijs gehaald bij rijschool Gul.
Mijn ervaring bij de rijschool is TOP! En heb alles in 1x gehaald, en nu geniet ik al maanden van mijn motorrijbewijs. Nogmaals bedankt!

2022年4月15日

Fijne service

Via het internet ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf waar ik mijn motor rijbewijs zou kunnen halen. Toen ben ik bij dit bedrijf terecht gekomen. De instructeur was erg vriendelijk, direct en gaf veel aandacht aan elke leerling wat ik erg prettig vond! Hierdoor heb ik snel mijn rijbewijs kunnen halen en kan ik eindelijk veilig de weg op!

2021年11月16日
5つ星のうち5の評価

Zeer bekwame rijschool met gemotiveerde…

Zeer bekwame rijschool met gemotiveerde instructeurs. Het was erg fijn om het motorrijden te kunnen leren op hun eigen grote afgesloten oefenterrein. Bij rijschool Gul ga je sws je rijbewijs halen. Gewoon relaxed op je eigen tempo of als je het wil en kan heel snel. Ik heb er in ieder geval een zeer goede ervaring en een rijbewijs aan over gehouden.

2021年5月29日

Rijschool voor motor rijbewijs

3 jaar geleden had ik mijn motor rijbewijs gehaald. Avb en Avd in 1 keer. Zonder poespas. Lessen genomen die ik alleen nodig had. Gezellig groep rij instructeurs. Eigen terrein was wel beademing. Ik kon gelijk beginnen met oefenen ipv eerst naar een afgelegen plek te rijden. Wie zijn rijbewijs wilt halen moet bij deze club zijn.

2021年4月25日
5つ星のうち4の評価

Een lang gekoesterde wens is uitgekomen.

Ondanks dat ik niet de jongste meer ben (58) en maar 1.52, toch mijn rijbewijs gehaald bij Rijschool Gul. Het voordeel van een groot eigen terrein waar je in je eigen tempo de motor kan leren beheersen. AVB in 1x geslaagd. Theorie in 1x geslaagd, AVD met een herexamen. Thx voor het extra zetje vertrouwen Rail. Mede dankzij jou is een lang gekoesterde wens uitgekomen. Groetjes, Karin Oogjes

2020年11月22日

Geslaagd

Geen ervaring!
precies in 10 weken mijn AVB en AVD gehaald!
30lessen
Dit is de beste oefenterrein!!

Road to Europe 2021⚽️🏍

2020年8月6日
5つ星のうち1の評価

Onaangename ervaring

Het was voor mij de eerste keer motor rijden en het was onaangename ervaring bij rijschool Gul. Wat er verbeterd kan worden is het volgende: Communicatie, kennis/ uitleg, aandacht en beetje respect.

2020年6月7日

Trustpilot エクスペリエンス