レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vandaag afgereden voor mijn E achter B via MADO. Fijne ervaring gehad met het E achter B dagcursus, De rijinstructeur gaf het advies om het dagpakket niet in één dag te doen, maar juist te verspreide... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben bij de rijschool Mado gekomen voor mijn autorijbewijs en had het nergens anders willen doen. Ik was erg angstig en onzeker Drew mijn instructeur heeft mij geholpen, wat me veel zelfvertrouw... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車免蚱蚓緎所
  2. 自動車教習所
  3. バむク教習所

圓該䌁業による蚘述

Bij Rijschool Mado zorgen we ervoor dat jij snel en veilig je rijbewijs haalt! Of het nu gaat om het rijbewijs voor auto, motor, vrachtwagen of aanhanger, wij bieden professionele en persoonlijke rijlessen voor alle categorieën. Onze ervaren instructeurs passen de lessen aan op jouw tempo, zodat jij met vertrouwen het examen ingaat. Met flexibele lesroosters en scherpe prijzen helpen we je efficiënt op weg naar je rijbewijs. Rijschool Mado – Alle rijbewijzen, altijd op maat!

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Een aanrader voor iedereen die zijn motorrijbewijs wil halen.

In minder dan 1 jaar mijn motorrijbewijs gehaald. De combinatie van praktijk en theorie tijdens lessen sluiten goed bij elkaar aan.
De instructeurs Mado, Hano & Drew stomen je niet alleen klaar voor je examens maar ook leren ze je om een veilige motorrijder te worden.En zo vele veulige kilometers te maken.

2025幎3月10日

Beste rijschool

Perfecte rijschool ik heb hier binnen minder dan een jaar mijn motor rijbewijs gehaald.
Word goed geholpen de instructeuren geven goeie instructies en zijn erg behulpzaam.
Ik heb maar een keer mijn avb examen over hoeven te doen en de rest heb ik in een keer gehaald. AANRADER!

2025幎4月15日

enorm goede rijschool!

enorm goede rijschool!
ik heb hier mijn motorlessen genomen van begin tot eind en alles in eenkeer gehaald. Duidelijke instructies en goede feedback van Hano, Mado en Drew.

2025幎3月24日

Professionele rijschool

Ik heb hier recentelijk mijn motorrijbewijs gehaald en ik kan iedereen Rijschool Mado warm aanbevelen. De instructeurs zijn heel professioneel, kundig, geduldig en geven goed uitleg.
De begeleiding is erop gericht om je zowel een goede veilige motorrijder te maken, alsmede je snel klaar te stomen voor het examen. Hier zit een goede balans in.
Als leerling krijg je hier kortom een erg prettige rijopleiding.

2025幎3月10日

Blij mee!

Ondanks mijn enorme zenuwen vaak heb ik vandaag mijn motorrijbewijs gehaald!
Met het engelengeduld van Mado, Hano & Nardi!
Met veel plezier gelest bij rijschool Mado.
Goed begeleid tijdens avb & avd.
Waar ik had gedacht dat zoiets niet kon (8je rijden of een langzame slalom met een motor van 180kg(!), lukte het door hun toch!
Bedankt!

2025幎2月26日
5぀星のうち5の評䟡

Vandaag geslaagd voor mijn AVD examen

Vandaag geslaagd voor mijn AVD examen! Heel blij mee! Ik wil rijschool Mado en alle instructeurs bedanken voor de fijne lessen. Ik heb zowel mijn AVD, AVB als theorie allemaal in 1 keer gehaald en dat was niet gelukt zonder deze jongens!

Nogmaals hartelijk dank voor de fijne en gezellige lessen en zal als ik straks mijn motor heb zeker nog een paar keer langs komen!

2025幎2月20日

Rijschool Mado

Rijschool Mado
Waar zal ik beginnen.
Als eerste beschikt Mado over meer dan voldoende kennis om je juist motor te leren rijden.
Hun standaard ligt hoger dan de examen eisen en op die manier leer je veilig en goed motorrijden.
Met zijn bijbehorende team instructeurs ben ik in 1x geslaagd voor allebei de onderdelen motor examens.
Naast dat je veilig en goed leert motorrijden heb ik ook echt genoten van de gezelligheid die daar heerst.
Je gaat er met een glimlach en goede moed heen.
Rijschool Mado bedankt voor de goede lessen en ga zo door.

2025幎2月20日
5぀星のうち5の評䟡

In 1x geslaagd voor motorrijbewijs bij deze top gasten!

In 1 x geslaagd voor mijn motorrijbewijs.
Na een relaxte proefles eind september 2024 was ik om en meteen een les pakket voor avb genomen, na enige tijd en veel geduld van Hano en Mado slaagde ik in 1x voor mijn avb examen.
Daarna de weg op met Hano voor de avd lessen, waar hij vooral de aandacht lag op veilig motorijden.
Na meerdere lessen slaagde ik ook in 1x voor mijn avd examen en had ik mijn motor rijbewijs in de pocket.
Ik wil heel team mado bedanken voor het halen van mijn motorrijbewijs en voor het lachen de afgelopen maanden.

2025幎2月11日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス