I recently completed a refresher course at Rijschool OMW and it was exactly what I needed. The instructor was knowledgeable and patient, providing clear guidance and practical driving tips. This cours... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Als beginner was ik opzoek naar een rijschool die geduld en expertise kon bieden en dat vond ik bij Rijschool OMW. Hij was deskundig en stelde mij op mijn gemak, waardoor ik in 1 keer slaagde voor mij... ãã£ãšèŠã
Ik had een geweldige ervaring. Nog nooit zo in mijn gemak gevoeld tijdens een rijles. Hij is punctueel en kritisch waardoor je alles goed leert. Betere kwaliteit rijlessen dan bij een andere rijschole... ãã£ãšèŠã
Na jaren niet gereden te hebben, koos ik voor de opfriscursus van deze rijshool. De aanpak was precies wat ik nodig had. Gericht, geduldig en vol praktische tips. Ik heb mijn zelfvertrouwen weer terug... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
'Door een gepaste begeleiding op je persoonlijke behoeften haal je snellere en efficiëntere resultaten bij ons'
é£çµ¡å
Zevenkampse Ring, 225, 3068pz, Rotterdam, ãªã©ã³ã
- 0629292522
- info@rijschoolomw.nl
- rijschoolomw.nl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Beste communicatie
Beste communicatie, goede rijlessen, duidelijke uitleg. Ik ben heel tevreden geweest met de lessen. Ik ben blij dat ik rijlessen hier heb gevolgd.
Als je opzoek bent naar een rijschoolâŠ
Als je opzoek bent naar een rijschool waar je je geld niet wilt weggooien, dan moet je hier je rijlessen nemen. Je wordt goed begeleid tot een bestuurder die veilig op de weg kan.
Altijd leuk en gezellig gehad tijdensâŠ
Altijd leuk en gezellig gehad tijdens de lessen hier. Een rijinstructeur met een professionele aanpak die mij geduldig alles heeft geleerd wat met rijden te maken heeft.
Alles werd goed en duidelijk uitgelegd
Alles werd goed en duidelijk uitgelegd. Zeker aanrader!
Ik hoor nog steeds mijn rijinstrecteur
Ik hoor nog steeds mijn rijinstrecteur de woorden gebruiken als ''links'', ''rechts'', ''gassen'' en ''DODEHOEK''. Ook tijdens het examen bleef ik deze woorden herhalen en daarom ben ik in 1 keer geslaagd. Ik zal zeker alle leerzame lessen goed onthouden.
Fantastic driving school with goodâŠ
Fantastic driving school with good driving instructor. I came from another driving school )with bad memories'. Got my driving license with proud and help from this OMW driving school. I would recommend taking lessons here
Duidelijke uitleg en goed resulaatð¥³
Goed en duidelijk
Altijd fijne sfeer gehad in de auto. Goede en duidelijke rijlessen.
Heel kundig en professioneel
Hele kundige en professionele instructeur en ik wil rijschool omw bedanken voor de professioneel aanpak.
Top rijschool!
De rijlessen met rijschool omw
De rijlessen met rijschool omw verliep heel positief en werd heel goed geholpen
Goede instructeur
Rijinstructeur heeft me heel goed geholpen met de lessen. Hij was altijd bereikbaar als ik vragen had. Hij was aardig en vriendelijk en streng als het nodig was. Dank jullie wel!!!
Alles in een keer gehaald
Alles in een keer gehaald dankzij rijschool omw. Goede en beste rijschool in Rotterdam
Top rijschool!
Ik kom van een andere rijschool waar ik totaal niet mee tevreden was waardoor mijn basis erg zwak was gelegd. Ondanks dit probleem heeft mijn rijinstructeur er alles aan gedaan om mij binnen een korte tijd te voorzien van kwalitatief goede lessen en met een uitstekend eindresultaat (rijbewijs). Bedankt rijschool OMW!
Super rijschool!
Super rijschool!! Alles word stap voor stap uitgelegd waardoor je sneller leert. Ook de lessen waren heel gezellig en positieve sfeer in de auto. Me nicht is ook hier geslaagd en zal iedereen aanraden om hier lessen te gaan volgen.
Beste rijschool ooit
Beste rijschool ooit! Ik heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. In het begin had ik moeite met het opletten, maar gelukkig heeft mijn rijinstrectur dit op een professionele en effectieve manier aangepakt. Ik wil hem en rijschool OMW bedanken voor alles â€ïžð
Bedankt voor de gezellige rijlessen
Bedankt voor de gezellige en leuke rijlessen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ