企業が回答しました
Goede rijinstructeur. Legt alles duidelijk en begrijpbaar uit, en past zich aan aan het leertempo van de leerling
企業が回答しました
Rijschool Thomas - Regio Amersfoort helpt zijn leerlingen vlot, veilig en met plezier op naar hun vrijheid (het gewilde roze pasje).
Botter 73, 3751ZC, Bunschoten-Spakenburg, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Na eerdere rijlessen zonder succes was ik op zoek naar iemand gespecialiseerd in ADHD en zo kwam ik bij Michael terecht. Michael is een geduldige rijleraar met een gestructureerd lesprogramma. Je weet daarom steeds waar je aan toe bent. Hij maakt ruimte voor vragen en het is niet erg om fouten maken. Ook deed hij niet moeilijk als bepaalde dingen langer duurden dan verwacht. Hij is juist bezig te zorgen dat je goed en met zelfvertrouwen kunt rijden. Iets wat ik in mijn vorige lessen miste. En ik ben in 1x geslaagd! Super instructeur.

Rijschool Thomas からの回答
Ik was in het verleden meerdere keren gezakt omdat ik eigenlijk extra aandacht nodig had met de rijlessen die ik bij andere rijscholen niet kreeg. Toen ik het na een hele lange tijd toch weer ging proberen kwam ik bij Rijschool Thomas terecht. Michael had heel veel geduld voor me en legde me alles rustig uit waardoor ik zelf ook rustiger ging rijden en meer vertrouwen in mezelf kreeg. Dankzij Rijschool Thomas daarom uiteindelijk in 1 keer geslaagd! Ik raad iedereen die moeite heeft met rijlessen hier te gaan lessen. Heel erg bedankt Michael!

Rijschool Thomas からの回答
De rijlessen gaan bij rijschool Thomas heel erg fijn vond ik er is een rustige en duidelijk uitleg bij elke les er wordt niet boos gereageerd er wordt gewoon netjes rustig en duidelijk gezegt wat je goed doet en wat beter kan ik heb er enorm zelfvertrouwen van gekregen

Rijschool Thomas からの回答
Michael heeft onze zoon begeleid naar het felbegeerde roze pasje en dat lukte in 1x.
Michael is rustig en duidelijk in zijn lesgeven.
Ook hield hij ons als ouders goed op de hoogte over zijn vordering en was ook goed bereikbaar indien nodig. We zijn dus heel tevreden met zijn werkwijze en bevelen hem dus van harte aan!

Rijschool Thomas からの回答
Michael is een fijne rijinstructeur die een goede balans vindt tussen vriendelijk zijn en duidelijkheid wanneer dat nodig is tijdens de lessen. De lessen zijn duidelijk gestructureerd en Michael is altijd goed voorbereid.

Rijschool Thomas からの回答
We zochten voor onze dochter met autisme en sociale angst een rij-instructeur die hiermee goed zou kunnen omgaan. Door je rustige, duidelijke uitleg en structuur die je in de lessen brengt wist onze dochter steeds wat haar te wachten stond en wat er van haar werd verwacht. We zijn blij dat we rijschool Thomas hebben gevonden. Onze dochter is gelijk de eerste keer geslaagd voor haar rij-examen. Dat heeft ze zelf gedaan, maar wel met behulp van een erg goede ondersteuning, waarvoor dank. Dank je wel Michael. Natuurlijk ook namens onze dochter.

Rijschool Thomas からの回答
Michael is een fijne en rustige rijleraar. Hij heeft veel ervaring en kennis om je in het rijden te begeleiden. Hij maakt de ruimte in de lesplannen om te focussen op wat jij moeilijk vind.
Zelf had ik veel baat bij de tekeningen die Michael gebruikt om nieuwe handelingen uit te leggen. Hiermee word de theorie achter de handeling duidelijk.
Deze rijschool is zeker een aanrader!

Rijschool Thomas からの回答
I found Rijschool Thomas after failing practical exams twice with a non native english speaker rijschool through a web search. Michael is a very good instructor that works together with you. He will not only explain, but also demonstrate the lessons. The vibe is always calm and attentive inside the car. Thanks to his clear instructions, I finally managed to pass the practical exam.

Rijschool Thomas からの回答
Een fijne rijschool en met plezier naar de rijles! Zo wordt er elke keer tijd voor je genomen en wordt ook goed gekeken wat je nodig hebt. Vind je iets lastig dan wordt daar meer op geoefent. Daarnaast is Michael een hele fijne en rustige rij instructeur die mij het vertrouwen op de weg heeft gegeven!

Rijschool Thomas からの回答
Ontzettend fijne rijschool! Michael is een fijne en rustige instructeur met passie voor zijn vak. De lessen zijn duidelijk en gestructureerd en je kan merken dat Michael echt een plan voor je heeft uitgedacht. Als leerling voelde ik me gezien en gehoord. Waar ik me eerst wat angstig kon voelen achter het stuur rij ik nu vol zekerheid weg en daar heb ik Michael aan te danken.
Bedankt Michael voor alle fijne en gezellige rijlessen!

Rijschool Thomas からの回答
Rijles met Rijschool Thomas is bijzonder - omdat ze je naast dingen leren, vooral jou laten zien wat JIJ kan. Er zit meer in je dan je denkt en samen ontdek je dat!
Rustige begeleiding, geduldig en met gevoel. Ook als je het spannend vindt is dit dè plek voor jou om je rijbewijs te halen.
Ik vond rijden heel eng en spannend, en twijfelde aan mijn eigen kunnen. Dankzij de begeleiding en het geduld van Rijschool Thomas zit ik inmiddels met plezier achter het stuur.

Rijschool Thomas からの回答
Niets meer dan lof voor deze rijschool. Michael is een kalme, aardige man die je weer kan leren hoe je met een fijner gevoel de auto in stapt. Na jaren niet rijden hebben een aantal lessen bij Michael er weer voor gezorgd dat ik weer genoeg vertrouwen heb om de auto in durven en te weten hoe ik veilig kan autorijden. Ontzettend veel bedankt voor deze aangename ervaring, Michael!

Rijschool Thomas からの回答
Rijlessen met Michael waren erg fijn. Tijdens de lessen is hij erg geduldig en rustig waardoor de lessen erg comfortabel en gemakkelijk waren. Alles wordt helder uitgelegd zodat je een goed idee krijgt van wat je moet doen en waarom je het zo moet doen.
Michael heeft me enorm geholpen met het behalen van mijn rijbewijs nadat dit bij een andere rijles niet lukte. Ook werd ik minder nerveus van de snelweg tijdens zijn lessen. Een enorme aanrader.

Rijschool Thomas からの回答
Rijschool Thomas is een ontzettend fijne en betrouwbare rijschool. Wij kunnen deze rijschool van harte aanbevelen. De rij instructeur Michael is heel kundig, aardig, geduldig en denkt goed mee wat onze zoon nodig heeft. Een hele positieve ervaring. Zoals gezegd van harte aan te bevelen!

Rijschool Thomas からの回答
Ik heb tijdens mijn tijd hier een hele goede en fijne begeleiding gehad. De lessen waren goed en duidelijk en Michael gaf goede feedback. De sfeer was goed en relaxed wat ook erg fijn was. Al met al een top rijschool

Rijschool Thomas からの回答
Niets dan lof over deze rijschool. Het lukt Michael om gespannen leerlingen zo te begeleiden dat zij relaxed en zelfverzekerd het rij examen in gaan. Een heel kundige rij instructeur die precies weet wat hij doet en zeer ervaren is en weet wat de leerlingen nodig hebben. Wij kunnen deze rij school van harte aanbevelen!

Rijschool Thomas からの回答
I passed my driving exam on the second time with the help of Michael. With two kids at home, a full time job and sometimes little flexibility, Michael helped me by being flexible and having a very easy booking system to work with. Michael is calm and very good in explaining. I really got the feeling that he likes what he does and wants you to pass the exam with good marks. I really enjoyed our conversations in the car, we did have a nice laugh many times. I strongly recommend Michael as your driving instructor!

Goede rijschool!
Ik heb het in het begin met de rijlessen niet altijd makkelijk gehad. Er waren veel dingen die ik lastig vond. Maar dankzij Michael en zijn goede begeleiding door sommige lessen wat meer aandacht aan bepaalde punten te hebben besteedt, heb ik het gehaald.

Rijschool Thomas からの回答
Veel aandacht voor de leerlingen en hij past zijn stijl van lesgeven aan zodat hij je het best kan helpen.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。