Riooldienstenvlaanderen

連絡先

compleet incompetente firma

compleet incompetente firma, veel beloven en prutsers die langskomen, 1.5 uur bezig geweest, probleem niet opgelost (deden zelfs moeilijk als ik het zelf wilde testen), heb ze dan doorgestuurd en niets betaald, zijn niet meer bereikbaar per gsm en mailadres geeft foutmelding.

2026幎4月7日

Oplichters!!

Oplichters!!!
Toilet verstopt en kwamen op interventie, onmiddellijk 1400 moeten betalen maar verstopping niet opgelost!!! Ze gingen nog een andere vakman sturen die dag maar niemand gezien. Verschillende malen gebeld maar telefoon werd steeds dicht gelegd.

2026幎4月5日

1170 euro betaald cash voor 45 min

1170 euro betaald cash voor 45 min werk, ze hadden gezegd dat ze de factuur gingen doorsturen dat is dus niet gebeurd.

Probleem is ook niet opgelost. Alles staat in de shit.
Ik kan het bedrijf ook niet bereiken omdat ze ons gsmnummer hebben geblokkeerd.

Mensen dit zijn oplichters..

2026幎3月31日
5぀星のうち1の評䟡

Een bedrijf dat niet bestaat

Dit bedrijf kwam op de 22e langs en heeft de verstopping niet verholpen. Ze zeiden dat het de verantwoordelijkheid van de gemeente was om het probleem op te lossen, maar vroegen vervolgens € 1661,75 voor een mislukte poging. Let op: deze website is niet geregistreerd en onbetrouwbaar.

2026幎3月22日

Oplichters

Oplichters. Belgische website en telefoonnummer, maar zit een Nederlands bedrijf achter. Ter plaatse dus Nederlanders, prijzen niet duidelijk, dat je pas beseft wanneer ze na de werken het exobirtant bedrag vermelden die ze vragen direct te betalen op een NL rekening. Achteraf gecontroleerd is een koeriersdienst. Werk is niet in orde, ik bel, ging terugbellen wat niet gebeurde. Ik bel terug hij neemt niet meer op. Met ander nummer neemt hij op, herkent mij, haakt af.

2026幎3月22日

Verstopping van onze rioolbuis

Verstopping van onze rioolbuis. Onduidelijke prijsafspraken aan de telefoon, hierdoor 70 euro per meter aangerekend (ze tellen het aantal meter spiraal dat ze gebruiken en niet het aantal meters buis of verstopping). Uiteindelijk factuur van 2100 euro. Complete oplichters, ze nemen je telefoongesprek op en zeggen 'zie je hier ging je akkoord met de prijs'. Trouwens ook illegaal, let op voor deze figuren.

2026幎3月18日

Opgepast Oplichters!

Opgepast Oplichters!

Verstopte WC. Ik bel voor interventie. Er wordt gezegd dat prijs start vanaf 65 euro. Ter plaatse komen 2 werkmannen opdagen. Ik vraag ter plaatse hoeveel het ongeveer zal kosten, maar ze communiceren dit niet duidelijk. Ze zeggen dat het moeilijk te bepalen is. Na 30min is probleem 'opgelost'. Ze vragen 800 EURO DIRECT te betalen. Ze zetten mij onder druk, maar familie komt langs en ze zijn weg zonder factuur achter te laten. WC WAS UITEINDELIJK nog VERSTOPT!!

2026幎3月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス