Rip and Ship レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ze kunnen makkelijk liegen over je eigen bestellen. Annulleren het bestelling wnr ze merken dat ze het kaart onder value verkopen. Het gaat maar hoe die mensen het willen. Zeker geen aanrader. Niet te... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Onlangs maakte ik kennis met Ripandship.nl welke een erg leuk concept heeft bedacht m.b.t. het uitpakken van Pokemon kaarten. De eigenaar van het bedrijf doet op een enthousiaste en humorvolle... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na wat verwarring over mijn bestelling bij PostNL vandaag toch netjes mijn bestelling binnen gekregen. Had over de verwarring mailcontact gehad en hier werd snel en netjes op gereageerd. Mijn beste... もっず芋る

䌁業情報

1. ゲヌム専門店
  2. ホビヌショップ

圓該䌁業による蚘述

Welkom bij Ripandship.nl, waar onze liefde voor Pokémon en passie voor kaarten samenkomen in een kleurrijke online wereld! Wij zijn een jong en dynamisch team dat niet alleen de trends volgt, maar er ook een paar creëert. Bij Ripandship.nl streven we ernaar om jou de meest unieke en geliefde Pokémon-kaarten te bieden, zodat jouw verzameling eruit springt en je die glimlach van vroeger weer terugkrijgt.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 29ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Chille vibe in de online streams op

Chille vibe in de online streams op tiktok, ik raad iedereen aan via Rip and Ship te bestellen.

KOTW helaas niet gewonnen, wel een leuke tijd altijd op de tiktok streams!

Order wordt altijd netjes en snel verzonden.

LingLing

2024幎6月11日

Rip and Ship からの回答

Wat een leuke feedback, dankjewel! 😊 Fijn om te horen dat je de TikTok streams zo leuk vindt en dat je altijd tevreden bent met de verzending. Het spijt me dat je KOTW niet hebt gewonnen, maar hopelijk kun je snel weer meedoen voor een nieuwe kans! Bedankt voor je steun en je aanraden van Rip and Ship. We hopen je snel weer te zien! 🎉🎥📊

In goeie staat binnen

In goeie staat binnen, en super snel.
Perfect dus

2024幎5月27日

Rip and Ship からの回答

Wat fijn om te horen, dankjewel! 😊 We zijn blij dat alles in goede staat en snel bij je is aangekomen. We doen altijd ons best om alles perfect te verzorgen. Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn! 🎉📊

5぀星のうち5の評䟡

Goede service en een vriendelijke

Goede service en een vriendelijke contact persoon

2024幎4月23日

Rip and Ship からの回答

Dankjewel voor je geweldige feedback! 😊 We zijn blij dat je tevreden bent met de service en de vriendelijkheid van onze contactpersoon. We doen ons best om altijd goed bereikbaar en behulpzaam te zijn. Tot de volgende keer! 🎉

Rip & Ship !!

De eigenaar van het bedrijf doet op een enthousiaste en humorvolle manier zijn livestreams waarbij je kunt meekijken naar de aangeschafte producten om deze vervolgens netjes en veilig te verzenden.

Ik ontving mijn Pokemon kaarten binnen no-time in een beschermde verpakking.

Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf en kan deze aan iedereen aanraden!

2024幎3月10日

Rip and Ship からの回答

Wat fantastisch om te horen dat je zo'n geweldige ervaring hebt gehad met Ripandship.nl. En natuurlijk is het ook super dat je jouw kaarten zo snel en veilig hebt ontvangen. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, we zijn blij dat we je tevreden hebben kunnen stellen! We hopen je snel weer terug te zien voor meer Pokémon plezier!

5぀星のうち4の評䟡

Bestelling plaatsen ging heel

Bestelling plaatsen ging heel makkelijk, snel de website in en uit. De kaarten kunnen ook nog eens opgeslagen worden bij hem. En daarna opgestuurd worden wanneer ik dat wil. Top!

2024幎3月12日

Rip and Ship からの回答

Wat geweldig om te horen dat het bestellen van je kaarten bij ons zo gemakkelijk en moeiteloos verliep! We streven ernaar om het proces voor onze klanten zo soepel mogelijk te maken, en het is fantastisch om te weten dat je tevreden bent met het gemak van onze website. Het opslaan van je kaarten bij ons voor latere verzending is ook een handige functie die we graag aanbieden. Bedankt voor je positieve feedback, en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Fantastische Eerste Bestelling!

Mijn eerste ervaring met Rip and Ship NL was ronduit geweldig! De levering was bliksemsnel. De producten zijn van topkwaliteit, precies zoals beloofd. De communicatie was helder en hield me perfect op de hoogte. Ik ben echt onder de indruk van de snelle service en de uitmuntende kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar!

2024幎3月12日

Rip and Ship からの回答

Wat geweldig om te horen dat je eerste ervaring met Rip and Ship NL zo positief was! We streven ernaar om onze klanten een snelle en betrouwbare service te bieden, en het is fantastisch om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. We zijn blij dat de levering bliksemsnel was en dat de producten precies aan je verwachtingen voldeden. Duidelijke communicatie is voor ons van groot belang, dus het is fijn om te horen dat je goed op de hoogte werd gehouden. Bedankt voor je lovende woorden en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Toppers, ga zo door!

Precies wat ik ervan had verwacht. Ik ben erg tevreden en alle kaarten waren snel geleverd!

2024幎3月10日

Rip and Ship からの回答

Wat fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent en dat de kaarten precies aan je verwachtingen voldeden! We streven ernaar om onze klanten een snelle en probleemloze ervaring te bieden, dus het is geweldig om te weten dat we hierin geslaagd zijn. Bedankt voor je positieve feedback, en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。